AgaJeżyk 11.01.2011 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Hmmm 4+1 znaczy ? No czterech chłopa to ja tu nie mam ale liczebnie to siem nawet zgadza. "Cztery stwory i ona" - trzy szczekające ,jeden miałczy ...ja też czasem miałczę ...ale raczej szczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 kompoczołg... MarusioLidka...!!!:rotfl: a Jeżykowa, to chyba fuka (?), fuczy (?), no fuk, fuk robi paszczom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.01.2011 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Fuczy. fuka i wZDYCHA do kompa Rasia bo czegos takiego to ja jeszcze w życiu nie przerabiałam... a troche młodszam od węgla ... Miałam żółwie - lądowego i wodnego. W porównaniu do mojego obecnego netu te megaszybkie zwierzęta nazwałabym turboskorupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Ja mam z Orang'u, radiowy ... tiiaaaa ... gdyby każde radio tak odbierało jak toto to wnioskuję, że Zetka w życiu by 20 lat jeszcze nie obchodziła ... Szanowny sprawdza Polsat - też radiowy, nowa oferta - luknij se Jeżykowahttp://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/internet/internet-4g.cp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.01.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 łączniczki czołgu ze światem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.01.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Rudy znaczy siem Jeża zeznać co to za kompoczołg u Ciebie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.01.2011 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Gosiek - Play`a testuję ... i cierpliwość swoją tysz Tylko oni mają aktywację za 1,- i najlepszą chyba ofertę na rynku.5 GB za 45,37 na 18 m-cy Jeszcze będę orientację zdobywać w Polsacie ... ponoć też ciekawa ...tylko na ichniej mapie to jestem ...wieeelka dziura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Zaręczam Ci, kochana, że takiego neta, jak ja to Ty nie masz, Twój jest bankowo megaszybki w porównaniu do mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Wlazłam się przywitać i musze teraz po ściere lecieć, bom monitor tak popluła pijąc herbatę akurat, że nie mogę czytania dokończyć :lol2: Ale dajecie czadu :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.01.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Wlazłam się przywitać i musze teraz po ściere lecieć, bom monitor tak popluła pijąc herbatę akurat, że nie mogę czytania dokończyć :lol2: Ale dajecie czadu :rotfl: Musi być : braki w uzębieniu masz jak ci tak soczyście parskło Śmiej się śmiej ... a ja tu komponerwicę u siebie zdiagnozowałam właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2011 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Niom, sztuczną szczenę mam, ale wieczorem już leży w szklance i odpoczywa. Do herbatki mi nie potrzebna Na kompnerwicę najlepsze piwko i gazetka dodatkowo, do przeglądania w międzyczasie Ja na ten przykład na bieżąco studiuję katalogi różane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.01.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 A ja wczoraj próbowałam zostawiać ślady swej bytności, nie tylko na tych komentach i doopa. Tak się długo rozkręcało, że mnie wyrzucało z foruma. Znowu cosik majstrowali, fafofcy-paprofcy jedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 12.01.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Aga uwielbiam te Wasze dysputy, najlepsze odstresowanie jakie dotąd znalazłam... tylko się muszę tłumaczyć czemu do kompa chichram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 12.01.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 W Polsacie Internet 4G będzie za kilka miesięcy My wzięliśmy na razie zwykły, płacimy 49 złociszy za 7GB. Zasięg kiepski był i musieliśmy antenę na dachu założyć - teraz śmiga aż huczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.01.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Grzesiu ...ale na Polsatowej mapie to w waszej okolicy aż niebiesko nie ? A Konina wogóle nie ma ;( .... Braliście na próbę czy od razu na stałe ? Kama - śmiech to zdrowie . Ino mi nie pluj w komenty jak Dario. Szczękę do szklanki proszę , herbatkę na stoliczek ( szklanek potem nie pomyl bo się zadławisz ) i możesz się meldować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 12.01.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Oj, to ja chyba jestem jedyną osobą, u której Play działa....i to całkiem przyzwoicie, nawet na youTube da się coś obejrzeć. A te wasze dyskusje o czołgach i innych od rana poprawiają humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.01.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Aga uwielbiam te Wasze dysputy, najlepsze odstresowanie jakie dotąd znalazłam... tylko się muszę tłumaczyć czemu do kompa chichram Ja ostatnio muszę na głos czytać bo się małż domaga też porcji śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 12.01.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Braliście na próbę czy od razu na stałe ? dołączam do pytania, bo mnie kusi to na próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 12.01.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Grzesiu ...ale na Polsatowej mapie to w waszej okolicy aż niebiesko nie ? A Konina wogóle nie ma ;( .... Braliście na próbę czy od razu na stałe ? Kama - śmiech to zdrowie . Ino mi nie pluj w komenty jak Dario. Szczękę do szklanki proszę , herbatkę na stoliczek ( szklanek potem nie pomyl bo się zadławisz ) i możesz się meldować U nas też biało - obok w aleksandrowie to jest zasięg. Dlatego antena była potrzebna. Polsat wyporzycza na tydzień router na antena magnetyczną. Warto jednak dogadać sie z dystrybutorem aby wziął 4 litery i podjechal z anteną kierunkową Możesz też do Playa wziąć antenę i zwiększyc zasięg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.01.2011 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Mam antenę dziesiątkę i Play mi na dwie kreski w porywach "szaleje" . Tyle, że te dwie kreski se lubią zniknąć i dooopa blada. Wszystko się zatrzymuje i muli aż się te łajzy znowu pokażą ( kreski znaczy). Max dwie ... nigdy koleżanki nie zaprosiły. A tego Polsata to dają tak bez telewzji satelitarnej czy trzeba u nich wsio brać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts