Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Magdalena74

Moja kosztowała 2.500,- Powinna 2.700,- ale małż troszke "pokopał" pod bednarki. Pan telefonicznie już powiedział mi, że jeśli dach dwuspadowy, dom 10X7,5 , dachówka brasa to kwota będzie okoł 2.700 i ...skasował i tak mniej :wink:

Hmmm południowa wielkopolska ...to my ziomki jesteśmy ! :lol:

Aguś.... A jakie okna planujesz?? Bo może firma od okien zrobiłaby drzwi pod Twoje dyktando :roll:

Ja się kierowałam właśnie nie urodą drzwi (co widać w moim dzienniku), ale postawiłam na jednolitość stolarki w całym domu.

Może być Ci trudno potem dobrać kolor do okien :roll:

Sama już nie wiem...

Przypomniałam sobie, że pierwszy nasz zakup to był komplet okien i drzwi drewnianych (meranti) z Humdrexu:

http://www.humdrex.com.pl/ do remontowanego dla syna (zanim wybudowaliśmy dom, mieszkaliśmy w malutkim zamienionym za mieszkanie) domku gospodarczego.

5 lat minęło i nie robiliśmy z nimi nic, a są jak nowe :)

Przypomniałam sobie, że pierwszy nasz zakup to był komplet okien i drzwi drewnianych (meranti) z Humdrexu

...

5 lat minęło i nie robiliśmy z nimi nic, a są jak nowe :)

Ani razu nie były malowane ?!? :o

No nie! I mają swój naturalny czerwonawy kolor wciąż taki sam.

Postaram się zrobić zdjęcie, sama zobaczysz :)

Aguś - ale obciach...przeoczyłam kotka w Twoim poście :oops: Ale powiem tak - tego wyleczyć się nie da! Przy moim walniętym Puszku nie można się schylać, ani ciut ciut... Tylko wypatrzy i siup...już siedzi Ci na plecach :lol: Taką jakąś manię ma skubaniec :)

Co do drzwi - stokrotki mi się podobały...nie powiem, ale te faktycznie bardziej pasują do Twojego domku :D

Aguś - ale obciach...przeoczyłam kotka w Twoim poście :oops:

Co do drzwi - stokrotki mi się podobały...nie powiem, ale te faktycznie bardziej pasują do Twojego domku :D

Iwonka - kotka masz tu :

http://picasaweb.google.com/Jezyk28/Tajga#

Tajga dorobiła się albumu :wink: Jakieś podpisiki jeszcze muszę spłodzić.

A stokrotki to do tej por mnie trzymają :lol: ale to jest ładne przy jasnej, gładkiej elewacji. Same drzwi zdobią a u mnie powinien zdobić daszek nad gankiem, który wyszedł ładniej niż oczekiwałam. Ja naprawdę myślałam, że ten domek jest tak prosty ...że aż mdły wyjdzie.

A stokrotki jakies niemodne? :roll:

Jaszcze nie wiem, w jakiej roli, ale ogólnie ładne i miłe... ;)

Aga, a te ostatnie drzwi fajne! :D

Modne - owszem ...ale ja jednak przekwieciłam temat :lol:

Magda - kargulowa sprawa będzie 22 XII. Sądy chyba świąt nie uznają :wink:

Wszyscy sprzątają i w garach siedzą a ja będę po sądach latać.

Zdam relację - dokładnie. Adwokat oświadczył mi, że nie muszę wogóle w tym uczestniczyć bo dałam mu pełnomocnictwo ...ale nie odbiorę sobie tej przyjemności chyba ...

http://picasaweb.google.com/Jezyk28/Tajga#

Tajga dorobiła się albumu :wink: Jakieś podpisiki jeszcze muszę spłodzić.

Kot na telewizorze - po prostu super!!

A w wannie i umywalce, to jakbym Assira widziała! :lol:

Aga, cudna ta Twoja kotka i zabawna. A jaki ma charakter? Czy ta podrapana ręka na jednej z fotek, to przez kotka? ;)