AgaJeżyk 29.01.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 TA wersja Łosicy mi się baaaardzo podoba Nooo - mi tes Łośka w ręcch budowniczych to narzędzia - nie twoje losy ( czy trzeźwość ... nie ważne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Głuchy, nie głuchy, ważne że do poduchy. Jeżysia - zaczynam się Ciebie bać, opuncje hodujesz i telefon na łopacie trza odbierać... Baba Jaga jakaś mi tu wychodzi. A myślałąm, że to tylko ja wiedźma taka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.01.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Babcia mówiła do mnie Jagusia ... ale Jaga ? Brzydko jakoś tak ... Właśnie całe popołudnie ..."kąpałam" kaktusy . Pryskałam znaczy ...bo śpią teraz i nie kcom wody a zakurzone straśnie i chyba siem dusiły po tych szlifowaniach moich schodów. 32 doniczki ...reszta jutro ... A sołtys to tylko do poduchy ? Pod kordełkę to już nic a nic ? To faktycznie wiedźma jesteś - zamęczyłaś go ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.01.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Aga - pij mleko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Kolczasta - nie bierz tej Gwoździkowej reklamy poważnie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.01.2011 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Właśnie całe popołudnie ..."kąpałam" kaktusy . Pryskałam znaczy ...bo śpią teraz i nie kcom wody a zakurzone straśnie i chyba siem dusiły po tych szlifowaniach moich schodów. 32 doniczki ...reszta jutro ... ! Ja na jutro zaplanowałam kwiatkom spa. Przy twojej kolekcji tś się trochę napryskała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 30.01.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Babcia mówiła do mnie Jagusia ... ale Jaga ? Brzydko jakoś tak ... Czym się różni Jagusia od Jagi?, Czarodziejka od Czarownicy? ...zaraz, zaraz... to zdaje się twoja odpowiedź była: ...starość nie radość :yes: Byle do piątku - będziemy się odmładzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.01.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Bylebyśmy się tylko nadto nie odmlodzili - bo nam dzieci pieluszki bedą musiały zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.01.2011 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Bylebyśmy się tylko nadto nie odmlodzili - bo nam dzieci pieluszki bedą musiały zmieniać Mnie to śliniaka i gryzak ... "zęby mnie swędzą" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Wiedziałam, że mi Sołtysa spod kołdry wyciągniesz, wiedziałam normalnie! Ładnie to tak, za mojego chłopa się brać? Ty weź, mleka się napij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.01.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 wyobraź sobie, że przed chwilą zgłupiałem ... otóż kliknąłem na Twoją stopkę do komentów ... i odesłało mnie do jakiegoś dziennika kasi i kogoś tam ... spróbowałem jeszcze raz ... i odesłało mnie do tematu : "woda zdatna do picia ... " coś takiego ... Już zwątpiłem, ale do trzech razy sztuka ... no i jestem . Dziwne ... ale po zeszłorocznych zmianach nic już mnie nie dziwi Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Nooo - mi tes Łośka w ręcch budowniczych to narzędzia - nie twoje losy ( czy trzeźwość ... nie ważne ) Czeźwość czasem tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 "zęby mnie swędzą" ... Wiesz... nie kcem Cie martwić ale to nie wróży najlepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.01.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Wiesz... nie kcem Cie martwić ale to nie wróży najlepiej... Jej zębom czy jej mężowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 30.01.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Jej zębom czy jej mężowi? ...oby nie balom w chałpie Jeżyna, a może ci rosną(?)... Ześrutuj jakiego chojaka w kargulowym zagajniku - może pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Jej zębom czy jej mężowi? Skoro jom swendzom to niestety nie wróży to dobrze jej zębom, no chyba, że przetransponujemy to na męża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.01.2011 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 wyobraź sobie, że przed chwilą zgłupiałem ... eee to masz już jakiś czaaas otóż kliknąłem na Twoją stopkę do komentów ... i odesłało mnie do jakiegoś dziennika kasi i kogoś tam ... toś pobłądził Ocynkowany spróbowałem jeszcze raz ... i odesłało mnie do tematu : "woda zdatna do picia ... " coś takiego ... ja też "coś takiego" ... bez kreski to nie u mnie ... ( ó ) ... święcona też nie ... Już zwątpiłem, ale do trzech razy sztuka ... no i jestem . Dziwne ... ale po zeszłorocznych zmianach nic już mnie nie dziwi ...chcesz o tym porozmawiać ? Cześć ...no Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.01.2011 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Wiesz... nie kcem Cie martwić ale to nie wróży najlepiej... Te wróżka ... zębuszka ... a podróży se nie wywróżyłaś czasem a ? ...oby nie balom w chałpie Jeżyna, a może ci rosną(?)... Ześrutuj jakiego chojaka w kargulowym zagajniku - może pomoże... Jak mam śrutować sosnowe kolce z żywicą ...wolę Jeża podgryźć ... świeżo okompany jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.01.2011 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Aaaa i nie popiję sołtysa mlekiem bo mię zemgli ... ( to do Depsi ) Wolę Jeża jak anioła ...i "wódę zdatną do picia" ...jak mleko ( chyba, że od wściekłej kózki ! ) Właśnie ... Kozy dawno nie było ... wiecie ...tej z rozwalonym zgryzem ... Kozaaaaaaa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 31.01.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Jestem....czego się drzesz po nocy ??? Mleka Ci trza? Tylko żem ja dawno nie tankowała, to i % w nim ni ma Koźlątko moje zapalenie oskrzeli przytargało, to i na neta czasu brakło Ale już jezdem, czytam zaległości i się chichram jak zwkle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts