Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żyjemy ... Wszyscy.

Byliśmy dzisiaj u weta ... uplakaliśmy się wczoraj z Jeżykiem jak dzieci ... ze strachu, że nam powie ...to już ...

Ale nie powiedzial. Ani myśleć o usypianiu nie kazał.

Nie usypia sie psa ze starości jak nie cierpi. Chodzi, nasłuchuje, węszy i wszystko ją jeszcze interesuje. Słaba jest ale żyć to jej sie jeszcze chce.

Cały dom dwa razy okrążyła rano ...sama nie wiem po co ... Chyba chciała "śmierć w dooopę kopnąć"

I tak ptrzywieźliśmy ją do domu ... weszła na własnych nogach ...

Jeszcze czas ...

Wiecie ... ja się nie oszukuję ...

Wiem, że to początek końca ... 17 lat ...

U weta na tablicy wieku dla mojej Hawci ...brakło skali ...

16-o letni pies średniej wielkości to 110 lat . Hawa ma więcej. To piękny wiek. Ubiegłego lata jeszcze sobie z rozkoszą w stawie popływała. Patyki nosiła ... szczęśliwa i zwariowana "babcia" ...

(...)dla mojej Hawci ...brakło skali ... 16-o letni pies średniej wielkości to 110 lat . Hawa ma więcej. (...)
Już jej tak tych lat nie żałuj ;) Moja była znacznie większa od twojej, więc może jaszcze Hawcia limitu nie wykorzystała ;)

Natomiast jedno jest w życiu pewne... - jego koniec :(

I ważne jest, żebyśmy przedłużając życie wiernemu przyjacielowi rzeczywiście mu pomagali, a nie jedynie egoistycznie odsuwali nasze cierpienie po jego stracie.

Wiem, że ty odróżnisz ten moment...

Ale póki co ucz się od niej i ciesz się razem z nią: "chodź, nasłuchuj, węsz, wszystkim się interesuj. Cały dom dwa razy okrąż rano (...sam nie wiem po co ...)

i "śmierć w dooopę kopcie" jak najdłużej ;)

...O! Zapomniałem - jeszcze patyki możesz sobie ponosić

...bo do pływania w tej twojej sadzawce zachęcał cię nie będę:D

PS

Słyszałaś już, że prawdopodobnie w tą sobotę blachę będziesz musiała mi przywieźć?

Edytowane przez Yeti

Już jej tak tych lat nie żałuj ;)

I ważne jest, żebyśmy przedłużając życie wiernemu przyjacielowi rzeczywiście mu pomagali, a nie jedynie egoistycznie odsuwali nasze cierpienie po jego stracie.

Wiem, że ty odróżnisz ten moment...

Ale póki co ucz się od niej i ciesz się razem z nią: "chodź, nasłuchuj, węsz, wszystkim się interesuj. Cały dom dwa razy okrąż rano (...sam nie wiem po co ...)

i "śmierć w dooopę kopcie" jak najdłużej ;)

pięknie ujęte....same łzy mi cisneły mi po oczach.....

No pięknie to ująłeś Yetusiu. Aż mi ciarki po plecykach przeszły.....

A jaką blachę ma ci ona przywieźć w sobotę. I czy to znaczy że ona .....................aaaa już załapałam jaką blachę :lol2::lol2: tę od ciasta :lol2: (nie wiem dlaczego chodziła mi po głowie blacha na dach :rolleyes:).

AGP-ki skończyły już rozpakowywanie ?????????