Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No jak gdzie ?

Na balandze byłam ... u AGP-ów !

A was to zostawić na moment ...i już się za łby biorą psiamać. Niedźwiedzie z rogami to ja mogłam wczoraj zobaczyć ... ale spoko. Nic nie przedawkowałam :D

Jutro sie biorę za nadrabianie zaległości bo ledwom dzisiaj swoje komenty ogarnęła ...

Pozdrawiam zwierzyniec, roznegliżowaną goliznę i "metaloplastykę wszelaką" ( Gwoździoł to do ciebie ;) )

Idę spać ... trza zaległości odrobić na szwendaczce zanabyte ...:yes:

Ja nie :cry::cry: bo znowu za szofera swojego małżonka robiłam :mad:.

Wyślę go w końcu na te kursa niech sobie sam swoją doopę wozi :mad:.

Ale reszta towarzystwa opiła domek AGP-ów z Jeżową na czele i myślę, że opadanie, pękanie i rozsychanie to mu nie grozi :lol2:.

Jeżowa to już na dzień dobry (a właściwie wieczór) no to może lepiej na wejściu, zawołała coby jej dać pić i to dużo i mocnego bo ona musi przetrawić nowe wiadomości co je pocztą dostała. A ponieważ nie chcę na peploka wyjść to ....................nic więcej nie dodam, niech sama smaruje - w końcu to jej komenty....:lol:

Czy ktoś k powie, gdzie są te niedźwiedzie z rogami???

Agdus, over!!! Daj jakiś znak życia, co byśmy wiedzieli, czy Depsia już Cię utłukła czy nadal tylko zamierza ....

Kolczasta, Ty też over, ileż czasu można mieć kaca?????!!!!!

Ja nie :cry::cry: bo znowu za szofera swojego małżonka robiłam :mad:.

Wyślę go w końcu na te kursa niech sobie sam swoją doopę wozi :mad:.

Sipatka, ty się tu nie użalaj, bo spać było gdzie. Tylko wy, mieszczuchy jedne, do bloków wracać chcieliście.

No i ominęła was jeszcze jedna imprezka, coprawda błyskawiczna, ale podwójna i z szampanem i świeczkami do dmuchania - urodzinki Jeżyka i imieniny Yetusiowej ;-)

Sipatka, ty się tu nie użalaj, bo spać było gdzie. Tylko wy, mieszczuchy jedne, do bloków wracać chcieliście.

Nie wiesz? Wszędzie dobrze ale w slumsach najlepiej !!!!

Nie wiem tylko czy bylibyście równie zadowoleni z naszej wizyty, gdyby wam przyszło o 5.30 zrywać się z gościami bo muszą jechać. My som dobre ludzie i wam tego oszczędzilm:yes: !!! A ty tak na nas :cry::cry::cry:

No i ominęła was jeszcze jedna imprezka, coprawda błyskawiczna, ale podwójna i z szampanem i świeczkami do dmuchania - urodzinki Jeżyka i imieniny Yetusiowej ;-)

ćóż, Jak wyśta się nie wygadali to i nas ominęło.:mad:.

Cóż - tak więc teraz choć spóźnione życzenia składamy imieninowe i urodzinowe -

niech im gwiazdka pomyślności nigdy nieeeeeeee zagaśnieeee,

nigdy nieeeeee zagaśnieeeee

Jeeeeeszczee jeeeeeeden i jeeeeeeszcze raaaaaz

Jeeeżu ...człowiek jeszcze nie wytrzeźwiał ... dzisiaj pierwszy dzień w nowej pracy ( to jakieś nieporozumienie ... ja się już nie nadaję ... za stara chyba jestem ) ...wchodzę do się ... a tu wrzeszczą ... głooowa mi pęęęęknie ...

Wiadomości z poczty :

Kargule apelację złożyli ...gady ...

Wczoraj byłam u adwokata ...dostałam fakturkę na ładnych parę stówek ( ja mam chyba na czole napisane idiotka ...)

Argument za podjeciem pracy zatem pojawił się kolejny - to do roboty nie ?

Ino, że ja nocny tryb życia ostatnio prowadziłam i dość rozwiązły czasowo to i świeczki w oczach mam ...razem z kurami ...

Nic ...przyjedzie przywyknąć.

Gdzieś już pisałam, że ja nadwyraz szlachetny człowiek jestem ... nie dam się apelacją powalić ... już bliżej końca ... chyba ...( każdą matkę szanować trza ... nie ? )