Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kaluś ... ja nie nazywam tego mieszkaniem ...Ja koczuję. Zjadały nas koszty utrzymania mieszkania w którym i tak tylko nocowaliśmy więc postanowiliśmy się ewakuować.

W domku tak wiele jeszcze jest do zrobienia, że nie da się pokazać tych braków ...

Fotków nie będzie - nawet nie proś. To siem jeszcze nie nadaje do pokazania . Musisz mi uwierzyć

QUOTE]

nie wiem jak wytrzymam bez fotek?? ;):):)

Kaluś ... ja nie nazywam tego mieszkaniem ...Ja koczuję. Zjadały nas koszty utrzymania mieszkania w którym i tak tylko nocowaliśmy więc postanowiliśmy się ewakuować.

W domku tak wiele jeszcze jest do zrobienia, że nie da się pokazać tych braków ...

Fotków nie będzie - nawet nie proś. To siem jeszcze nie nadaje do pokazania . Musisz mi uwierzyć

nie wiem jak wytrzymam bez fotek?? ;):):)

cuś spieprzyłam z tym cytatem:(

tylko [/ brakuje ;)

Co wy tak po biednej Sipatkce jeździcie??? Mam sobie avatarek zmienić na taki na przykład hę ?

http://tapety.tja.pl/obrazki/tja_normalne/40449.jpg

Bo my lubimy szybką jazdę a ty "walisz" setką na godzinę kochana !!!

A w tej pozycji to ci daję ... jakieś 2-3 minuty spokojnego leżenia. Dłużej nie wytrzymasz :D

Bo my lubimy szybką jazdę a ty "walisz" setką na godzinę kochana !!!

A w tej pozycji to ci daję ... jakieś 2-3 minuty spokojnego leżenia. Dłużej nie wytrzymasz :D

A wiesz Ty, że masz rację. Tak bezczynnie wisieć to nie dla mnie. nie, nie.

W domu mam jak po przejściu tajfunu. Meble już załadowane a u córki nadal pełno naszych rzeczy. Co ja mam z tym wszystkim zrobić :eek::rolleyes:

... I tak oto troskliwi forumowi przyjaciele pomogli biednej Sipatce powiększyć przestrzeń życiową w jakże cisnym już mieszkanku ...

Teraz będzie się miała gdzie ganiać nasza temperamentna kocica ;)

A i kurzu mniej ... i dziecię zadowolone, że sobie nóg nie powyrywa skacząc po matczynych klunkrach ...

Wszystko dobrze się kończy ... jak w bajce

:wave:

Kama - moje graty z pewnością się poklonowały przed wyprowadzką ... bo ja się do takich ilości nie przyznaję !

Jak się przyznam znaczy, że zapisałam się na terapię dla zbieraczy :(

.. ciągle się jeszcze o nie potykam bo nie znalazłam dla wszystkich docelowego miejsca ...

Pic polega na tym, że część powinnam wyrzucić bo mi zwyczajnie nie pasują ... ale szkoda jakoś ... ( i to się już chyba leczy ...)

Powiem tak.

Wczoraj niestety nie znalazłam sposobu gdzie poupychać rzeczy, które nadal chcę mieć (nie zapychając sobie mebli i tzw. przestrzeni życiowej) mimo Waszych - nie wątpię - szczerych rad - nie wystawiłam ich też na noc z domu (czyt. mieszkania).

Postanowiłam szukać weny i ..... zabrałam rodzinę na Falę (czyt. basen - dla nieŁodziaków) po dwóch godzinkach byłam tak wyzuta z energii, że nawet powrót do domu na 6 piętro pieszo (bo wymieniają windę na nową) nie zmobilizował mnię do porządków.

Stan na dziś - taki jak wczoraj. Przede mną cały dzień - pewnie znowu wymyślę jakąś ucieczkę od problemu :lol2: