Gosiek33 12.01.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 To przyjemność mieszkania w lesie, siem nie znam, ale niektórzy prawią, że radiówka działa nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 12.01.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Interneta mozna bez TV wziąć Jak to ta antena 10? konus chyba jakiś, porządna to na dachu wisieć winna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Ja czytam z zapartym tchem o necie i antenach, zwłaszcza o necie 4G - matko, żeby tak u mnie... A może mi ktos linkę podrzucić, gdzie te mapy Polsatu? Zanim sama znajdę, to szlag mnie trafi... I wtedy nawet ząbki w szklance nie pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.01.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 proszę http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/internet/mapa-zasiegu.cp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.01.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 (edytowane) Potwierdzam - 5 - go lutego. Odwołać kosmetyczki, fryzjera dla psa, odwiedziny u cioci Basi i insze dyrdymały. Aaaaaa i dorwać Łośkę - nichybnie potrzebuje pomocy bedziem ją ratować !(...) Ma zgryzoty budowlane - też miałaś takie doległowości zapewne ... każdy to przechodzi. Tyle, że ty je pewnie zadeptałaś w galopie a Łośka to troszke większy zwierz ... i co by se rogami łba nie urwała to wolniejsza musi być Łośkę już dorywałem (jeszcze na etapie knucia intrygi;)). Teraz pewnie przetwarza dane, bo jak sama powiedziałaś z niej jest zwierz większy i wolniejsza być być musi, co by se rogami łba nie urwała:D (choć tak gwoli ścisłości w tym gatunku to dziewczęta rogów raczej nie noszą ...za to mają swoją piękną osobistą nazwę, ale przytaczał jej nie będę, bo nie jestem pewien czy ona przypadkiem romantyczna tylko dla łosi nie jest;)) Edytowane 12 Stycznia 2011 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.01.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Yeti ...nie wnikaj ... Ona w życiu "za portki" robi to rogi może mieć. Toć widzisz, że siem za budowanie sama wzięła ... Samiec niemal zakaz wtrącania dostał ! Ja ją stelefonizuję dzisiaj może już co wymyśliła nie ? I nie waż się ja klempą nazwać bo cię temi rogami tak pogligla, że znowu zobaczysz wigiliną kapustę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.01.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Byłoby suuuper jakby siem udało we ten sam termin dołączyć do wycieczki jednego dłuuuugiego z rodzinka swą czyli Yetiego i u Jeżyków spotkać jeszcze Łosicę. Toć jom znamy tylko z netu :yes: Nie wywołuj Osia z lasu , bo nie wiesz na co trafisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.01.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Ja tam i w realu na Łośkę już wpadłem, ale mi mało... No tera to siem spłoniłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.01.2011 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 No tera to siem spłoniłam... Yhy ...pomyślałby kto żeś taka cnotliwa Jak siem z nimi nie pojawisz 5-go to chrumkaj do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.01.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Yeti ...nie wnikaj .. I nie waż się ja klempą nazwać bo cię temi rogami tak pogligla, że znowu zobaczysz wigiliną kapustę Klempa jeszcze ujdzie, ino o starej nic nie dopowiadajcie... Yeti, Kolcok powiem tak: szansa niewielka ale bendem siem starać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.01.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Yhy ...pomyślałby kto żeś taka cnotliwa No a masz wątpliwości??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.01.2011 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Klempa jeszcze ujdzie, ino o starej nic nie dopowiadajcie... Yeti, Kolcok powiem tak: szansa niewielka ale bendem siem starać ... No ! I tej wersji siem czymamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.01.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Aga nawet nie wiesz jak mi samopoczucie poprawiłaś, wariatko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.01.2011 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Aga nawet nie wiesz jak mi samopoczucie poprawiłaś, wariatko... Też cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.01.2011 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Też cie lubie Chrum chrum chrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.01.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Dlaczego Wy gadacie o takich późnych porach???????? Toć ja już wtedy usiłuję albo nawet całkowicie w objęciach Morfeusza jestem Poczytałam i mówiem tak; OSICA BĄĄĄĄĄDŹŹŹŹŹŹŹŹ Plizzzzzzzzzz ja czujem przez swoją centkowaną skórę, że cały nasz zwierzyniec - zwierzaków pod ochroną - czuć się będzie wyśmienicie w swoim towarzystwie :yes: nie wykluczając absolutnie z grona tego nie wziętych pod ochronę (ale tylko jeszcze) AGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.01.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Klempa jeszcze ujdzie, ino o starej nic nie dopowiadajcie... Yeti, Kolcok powiem tak: szansa niewielka ale bendem siem starać ... Ty się tu sianem nie wykroncaj, ino smaruj łośki i przyjeżdżaj:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.01.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 (...)nie wykluczając absolutnie z grona tego nie wziętych pod ochronę (ale tylko jeszcze) AGP No bez przesady - chyba pcheł chronić nie zamierzamy?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.01.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 No bez przesady - chyba pcheł chronić nie zamierzamy?:lol2: o ty dziadzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.01.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 No tak... zapomniałem, że przy jeżach zawsze jakaś pchła się kręci:rolleyes: ...a miałem w niedzielę kawę dostać u AGPów ... Trudno, trzeba będzie termos zabrać:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts