Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ta uciec ... przed przyjemnościami to ona na pewno nie ucieka ...

Fakt, że przed robotą też nie ... taki temperament ma meczący ...bidulka

Zresztą wystarczy spojrzeć ;)

Skoro tak, to ja gotowa jestem wejść w kooperację z Gepardzicą! Ona nie będzie uciekać przed robotą a ja przed przyjemnościami - w ten sposób obie mniej się zmęczymy :D

Nogi stołowe i bezeceństwa, Gosiek no co Ty:eek::)

Yeti,jedno i drugie musi być wypośrodkowane:p

Depsia, toż o odkąd u nas jest kapitalizm galopujący to się wszyscy promują, dlaczego ja nie mogę, co????

Edytowane przez braza

Ładny biznes mi tu rozkręcacie !

Braza w promocji nadziana na stołową nogę i jej impresario aniołowa Depsia ...

Ale duecik !

Do tego Yeti, któremu "długość" wlecze się po ziemi to teraz studium uruchomił i pewnie będzie pogrubiał :D

... biedny Gosiek będzie miał koszmary senne ...a to wszystko przez "niewinne" przyjemności Sipatki :yes:

Ładny biznes mi tu rozkręcacie !

Braza w promocji nadziana na stołową nogę i jej impresario aniołowa Depsia ...

Ale duecik !

Do tego Yeti, któremu "długość" wlecze się po ziemi to teraz studium uruchomił i pewnie będzie pogrubiał :D

... biedny Gosiek będzie miał koszmary senne ...a to wszystko przez "niewinne" przyjemności Sipatki :yes:

Ale się u Ciebie dzieje!!!

...witaj :)

Aleś ty tajemnicza ...

To uchyl rąbka i pucuj się co tam wywalczyłaś

Coś ty... już próbowałem ją pociągnąć za jęzora. Wygląda na to, że będzie taka tajemnicza aż do 5-ego,

ale za to teraz tym bardziej ma świadomość tego, że jej przyjazdu nie odpuścimy:D

Aga.........Ty już mieszkasz ???

Kaluś ... ja nie nazywam tego mieszkaniem ...Ja koczuję. Zjadały nas koszty utrzymania mieszkania w którym i tak tylko nocowaliśmy więc postanowiliśmy się ewakuować.

W domku tak wiele jeszcze jest do zrobienia, że nie da się pokazać tych braków ...

Fotków nie będzie - nawet nie proś. To siem jeszcze nie nadaje do pokazania . Musisz mi uwierzyć

Coś ty... już próbowałem ją pociągnąć za jęzora. Wygląda na to, że będzie taka tajemnicza aż do 5-ego,

ale za to teraz tym bardziej ma świadomość tego, że jej przyjazdu nie odpuścimy:D

Obyś miał rację! Ja też ją molestuję i kuszę odreagowaniem, odstresowaniem, wyluzowaniem i ... żubrówką rzecz jasna !

Może się złapie na taki lep ?