DPS 25.01.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Ech, kochaniutkie...Zasada jest prosta.Jesli czegoś się nie używało co najmniej 2 lata, to znaczy, że jest nieporzebne.Bierze się kontener, wykłada się tam wszystko i cześć.Można spróbować zorganizować wyprzedaż garażową, niech dzieci pomogą, uzyskana kasa - na rodzinne przyjemności. Coraz więcej osób u nas wie, co to jest taka wuprzedaż i pewnie chętnie by zajrzało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Z tym świńtuszeniem - kochana, możesz mi wierzyć, że nie mam NIC wspólnego ze świętością, a już NA PEWNO nie ze świętoszkowatością. Tylko uważać muszę, coby na forumie nie przesadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 A ja wiecznie czegoś szukam, bo mnóstwo rzeczy nie znalazło jeszcze swojego miejsca - w mieszkaniu miały i chodziły tam same, tutaj nie chcą! Ale jeśli mebli ma się tyle, co w dwupokojowym mieszkaniu, mając tych pokoi teraz z lekka więcej to i się wszystko gubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.01.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Nooo Depsia ! Zawsze podejrzewałam żes ty nie świeto....liwa ( ups) i żubrówki siem z tobom kiedyś napiję i o pierdach se pogadamy ! Braza ... ty Szanownego nie zawierusz gdzie po tych saloooonach ! Co zrobisz jak sam nie pójdzie na swoje miejsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.01.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Jeżykowa co ty gadasz?? Ja nic z tego nie rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.01.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Jeżykowa co ty gadasz?? Ja nic z tego nie rozumiem? też się napij Żubrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.01.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Właśnie ! Alboś trzeźwa ... albo zmęczona kochana. A może ty głodna jezdeś co ? Nie zostawiłaś tam sobie na brzózce jakie udżca od gnu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.01.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Właśnie ! Alboś trzeźwa ... albo ................. przecież widać, że leci do nocnego albo na jakieś BP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.01.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Jeżykowa co ty gadasz?? Ja nic z tego nie rozumiem? E kotek nie ściemniaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Hej, wiem, że tutaj mi wolno więc wklejam;-)http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?160-WAŻNE-Tomek1950-potrzebuje-naszej-pomocyZapraszamy na aukcję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Aga - może niekoniecznie żubrówki, ale czegoś na pewno się napijemy! Pogadać o pierdach mogę i teraz. A kto mi zabroni?! Sołtys przecie nie słyszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.01.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 (edytowane) Chciałam publicznie i naocznie przypomnieć tej starej framudze sklerotyczce jednej - Jeżykowej - że miała mi coś przesłać sms-em i do tej pory tego nie zrobiła.:bash: Edytowane 27 Stycznia 2011 przez sipatka zamieniłam z wielgachnych na malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.01.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Ja tam nie wiem, ale po takich epitetach, to ty już lepiej zacznij biegnąć w przeciwnym kierunku:D...a jak tego eSeMeSa dostaniesz, to lepiej przez grube skórzane rękawice telefon trzymaj:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.01.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Ja tam nie wiem, ale po takich epitetach, to ty już lepiej zacznij biegnąć w przeciwnym kierunku:D ...a jak tego eSeMeSa dostaniesz, to lepiej przez grube skórzane rękawice telefon trzymaj:lol2: Myślisz że igły przez telefon prześle????:eek: Ale tak faktycznie się jej op.... należy. Ile można czekać i przypominać?????? NO ILE?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.01.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Aga - może niekoniecznie żubrówki, ale czegoś na pewno się napijemy! Pogadać o pierdach mogę i teraz. A kto mi zabroni?! Sołtys przecie nie słyszy. A skąd ja miałam wiedzieć, że sołtys głuchy ? Biedak ... Chciałam publicznie i naocznie przypomnieć tej starej framudze sklerotyczce jednej - Jeżykowej - że miała mi coś przesłać sms-em i do tej pory tego nie zrobiła.:bash: Ty chyba śmierci szukasz ...publicznie ... słowo daję Ja tam nie wiem, ale po takich epitetach, to ty już lepiej zacznij biegnąć w przeciwnym kierunku:D ...a jak tego eSeMeSa dostaniesz, to lepiej przez grube skórzane rękawice telefon trzymaj:lol2: ... a ręce z łopatą na której będzie leżał telefon niech wycięgnie daleko przed siebie ... Myślisz że igły przez telefon prześle????:eek: Ale tak faktycznie się jej op.... należy. Ile można czekać i przypominać?????? NO ILE?????? Moje igły są zimą cenne ... Przyjedziesz to cie na opuncji drobnokolczastej posadzę ...jeszcze słowo a ...gołą dooopą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.01.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Ty chyba śmierci szukasz ...publicznie ... słowo daję Przyjedziesz to cie na opuncji drobnokolczastej posadzę ...jeszcze słowo a ...gołą dooopą A ja się wcale nie boję :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.01.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 A ja się wcale nie boję :P:P ... a ja cię wcale nie strase :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Łoooo jassssoooo, ależ tu się przyjemności szykują: i doopą na opuncji i igły .... faaajnieeee!! Jeżysia, Szanowny właśnie mi się gdzieś zawieruszył, a że GPS-a nie ma wszytego to nie wiem, czy do maja Go znajdę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.01.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Aga, walczę z materią ale siem przymierzam coraz mocniej... nawet chop akcesa wyraził... reszta w rękach budowniczych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.01.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 TA wersja Łosicy mi się baaaardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts