sipatka 23.01.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Co wy tak po biednej Sipatkce jeździcie??? Mam sobie avatarek zmienić na taki na przykład hę ? http://tapety.tja.pl/obrazki/tja_normalne/40449.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.01.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 kiej to nie gepard w lamparcicę się zmienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.01.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Aleś ty tajemnicza ... To uchyl rąbka i pucuj się co tam wywalczyłaś Powiem po podpisaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.01.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 kiej to nie gepard w lamparcicę się zmienisz Jak go zwał tak zwał, Przeca i tu i tam centki som co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.01.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Kaluś ... ja nie nazywam tego mieszkaniem ...Ja koczuję. Zjadały nas koszty utrzymania mieszkania w którym i tak tylko nocowaliśmy więc postanowiliśmy się ewakuować. W domku tak wiele jeszcze jest do zrobienia, że nie da się pokazać tych braków ... Fotków nie będzie - nawet nie proś. To siem jeszcze nie nadaje do pokazania . Musisz mi uwierzyć QUOTE] nie wiem jak wytrzymam bez fotek?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.01.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 cuś spieprzyłam z tym cytatem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.01.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Kaluś ... ja nie nazywam tego mieszkaniem ...Ja koczuję. Zjadały nas koszty utrzymania mieszkania w którym i tak tylko nocowaliśmy więc postanowiliśmy się ewakuować. W domku tak wiele jeszcze jest do zrobienia, że nie da się pokazać tych braków ... Fotków nie będzie - nawet nie proś. To siem jeszcze nie nadaje do pokazania . Musisz mi uwierzyć nie wiem jak wytrzymam bez fotek?? :) cuś spieprzyłam z tym cytatem:( tylko [/ brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.01.2011 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.01.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Co wy tak po biednej Sipatkce jeździcie??? Mam sobie avatarek zmienić na taki na przykład hę ? http://tapety.tja.pl/obrazki/tja_normalne/40449.jpg Bo my lubimy szybką jazdę a ty "walisz" setką na godzinę kochana !!! A w tej pozycji to ci daję ... jakieś 2-3 minuty spokojnego leżenia. Dłużej nie wytrzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.01.2011 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Kala ... wytrzyyymasz...a jak będziesz grzeczna to ci wrzucę do tego folderka co go dla ciebie zrobiłam duuużo fotek ... obiecywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.01.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Bo my lubimy szybką jazdę a ty "walisz" setką na godzinę kochana !!! A w tej pozycji to ci daję ... jakieś 2-3 minuty spokojnego leżenia. Dłużej nie wytrzymasz A wiesz Ty, że masz rację. Tak bezczynnie wisieć to nie dla mnie. nie, nie. W domu mam jak po przejściu tajfunu. Meble już załadowane a u córki nadal pełno naszych rzeczy. Co ja mam z tym wszystkim zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.01.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 .... Co ja mam z tym wszystkim zrobić zostaw na noc na chodniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Jamles dobrze prawi, a co se będziesz chałupę zagracać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 25.01.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Wystaw kotku, wystaw......ja już letę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.01.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 czy Wy też to macie, że niby przenoszę się do większego lokum a ilość gratów do zabrania nijak nie chce mi się upchnąć w nowych kątach, mniej ich czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.01.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 ... I tak oto troskliwi forumowi przyjaciele pomogli biednej Sipatce powiększyć przestrzeń życiową w jakże cisnym już mieszkanku ... Teraz będzie się miała gdzie ganiać nasza temperamentna kocica A i kurzu mniej ... i dziecię zadowolone, że sobie nóg nie powyrywa skacząc po matczynych klunkrach ... Wszystko dobrze się kończy ... jak w bajce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.01.2011 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Kama - moje graty z pewnością się poklonowały przed wyprowadzką ... bo ja się do takich ilości nie przyznaję ! Jak się przyznam znaczy, że zapisałam się na terapię dla zbieraczy .. ciągle się jeszcze o nie potykam bo nie znalazłam dla wszystkich docelowego miejsca ... Pic polega na tym, że część powinnam wyrzucić bo mi zwyczajnie nie pasują ... ale szkoda jakoś ... ( i to się już chyba leczy ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.01.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Powiem tak. Wczoraj niestety nie znalazłam sposobu gdzie poupychać rzeczy, które nadal chcę mieć (nie zapychając sobie mebli i tzw. przestrzeni życiowej) mimo Waszych - nie wątpię - szczerych rad - nie wystawiłam ich też na noc z domu (czyt. mieszkania). Postanowiłam szukać weny i ..... zabrałam rodzinę na Falę (czyt. basen - dla nieŁodziaków) po dwóch godzinkach byłam tak wyzuta z energii, że nawet powrót do domu na 6 piętro pieszo (bo wymieniają windę na nową) nie zmobilizował mnię do porządków. Stan na dziś - taki jak wczoraj. Przede mną cały dzień - pewnie znowu wymyślę jakąś ucieczkę od problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.01.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 ja też się muszę zmobilizować i w końcu uwolnić mamę od gratów które tam zostawiliśmy ale zawsze jest jakieś ale na razie świetną wymówką jest brak zabudowy w kuchni (w paczkach się nie liczy ) i szafy, ale mama już marudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.01.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Ach te mamy !!!!Moja się mnie pyta po co ja panele wymieniam w pokoju skoro i tak dywan i meble i stół wszystko przykryją???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts