Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja czytam z zapartym tchem o necie i antenach, zwłaszcza o necie 4G - matko, żeby tak u mnie...

A może mi ktos linkę podrzucić, gdzie te mapy Polsatu?

Zanim sama znajdę, to szlag mnie trafi...

I wtedy nawet ząbki w szklance nie pomogą.

Potwierdzam - 5 - go lutego.

Odwołać kosmetyczki, fryzjera dla psa, odwiedziny u cioci Basi i insze dyrdymały.

Aaaaaa i dorwać Łośkę - nichybnie potrzebuje pomocy bedziem ją ratować !(...)

Ma zgryzoty budowlane - też miałaś takie doległowości zapewne ... każdy to przechodzi.

Tyle, że ty je pewnie zadeptałaś w galopie a Łośka to troszke większy zwierz ... i co by se rogami łba nie urwała to wolniejsza musi być :D

Łośkę już dorywałem (jeszcze na etapie knucia intrygi;)). Teraz pewnie przetwarza dane, bo jak sama powiedziałaś z niej jest zwierz większy i wolniejsza być być musi, co by se rogami łba nie urwała:D (choć tak gwoli ścisłości w tym gatunku to dziewczęta rogów raczej nie noszą;) ...za to mają swoją piękną osobistą nazwę, ale przytaczał jej nie będę, bo nie jestem pewien czy ona przypadkiem romantyczna tylko dla łosi nie jest;):lol2:)

Edytowane przez Yeti

Yeti ...nie wnikaj ... Ona w życiu "za portki" robi to rogi może mieć. Toć widzisz, że siem za budowanie sama wzięła ... Samiec niemal zakaz wtrącania dostał ! Ja ją stelefonizuję dzisiaj może już co wymyśliła nie ?

I nie waż się ja klempą nazwać bo cię temi rogami tak pogligla, że znowu zobaczysz wigiliną kapustę :lol2:

Dlaczego Wy gadacie o takich późnych porach????????

Toć ja już wtedy usiłuję albo nawet całkowicie w objęciach Morfeusza jestem :(

Poczytałam i mówiem tak;

OSICA BĄĄĄĄĄDŹŹŹŹŹŹŹŹ Plizzzzzzzzzz

ja czujem przez swoją centkowaną skórę, że cały nasz zwierzyniec - zwierzaków pod ochroną - czuć się będzie wyśmienicie w swoim towarzystwie :yes::yes::yes: nie wykluczając absolutnie z grona tego nie wziętych pod ochronę (ale tylko jeszcze) AGP :lol: