Yeti 31.01.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 No co ty Aga... rozwalonego zgryzu od szczerego uśmiechu nie odróżniasz? Zobacz jaka to poczciwa istota - wołasz i masz. Kozula, a może kefir, albo maślankę dajesz? Naszykowałabyś się na udój w przyszły łyk-end, coo? Czuję, że będzie się kręcić parę spragnionych ssaków wokół jeżowego legowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.01.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Kozaaaaaaa ! Jestem....czego się drzesz po nocy ??? ... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 No co ty Aga... rozwalonego zgryzu od szczerego uśmiechu nie odróżniasz? Zobacz jaka to poczciwa istota - wołasz i masz. Kozula, a może kefir, albo maślankę dajesz? Naszykowałabyś się na udój w przyszły łyk-end, coo? Czuję, że będzie się kręcić parę spragnionych ssaków wokół jeżowego legowiska Kozunia, Ty weź, będą cię zbiorowo wysysać. Ja bym uważała, może jednak lepiej Ty naostrz ząbki. Jeżysia, a jakby tak mleko od wściekłej kozy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.01.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Jestem....czego się drzesz po nocy ??? Mleka Ci trza? Tylko żem ja dawno nie tankowała, to i % w nim ni ma Koźlątko moje zapalenie oskrzeli przytargało, to i na neta czasu brakło Ale już jezdem, czytam zaległości i się chichram jak zwkle.... A w jakim wieku koźlątko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Te wróżka ... zębuszka ... a podróży se nie wywróżyłaś czasem a ? No cóś tam w czeluściach się przepycha i może wylizie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.01.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Łosicaaaaaa Ale będziesz no nieeee???? Ty się tak tylko pieścisz z nami pieszczoszko jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Jak mam śrutować sosnowe kolce z żywicą ...wolę Jeża podgryźć ... świeżo okompany jezd Ty Jeża zostaw, jeszcze Ci się przyda do czego inszego - bukowe żywicy nie mają, ewentualnie brzoza i olcha jeszcze się nadadzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Łosicaaaaaa Ale będziesz no nieeee???? Ty się tak tylko pieścisz z nami pieszczoszko jedna Tiaaaaa, jak zwykle... a co se bede żałować.... A tak poważnie, to siem staram tak wsio ułożyć coby być... za skutek nie odpowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 01.02.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 A w jakim wieku koźlątko? To chore skończy we wrześniu 7, ale mam jeszcze 4-latka.....oba płci męskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 01.02.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Jeżysi cuś nie widać......może pędzi tequilę z tych swoich kaktusów na sobotni zjazd stworzeń wszelakich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.02.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Jeżysi cuś nie widać......może pędzi tequilę z tych swoich kaktusów na sobotni zjazd stworzeń wszelakich A kto ją tam wie?! Za nią nie nadąży nikt. Ale na wszelki wypadek cytrynę trza ze sobą zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Jeża podgryza, ani chybi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.02.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Jeża podgryza, ani chybi! Może być, żeś trafiła w sedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.02.2011 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Potasiemcuje se teraz ...jak ten ... Gwoździk nie przymierzając ! No co ty Aga... rozwalonego zgryzu od szczerego uśmiechu nie odróżniasz? Zobacz jaka to poczciwa istota - wołasz i masz. Kozula, a może kefir, albo maślankę dajesz? Naszykowałabyś się na udój w przyszły łyk-end, coo? Czuję, że będzie się kręcić parę spragnionych ssaków wokół jeżowego legowiska I tak nasze zoo wzbogaciło się o ...rogaciznę ! Kozunia, Ty weź, będą cię zbiorowo wysysać. Ja bym uważała, może jednak lepiej Ty naostrz ząbki. Jeżysia, a jakby tak mleko od wściekłej kozy...? Myślisz ...? A co by trza zrobić co by sie nam Rynka wściekła ? No cóś tam w czeluściach się przepycha i może wylizie Byle nie bokiem ... Łosicaaaaaa Ale będziesz no nieeee???? Ty się tak tylko pieścisz z nami pieszczoszko jedna Sie zesikam za chwile ... pieszczoszka w moro łofrołdująca po błocie ! Ale pazurek ma zawsze zrobiony - fakt ! Ty Jeża zostaw, jeszcze Ci się przyda do czego inszego - bukowe żywicy nie mają, ewentualnie brzoza i olcha jeszcze się nadadzą! Takimi to ja kozę karmię nie siebie. Moją znaczy kozę ...nie naszą Rynkę To chore skończy we wrześniu 7, ale mam jeszcze 4-latka.....oba płci męskiej Koziołki znaczy Jeżysi cuś nie widać......może pędzi tequilę z tych swoich kaktusów na sobotni zjazd stworzeń wszelakich Pędzi nektar z twojego kumpla. Też rogaty ino większy - Żuber na nigo wołają ! Jeża podgryza, ani chybi! Ogryzek z Jeża pojechał już do pracy ... Może być, żeś trafiła w sedno Nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.02.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Aleś tekst wywaliła. Aż mnię przygięło. A jak tam nastroje na nadchodzącą sobotę poprawia się humorek?Ja to od poniedziałku ciągnę tylko dzięki perspektywie sobotniego wypadu - ale będzie najazd ulalala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.02.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Aleś tekst wywaliła. Aż mnię przygięło. A jak tam nastroje na nadchodzącą sobotę poprawia się humorek? Ja to od poniedziałku ciągnę tylko dzięki perspektywie sobotniego wypadu - ale będzie najazd ulalala Tyyy uspokój się ! Zaczynam się bać Mój humorek wraca ...nie śpieszy mu się ...ale wraca ... Z Yetim gorzej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.02.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Jeny Co się dzieje z Yetim? (czy z rodzinką?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Znaczy, no własnie, znaczy, co z Yetim??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.02.2011 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Yeti pożegnał swoją sunie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts