DPS 07.01.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Orange z anteną zewnętrzną...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.01.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Jeże żyjom !!!Testujom neta z PLAY-a. To jedyny jaki łapie w buszu ...Jutro zanabędę antenę to cosik więcej napisze.Za oknem mam modem...siedzę na podłodze (przy otwartym oknie )... a za chwilę będę miała zapalenie płuc i "podwozia" ! Buziaki i dzięki za podpowiedzi ...ale za darmo to neta nikt nie da potestować. Wszyscy kasują za aktywację ...mój Plus na przykład jedyne 150 PLN ...Bandyty nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.01.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Noooo uważaj tam na siebie i swoje zdrowie, bo na dojazd lekarza na to zad........e to raczej bym nie liczyła. Jak ci gnaty poskręca jak DEPsi to bida będzie że hohooooo. Cieszę się, że net łapie bo u mnie akurat Play, który na swoje nieszczęście mam wykupiony na 2 lata niestety odbiera tyko czasami na kilka minut i to w bardzo niedogodnych miejscach. Liczę tylko na to, że się rozbudowują i może już wiosną będą mieli lepsiejszy zasięg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 hip, hipp, hurra odezwała się Jeżykowa osobiście i nie dawaj się zimnu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2011 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Aga, pamiętam o zaproszeniu... mam coraz mniej cierpliwości... bądź czujna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.01.2011 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 No bandyty! Kolcem ich! :)Albo z kolca zrób antenkę. Ale ważne, że nadajesz, tylko postaraj się nie przeziębić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Za oknem mam modem...siedzę na podłodze (przy otwartym oknie )... a za chwilę będę miała zapalenie płuc i "podwozia" ! a wystarczył przewiercić dziurę w ramie okna coby kabelek do modemu przelazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.01.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 ...ona i tak musi te drzwi mieć cały czas otwarte, żeby jej ADHDowiec się wybiegał. Lepiej niech podwozie na czym ciepłym posadzi:D:lol2: Moose, może ty się do nas przyłącz(?). Jeżyca cały czas ma zaległego Sylwka do wyprawienia. Nadal wprawdzie się nie określiła kiedy Nowy Rok będziemy witać, ale zapomniane na pewno jej to nie będzie:p:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.01.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 (edytowane) Ja ode siebie dodam, że planujem tak w jakąsik sobotkę styczniową nałożyć ciepłą kapotkę na się,samochodzik odpalić i popęęęęęędziiiiiiić do Jeżykostwa czy Jeżykowstwa ????? no to do Jeżyków. Zabierzem siem z nami - takom nadziejem mamy - towarzystwo wespaniałe w osobach dwóch choć siem piszom w trzech literach czeli AGP. Byłoby suuuper jakby siem udało we ten sam termin dołączyć do wycieczki jednego dłuuuugiego z rodzinka swą czyli Yetiego i u Jeżyków spotkać jeszcze Łosicę. Toć jom znamy tylko z netu :yes: Edytowane 10 Stycznia 2011 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.01.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Ja tam i w realu na Łośkę już wpadłem, ale mi mało... ...no to co, kiedy? Przecież możemy się umówić, a kolczasta nic o tym wiedzieć nie musi;) - dowie się we właściwym momencie - jak drzwi nam otworzy:p;) (ciekawe czy nas pozna, czy z kolędnikami pomyli?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.01.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Dobre, dobre. Tylko jak się umówimy i zapukamy i ................doopa bo jej nie bandzie??????????? Odezwę się wieczorkiem bo pogadać o terminie muszę z małżem - choć dał mi swoją roczną rozpiskę to ja ni w ząb z niej nie glamię więc jak z nim ustalę jaką sobotę ma wolną najbliższą to możemy polecieć do Jezyków - AGP pewnie też dadzą radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.01.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Najbliższa wolna sobota u mojego małża wypada 15 stycznia. Wtedy możemy jechać. Jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.01.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Oki. Ustalone. spodziewać się nas ma 5 lutego. Uffffff dawno tak się gimnastykowałam w terminach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.01.2011 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Potwierdzam - 5 - go lutego.Odwołać kosmetyczki, fryzjera dla psa, odwiedziny u cioci Basi i insze dyrdymały.Aaaaaa i dorwać Łośkę - nichybnie potrzebuje pomocy bedziem ją ratować ! ( Nie doceniałam neostrady ... mam kompoczołg internetowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.01.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 ( mam kompoczołg internetowy ) :rotfl: no to masz czym śnieg odgarniać :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.01.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Potwierdzam - 5 - go lutego. Aaaaaa i dorwać Łośkę - nichybnie potrzebuje pomocy bedziem ją ratować ! A co iiiii jeeeeest ?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.01.2011 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 A co iiiii jeeeeest ?????????????????? Ma zgryzoty budowlane - też miałaś takie doległowości zapewne ... każdy to przechodzi. Tyle, że ty je pewnie zadeptałaś w galopie a Łośka to troszke większy zwierz ... i co by se rogami łba nie urwała to wolniejsza musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.01.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 ... mam kompoczołg internetowy ) o żyje ........... MarusioLidka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.01.2011 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 o żyje ........... MarusioLidka Jamles ... "co autor miał na myśli" ??? Co to MarusioLidka ? I wogóle co to za zdziwienie co ? Ja jestem jak ruski czołg ... ledwo dycham ale trudno mnie wykończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.01.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Jamles ... "co autor miał na myśli" ??? Co to MarusioLidka ? łączniczki czołgu ze światem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts