sipatka 21.01.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Hmmm... A to nie wyszłoby bokiem, w razie czego? Jakby ten stół nie wytrzymał? NO właśnie, zamiast się obawiać o moje bezpieczeństwo to jeszcze mi wtyka że przy robocie o przyjemnościach z nogą stołową marzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Szybka jesteś, to zdążyłabyś spier ... no uciec .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2011 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Szybka jesteś, to zdążyłabyś spier ... no uciec .... Ta uciec ... przed przyjemnościami to ona na pewno nie ucieka ... Fakt, że przed robotą też nie ... taki temperament ma meczący ...bidulka Zresztą wystarczy spojrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.01.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Kilometrów narobi bidulka, a o przyjemności kiedy zadbać?? W biegu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2011 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Ta uciec ... przed przyjemnościami to ona na pewno nie ucieka ... Fakt, że przed robotą też nie ... taki temperament ma meczący ...bidulka Zresztą wystarczy spojrzeć Skoro tak, to ja gotowa jestem wejść w kooperację z Gepardzicą! Ona nie będzie uciekać przed robotą a ja przed przyjemnościami - w ten sposób obie mniej się zmęczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Te, te, Ty się tak nie promuj, dobra? Trochę przyjemności i dla nas musi zostać, bo inaczej, to zestrugam nogi stołowe na cienko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.01.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 No DePSia! Ależ z ciebie szantażystka... ...a tak na marginesie - co w nogach stołowych ważniejsze: grubość czy długość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.01.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 rany co tu za bezeceństwa i tortury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 (edytowane) Nogi stołowe i bezeceństwa, Gosiek no co Ty:eek: Yeti,jedno i drugie musi być wypośrodkowane:p Depsia, toż o odkąd u nas jest kapitalizm galopujący to się wszyscy promują, dlaczego ja nie mogę, co???? Edytowane 22 Stycznia 2011 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Możesz, jak dostanę 50% udziałów. Jak kapitalizm, to kapitalizm, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.01.2011 00:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Ładny biznes mi tu rozkręcacie ! Braza w promocji nadziana na stołową nogę i jej impresario aniołowa Depsia ... Ale duecik ! Do tego Yeti, któremu "długość" wlecze się po ziemi to teraz studium uruchomił i pewnie będzie pogrubiał ... biedny Gosiek będzie miał koszmary senne ...a to wszystko przez "niewinne" przyjemności Sipatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.01.2011 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Aga niewiele, ale cóś wygrałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.01.2011 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Aga niewiele, ale cóś wygrałam.... Aleś ty tajemnicza ... To uchyl rąbka i pucuj się co tam wywalczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.01.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Ładny biznes mi tu rozkręcacie ! Braza w promocji nadziana na stołową nogę i jej impresario aniołowa Depsia ... Ale duecik ! Do tego Yeti, któremu "długość" wlecze się po ziemi to teraz studium uruchomił i pewnie będzie pogrubiał ... biedny Gosiek będzie miał koszmary senne ...a to wszystko przez "niewinne" przyjemności Sipatki Ale się u Ciebie dzieje!!! ...witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.01.2011 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Ale się u Ciebie dzieje!!! ...witaj Nooo ...nawet czasem poświntuszom nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 No co, w końcu jakoś trzeba działać, tak? Anioła w domu mam, to chociaż poza domem trochę sobie pogrzeszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.01.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Aga.........Ty już mieszkasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 23.01.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Aleś ty tajemnicza ... To uchyl rąbka i pucuj się co tam wywalczyłaś Coś ty... już próbowałem ją pociągnąć za jęzora. Wygląda na to, że będzie taka tajemnicza aż do 5-ego, ale za to teraz tym bardziej ma świadomość tego, że jej przyjazdu nie odpuścimy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.01.2011 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Aga.........Ty już mieszkasz ??? Kaluś ... ja nie nazywam tego mieszkaniem ...Ja koczuję. Zjadały nas koszty utrzymania mieszkania w którym i tak tylko nocowaliśmy więc postanowiliśmy się ewakuować. W domku tak wiele jeszcze jest do zrobienia, że nie da się pokazać tych braków ... Fotków nie będzie - nawet nie proś. To siem jeszcze nie nadaje do pokazania . Musisz mi uwierzyć Coś ty... już próbowałem ją pociągnąć za jęzora. Wygląda na to, że będzie taka tajemnicza aż do 5-ego, ale za to teraz tym bardziej ma świadomość tego, że jej przyjazdu nie odpuścimy:D Obyś miał rację! Ja też ją molestuję i kuszę odreagowaniem, odstresowaniem, wyluzowaniem i ... żubrówką rzecz jasna ! Może się złapie na taki lep ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.01.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 No co, w końcu jakoś trzeba działać, tak? Anioła w domu mam, to chociaż poza domem trochę sobie pogrzeszę! A ja to lubię jak wyłazi z siebie świntucha Za święta byś była ! A w każdym drzemie dziecko i ... świntuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts