Magdalena74 28.11.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Aga, ile kosztuje taka instalacja odgromowa, cena pewnie zależy od wielkości dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.11.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witaj Magdalena74 Moja kosztowała 2.500,- Powinna 2.700,- ale małż troszke "pokopał" pod bednarki. Pan telefonicznie już powiedział mi, że jeśli dach dwuspadowy, dom 10X7,5 , dachówka brasa to kwota będzie okoł 2.700 i ...skasował i tak mniej Hmmm południowa wielkopolska ...to my ziomki jesteśmy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 28.11.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Aguś.... A jakie okna planujesz?? Bo może firma od okien zrobiłaby drzwi pod Twoje dyktando Ja się kierowałam właśnie nie urodą drzwi (co widać w moim dzienniku), ale postawiłam na jednolitość stolarki w całym domu. Może być Ci trudno potem dobrać kolor do okien Sama już nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.11.2009 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Przypomniałam sobie, że pierwszy nasz zakup to był komplet okien i drzwi drewnianych (meranti) z Humdrexu: http://www.humdrex.com.pl/ do remontowanego dla syna (zanim wybudowaliśmy dom, mieszkaliśmy w malutkim zamienionym za mieszkanie) domku gospodarczego. 5 lat minęło i nie robiliśmy z nimi nic, a są jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.11.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Przypomniałam sobie, że pierwszy nasz zakup to był komplet okien i drzwi drewnianych (meranti) z Humdrexu ... 5 lat minęło i nie robiliśmy z nimi nic, a są jak nowe Ani razu nie były malowane ?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 29.11.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 No tak.. Widzę, że praca wre!Oby tak dalej.Pozdrawiam cieplutko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.11.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Przypomniałam sobie, że pierwszy nasz zakup to był komplet okien i drzwi drewnianych (meranti) z Humdrexu ... 5 lat minęło i nie robiliśmy z nimi nic, a są jak nowe Ani razu nie były malowane ?!? ja mam drzwi i okna drewniane.......inne nie wchodziły w gre !!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.11.2009 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Przypomniałam sobie, że pierwszy nasz zakup to był komplet okien i drzwi drewnianych (meranti) z Humdrexu ... 5 lat minęło i nie robiliśmy z nimi nic, a są jak nowe Ani razu nie były malowane ?!? No nie! I mają swój naturalny czerwonawy kolor wciąż taki sam. Postaram się zrobić zdjęcie, sama zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 30.11.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 http://grumko.blox.pl/resource/ciasto_pomaranczowe.jpg dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.11.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Aaaa dziękuję smakowicie ! Tobie dobrego dnia i ...zdrówka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 01.12.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 działka bomba, domek super, kocica debeściarska, Ty też klasa no, no pokazuj dalej a i jeszcze jeżyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 02.12.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Drzwi - trafiony zatopiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Kruszon - twoja ( między innymi) zasługa. Pierwszy storpedowałes stokrotki Dzięki za "przetarcie oczu" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 02.12.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Jak tak dalej pójdzie dom Ci urządzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 02.12.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Aguś - ale obciach...przeoczyłam kotka w Twoim poście Ale powiem tak - tego wyleczyć się nie da! Przy moim walniętym Puszku nie można się schylać, ani ciut ciut... Tylko wypatrzy i siup...już siedzi Ci na plecach Taką jakąś manię ma skubaniec Co do drzwi - stokrotki mi się podobały...nie powiem, ale te faktycznie bardziej pasują do Twojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.12.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Kruszon - twoja ( między innymi) zasługa. Pierwszy storpedowałes stokrotki Dzięki za "przetarcie oczu" ! A stokrotki jakies niemodne? Jaszcze nie wiem, w jakiej roli, ale ogólnie ładne i miłe... Aga, a te ostatnie drzwi fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 02.12.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Hmmm południowa wielkopolska ...to my ziomki jesteśmy ! Jestem z trójkąta na ŁO A jak sprawy z Kargulami, obiecałas o nich napisać i czekam, czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Jak tak dalej pójdzie dom Ci urządzę Nie ma sprawy - tylko lodówa ma nie być biała OK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.12.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Aguś - ale obciach...przeoczyłam kotka w Twoim poście Co do drzwi - stokrotki mi się podobały...nie powiem, ale te faktycznie bardziej pasują do Twojego domku Iwonka - kotka masz tu : http://picasaweb.google.com/Jezyk28/Tajga# Tajga dorobiła się albumu Jakieś podpisiki jeszcze muszę spłodzić. A stokrotki to do tej por mnie trzymają ale to jest ładne przy jasnej, gładkiej elewacji. Same drzwi zdobią a u mnie powinien zdobić daszek nad gankiem, który wyszedł ładniej niż oczekiwałam. Ja naprawdę myślałam, że ten domek jest tak prosty ...że aż mdły wyjdzie. A stokrotki jakies niemodne? Jaszcze nie wiem, w jakiej roli, ale ogólnie ładne i miłe... Aga, a te ostatnie drzwi fajne! Modne - owszem ...ale ja jednak przekwieciłam temat Magda - kargulowa sprawa będzie 22 XII. Sądy chyba świąt nie uznają Wszyscy sprzątają i w garach siedzą a ja będę po sądach latać. Zdam relację - dokładnie. Adwokat oświadczył mi, że nie muszę wogóle w tym uczestniczyć bo dałam mu pełnomocnictwo ...ale nie odbiorę sobie tej przyjemności chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.12.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 http://picasaweb.google.com/Jezyk28/Tajga# Tajga dorobiła się albumu Jakieś podpisiki jeszcze muszę spłodzić. Kot na telewizorze - po prostu super!! A w wannie i umywalce, to jakbym Assira widziała! Aga, cudna ta Twoja kotka i zabawna. A jaki ma charakter? Czy ta podrapana ręka na jednej z fotek, to przez kotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts