Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeże żyjom !!!

Testujom neta z PLAY-a. To jedyny jaki łapie w buszu ...

Jutro zanabędę antenę to cosik więcej napisze.

Za oknem mam modem...siedzę na podłodze (przy otwartym oknie )... a za chwilę będę miała zapalenie płuc i "podwozia" !

Buziaki i dzięki za podpowiedzi ...ale za darmo to neta nikt nie da potestować. Wszyscy kasują za aktywację ...mój Plus na przykład jedyne 150 PLN ...Bandyty nie ?

Noooo uważaj tam na siebie i swoje zdrowie, bo na dojazd lekarza na to zad........e to raczej bym nie liczyła. Jak ci gnaty poskręca jak DEPsi to bida będzie że hohooooo.

Cieszę się, że net łapie bo u mnie akurat Play, który na swoje nieszczęście mam wykupiony na 2 lata :bash: niestety odbiera tyko czasami na kilka minut i to w bardzo niedogodnych miejscach. Liczę tylko na to, że się rozbudowują i może już wiosną będą mieli lepsiejszy zasięg.

...ona i tak musi te drzwi mieć cały czas otwarte, żeby jej ADHDowiec się wybiegał;).

Lepiej niech podwozie na czym ciepłym posadzi:D:lol2::D

Moose, może ty się do nas przyłącz(?).

Jeżyca cały czas ma zaległego Sylwka do wyprawienia. Nadal wprawdzie się nie określiła kiedy Nowy Rok będziemy witać, ale zapomniane na pewno jej to nie będzie:p:rotfl:

Ja ode siebie dodam, że planujem tak w jakąsik sobotkę styczniową nałożyć ciepłą kapotkę na się,samochodzik odpalić i popęęęęęędziiiiiiić do Jeżykostwa czy Jeżykowstwa ?????:rolleyes::confused::rolleyes: no to do Jeżyków. Zabierzem siem z nami - takom nadziejem mamy - towarzystwo wespaniałe w osobach dwóch choć siem piszom w trzech literach :lol: czeli AGP. Byłoby suuuper jakby siem udało we ten sam termin dołączyć do wycieczki jednego dłuuuugiego z rodzinka swą czyli Yetiego i u Jeżyków spotkać jeszcze Łosicę. Toć jom znamy tylko z netu :yes::yes::yes: Edytowane przez sipatka

Ja tam i w realu na Łośkę już wpadłem, ale mi mało...:D

...no to co, kiedy? Przecież możemy się umówić, a kolczasta nic o tym wiedzieć nie musi;) - dowie się we właściwym momencie - jak drzwi nam otworzy:p;):lol2:

(ciekawe czy nas pozna, czy z kolędnikami pomyli?:D)

Dobre, dobre. Tylko jak się umówimy i zapukamy i ................doopa bo jej nie bandzie???????????

Odezwę się wieczorkiem bo pogadać o terminie muszę z małżem - choć dał mi swoją roczną rozpiskę to ja ni w ząb z niej nie glamię więc jak z nim ustalę jaką sobotę ma wolną najbliższą to możemy polecieć do Jezyków - AGP pewnie też dadzą radę.