braza 10.02.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Ja już nic nie powiem, bo mi smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.02.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Aga Ty wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.02.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Jak psica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 11.02.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 http://emotikona.pl/emotikony/pic/50przytula.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.02.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 No jak tam stara trzymiesz się jeszcze???? Może wypad na pogaduchy? :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.02.2011 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Żyjemy ... Wszyscy.Byliśmy dzisiaj u weta ... uplakaliśmy się wczoraj z Jeżykiem jak dzieci ... ze strachu, że nam powie ...to już ...Ale nie powiedzial. Ani myśleć o usypianiu nie kazał. Nie usypia sie psa ze starości jak nie cierpi. Chodzi, nasłuchuje, węszy i wszystko ją jeszcze interesuje. Słaba jest ale żyć to jej sie jeszcze chce.Cały dom dwa razy okrążyła rano ...sama nie wiem po co ... Chyba chciała "śmierć w dooopę kopnąć"I tak ptrzywieźliśmy ją do domu ... weszła na własnych nogach ... Jeszcze czas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.02.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 jeszcze troszkę, to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Nie mogę Jeżowa do Ciebie przychodzić bo mi się oczy pocą... dobrze, że dobrze (to u mnie też powód do oczopotu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 I to jest najważniejsze - żeby jej się chciało jeszcze żyć. Skoro tak jest, to bardzo dobrze jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.02.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Cieszymy się całą rodzinką że się macie dobrze a że staro..... Jak Bóg da to nas też wszystkich starość dopadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.02.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 cieszę się z Wami, ze psica jeszcze Wam potowarzyszy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.02.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Bardzo się cieszę, że sunia jest dalej z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.02.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Wiecie ... ja się nie oszukuję ...Wiem, że to początek końca ... 17 lat ...U weta na tablicy wieku dla mojej Hawci ...brakło skali ...16-o letni pies średniej wielkości to 110 lat . Hawa ma więcej. To piękny wiek. Ubiegłego lata jeszcze sobie z rozkoszą w stawie popływała. Patyki nosiła ... szczęśliwa i zwariowana "babcia" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.02.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Takie babcie są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 15.02.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Piękny wiek jak na babcię....ja uważam że szczęśliwe psy żyją dłużej, więc w tym i Wasza zasługa Trzymajta się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.02.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) (...)dla mojej Hawci ...brakło skali ... 16-o letni pies średniej wielkości to 110 lat . Hawa ma więcej. (...) Już jej tak tych lat nie żałuj Moja była znacznie większa od twojej, więc może jaszcze Hawcia limitu nie wykorzystała Natomiast jedno jest w życiu pewne... - jego koniec I ważne jest, żebyśmy przedłużając życie wiernemu przyjacielowi rzeczywiście mu pomagali, a nie jedynie egoistycznie odsuwali nasze cierpienie po jego stracie. Wiem, że ty odróżnisz ten moment... Ale póki co ucz się od niej i ciesz się razem z nią: "chodź, nasłuchuj, węsz, wszystkim się interesuj. Cały dom dwa razy okrąż rano (...sam nie wiem po co ...) i "śmierć w dooopę kopcie" jak najdłużej ...O! Zapomniałem - jeszcze patyki możesz sobie ponosić ...bo do pływania w tej twojej sadzawce zachęcał cię nie będę PS Słyszałaś już, że prawdopodobnie w tą sobotę blachę będziesz musiała mi przywieźć? Edytowane 15 Lutego 2011 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.02.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Już jej tak tych lat nie żałuj I ważne jest, żebyśmy przedłużając życie wiernemu przyjacielowi rzeczywiście mu pomagali, a nie jedynie egoistycznie odsuwali nasze cierpienie po jego stracie. Wiem, że ty odróżnisz ten moment... Ale póki co ucz się od niej i ciesz się razem z nią: "chodź, nasłuchuj, węsz, wszystkim się interesuj. Cały dom dwa razy okrąż rano (...sam nie wiem po co ...) i "śmierć w dooopę kopcie" jak najdłużej pięknie ujęte....same łzy mi cisneły mi po oczach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 15.02.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Z Yetusia to poeta się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.02.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 No pięknie to ująłeś Yetusiu. Aż mi ciarki po plecykach przeszły..... A jaką blachę ma ci ona przywieźć w sobotę. I czy to znaczy że ona .....................aaaa już załapałam jaką blachę :lol2: tę od ciasta (nie wiem dlaczego chodziła mi po głowie blacha na dach ). AGP-ki skończyły już rozpakowywanie ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts