Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co do odregaw ..odreawg ..no tego zlota ...

Jeż może nam szybko "odpłynąć" bo będzie po nocce ... to ja poproszę to stanowisko regeneracjo kolcoków na dzień dobry gotowe do eksploatacji ok? Ululam go. A mnie proszę rozkład jazdy co przygotować. Piszę się na padlinę ...i mazidełko z pory (pora ?) ... no z tej rozciągniętej cebuli. Chlebek Iza - absolutnie koniecznie. Kurek maminych nie oddam - nie ma mowy. Mogę swoje ogórecki zabrać.

Oczywiście, że chlebek będzie, osobiście się po niego rankiem pójdę:yes:. A co jeszcze oprócz chlebka AGP-ki mam zabrać?

W sobotę Tomcio pracuje od ranka, więc będzie w nieco lepszej formie od Radka:lol2:. Ale jak byś Agusia ty poprowadziła, to jakąś godzinkę by się w drodze przespał Tój małżonek. Zawsze to trochę "świeższy" będzie:lol:.

Co do odregaw ..odreawg ..no tego zlota ...

Jeż może nam szybko "odpłynąć" bo będzie po nocce ... to ja poproszę to stanowisko regeneracjo kolcoków na dzień dobry gotowe do eksploatacji ok? Ululam go. A mnie proszę rozkład jazdy co przygotować. Piszę się na padlinę ...i mazidełko z pory (pora ?) ... no z tej rozciągniętej cebuli. Chlebek Iza - absolutnie koniecznie. Kurek maminych nie oddam - nie ma mowy. Mogę swoje ogórecki zabrać.

Stanowiska wypoczynkowe som gotowe. Zabrać doopska i przyjeżdźać.

Dojazd jest aktualnie dobry, póki mróz trzyma to prawie autostradę mamy ;-)

Stanowiska wypoczynkowe som gotowe. Zabrać doopska i przyjeżdźać.

Dojazd jest aktualnie dobry, póki mróz trzyma to prawie autostradę mamy ;-)

Prawie (phhhiii) :p stanowi ogromną różnicę.

Się nie da prędkości rozwinąć :mad: bo i nie wolno (oznakowań autostrady brak:yes:) i odległość raczej mikra :lol: - ledwie się człowiek rozpędzi a już stawać trzeba :p.

Ty się koza lepiej pucuj gdzie mieszkasz ... wypadałoby cie adoptować do naszego zwierzyńca.

Wszystkożerna jesteś to i wyżywić cię nie problem...i poczucie humoru masz prawidłowe - będzie z ciebie pociecha jak nic !

;)

O mamuniu.....ależ zaszczyt na kozę spłynął....Jeżysia chce ją przyjać do Wielkiego Stada. http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif

Jestem ogromnie wzruszona, ale niestety do żadnego z Was mi nie po drodzehttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_cray2.gif....można by powiedzieć żem mocno wyobcowana. Mroźna Warmia i Mazury to kozy rewir

Wróciłem na chwilę, bo fachowce na zakupy mnie wygnali, to przy okazji na obiad w normalniejszej porze się załapałem i newsy pobieżnie przejrzałem ;)

I widzę, że słodkości jeszcze nam będzie trzeba.

Zaraz zabieram się za organizowanie ;)

A jak już najdroższą do kuchni zwabię, to może przy okazji:p na jakąś sałatkę ją jeszcze namówię :D

Znikam - wracam ryć dziury.

Koza - teraz masz dwa wyjścia. Albo zaraz zaczniesz krzyczeć że w życiu jeziora nie widziałas ...bo za daleko masz ...albo załatw sobie namiot wojskowy i czekaj na inwazje naszego zwierzyńca ! ( nic nie bój - uprzedzimy :rotfl: )

Hmmm Yeti pasiesz się o zmierzchu ...niczym ...dzik

A ja myślałam żeś ty człekokształtny

Zmolestuj najdroższą coby cudem jakimś ( bez blachy) umodziła takie pyszne cuś jak było u mnie.

Dorwaliśmy się z Jeżem następnego dnia jak ...świnie do chwastu ! Pyszne było jakem ...mięsożerca :rolleyes:

( Słyszę ją w nocy ...jak chodzi ... tak powolutku ... jak zwykle ... Zwariowałam ? )

Ja tam nie mam żadnych zahamowań przed podróżami:lol: . Zwłaszcza jak się zrobi ciepło.:lol2:

Mazury też mi nie obce. Szalałam maluchem.... W terenach obustronnie zalesionych nawet setkę miał na liczniku. To były czasy....:rolleyes: Jak człowiek wysiadł po jeździe to jeszcze przez dwa dni słyszał pracujący silnik 'maluszka" w swojej głowie.:sick:

Teraz mam o niebo lepszy autek - więc wyparwa na Mazury i Warmię nie jest nam straszną ani przykrą. Myślę sobie, że w drugą stronę (czyli Mazury do Łodzi) też nie będzie źle. A można jeszcze przez Konin a wcześniej Radom zahaczyć

W naszym "zwierzyńcu" to lepiej uważać, my tam się długo nie zastanawiamy nad napadami. Mówisz i masz - towarzystwo na głowie:lol2::lol2:

Uważaj Koza - z kim przystajesz takim się stajesz :yes:

Sipatka-wariatka (znaczy pirat drogowy) ;-)

Jak kcesz to mozesz naszym jamnikiem sie rozpędzic po muldach ;-)

Wstrząsające przeżycie ....

Ty AGP-ek uważaj sobie co :mad: bo ten prezent, co to dla was szykujemy, wypróbuję najpierw na twoim zadku. Ciekawe jak będziesz podskakiwał w wątpiliwej przyjemności:lol2::lol2:

Zmolestuj najdroższą coby cudem jakimś ( bez blachy) umodziła takie pyszne cuś jak było u mnie.

Jakby co to ja mogę swoją pożyczyć. A nawet dwie :lol2: (jedna będzie dla mnie po zapełnieniu:lol2:)

Dorwaliśmy się z Jeżem następnego dnia jak ...świnie do chwastu ! Pyszne było jakem ...mięsożerca :rolleyes:.

Ja się wcale nie dziwię, też bym się tak dorwała, gdybym tylko miała do czego :lol:

( Słyszę ją w nocy ...jak chodzi ... tak powolutku ... jak zwykle ... Zwariowałam ? ).

:hug::hug:Nie, nie zwariowałaś :hug:

Kiedyś dawno temu miałam malucha i coś stukało, pojechałam do mechanika i mówię co słyszę, a on ze stoickim spokojem mówi do mnie - Pani Małgosiu, zrób pani głośniej radio i nie będzie słychać............................................. miał rację :)

Mam tak z Tikusem Koreanusem!!!!:lol2:

Siemano Jeżysia!!!! Kolce uczesane? Ja osobiście zaczynam przymierzać się do zmienienia sobie grzywy!!!