Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A u mnie Orange ma najlepszy zasięg, ot życie!

Neta to mam też z Oranga jeno Freedom Pro - szlag mnie trafia na limit, 3GB to żenada w obecnych czasach. Polsat chyba u mnie nie wypali, ponoc z zasięgiem problem. Cholery idzie dostać, XXI wiek!!!!

ja w poprzednim miejscu zamieszkania miałam zasięg tylko z głową za oknem kuchennym, przy dobrej pogodzie też w domu tuż przy oknie (wszystkie sieci podobnie) a era mi na reklamację napisała, że budynek jest wykonany z nieodpowiednich materiałów - dawna mała biała cegła - i oni się nie poczuwają, że kiepski zasięg

w nowym mogę gadać wszędzie na orangu a i znajomi zdziwieni, że ich fony działają, więc może jest szansa i na net:cool:

Rynka ... w dzienniku siem tak zapuściłam, że nie wiem od czego zacząć co by to remce i nogi miało ... ;(

Zbieram natchnienie ...ale mię muza opuściła ( czyt. olała) I nie mieszkam tylko koczuję - wierz mi to ogromna różnica ...

Kama - jestes najseksowniej rozkraczoną gąsienicą jaką widziałam !

Sipatka - ani siem waż uwalić odwłok na gałęzi i udawać przekarmioną pumę . Nie w twojej naturze kochana ;)

Jamlesik ... ja go też pewnie znielubię ... bo kreski som ...owszem, ale "śmiga" jak czołg po amputacji gąsienic ...

I tu sie mylisz droga moja Jeżykowo. Właśnie jestem taka objedzona pizzą że leżę na kanapie i czekam aż małżonek kochany skończy wiercić nowe dziury w suficie w celu zawieszenia karnisza. Cały dom jest biały a dziury są na razie 1,5 sztuki. do jutra 5 będzie. Ale kiedy malowanie sufitu i położenie paneli?

I tu sie mylisz droga moja Jeżykowo. Właśnie jestem taka objedzona pizzą że leżę na kanapie i czekam aż małżonek kochany skończy wiercić nowe dziury w suficie w celu zawieszenia karnisza. Cały dom jest biały a dziury są na razie 1,5 sztuki. do jutra 5 będzie. Ale kiedy malowanie sufitu i położenie paneli?

Zauważam tu prawidłowy podział ról - ona leży na kanapie i delektuje się pysznym jedzeniem, on - zapieprza z wiertarką ;-) Rozumiem, że cała lista, która następuje wiarceniu również przypisana została jemu.

Zauważam tu prawidłowy podział ról - ona leży na kanapie i delektuje się pysznym jedzeniem, on - zapieprza z wiertarką ;-) Rozumiem, że cała lista, która następuje wiarceniu również przypisana została jemu.

Rację masz ale niestety tylko w połowie. Otóż kiedy wreszcie udało się wywiercić te 8 dziur do dzieła weszłam ja.

Wlazłam na krzesło a potem na stół (bałam się czy mnie uniesie - dla pewności stałam tylko na rogach pod sobą mając jedną z nóg stołu) i zabrałam się za malowanie sufitu. Trwało akurat tyle co wiercenie dziur.

Teraz zrywamy tapety, nowe przyjdą za 2 tygodnie. A jutro kładziemy panele od rana bo potem Tomcio do pracusi musi iść.