Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Jeżyku.... ujawnia się podglądaczka Twojego dziennika:welcome:

Już od prawie roku po cichutku śledzę budowę Jeżykowego gniazdka i kibicuję w walce z Kargulami, ale dopiero pogoń za nowymi wieściami przygoniła mnie do komentarzy. Dlaczego wcześniej tutaj nie wdepłam??? Pomroczność jasna czy co :bash: Toć tu istna psychoterapia antydepresyjna:D

Od dwóch godzin, albo i lepiej siedzę u Ciebie (mega szybki net...rozumiesz?) i rechotam jak gupia....no może raczej "meeeczę" czy jakoś tak....Małż za godzinę wraca do domu a mój obiad jeszcze w lesie.....ratunku!!!

Pozdrawiam serdecznie

No DePSia, teraz już chyba wszystko jasne, ...hmm?;):lol2:

Noooo, trzeba było od razu mówić, że macie tutaj Grigorija! :lol:

Bo Janka to ja tak nie bardzo, ale do Grzesia dołączę, a jakże - taki piękny mechanik-czołgista.

Czy gruzińskie wino też będzie? :D

Ja zawsze najbardziej gustowałam w przystojnym Grigoriju. I też chcę do załogi czołgu....

z takim netem http://forum.muratordom.pl/image.php?u=98823&dateline=2010 :eek::eek::eek:

z Gustlikiem po grochówkę możesz biegać;)

Depesia ze swoim http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ33S-ZqhMJRs3E6W_seHGWIz4SW62XAHeDTmBIhZ5FkfGj_6Qbng się łapie:lol2: