DPS 06.03.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Sprostowanie - nie na południowy wschód, tylko na południowy zachód, żeby już się od nas nie wyniosła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Ja tę wiosnę to do centralnej poproszę, bo u mnie zima na całego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.03.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 A u nas słonko świeciło a potem sypnął śnieżek. Wiatr bym niemiły, więc podziwianie marca najlepiej za szybą w ciepłym pokoiku się odbyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.03.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Niby ptaki śpiewają, śniegu już prawie nie ma, ale dlaczego przy tym chce głowę urwać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.03.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Musi Wiosna dobrze dmuchnąć, żeby zimę wygonić. Ale do czego jej to wszędobylskie błoto? Może ma chęć kogoś lub coś nim obrzucić? i zbiera materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.03.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 atija, ty się lepiej przenieś gdzieś bardziej na południe. U mnie błota nie ma. Ale u ciebie, to zrozumiałe - w tym swoim depresyjnym dołku siedzisz, to i "błoto wszędobylskie" nie powinno dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Ha, a u nas jest wiosna i do połowy marca ma być nawet po kilkanaście stopni w dzień! Nie ma to jak na zachodzie mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.03.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Yetusiu kiedy ja lubię ten mój "depresyjny dołek"Tylko błotko, troszkę mniej. Już się nie dziwię, cierpliwie czekam, aż wyschnie. A potem i u nas na terenie płaskim jak stół potrafi być pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.03.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 U nas na południowym-zachodzie też widać wiosnę, nawet bażanty szukają miejsc na rozmnażanie się Kotka sąsiada Mania, nie była w stanie ich przegonić Słońce już od tygodnia pięknie świeci http://systemc.pl/domek/2011/03/bazanty i kot.jpg widok bezcenny http://systemc.pl/domek/2011/03/bazanty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dankan 06.03.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Piekny ten Wasz domek. Też mieliśmy zamiar budować drewniany szkieletowy lub z bali jednak trafiła sie okazja i remontujemy stary z cegły poniemiecki. Jednak tak jesteśmy zaczarowani, ze nastepny bedzie z bali!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Dzięcioły widziałam na swoich prywatnych modrzewiach - trzy sztuki, naparzały w pnie, mało sobie dziobów nie połamały!!!! Czy to znaczy, że ta wiosenna łajza dotarła, bo ja się nie znam!Dlaczego, na rany, tak straszliwie wieje?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.03.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 DPS - Koszałek Opałek też jej nie mógł znaleźć hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 . Ale do czego jej to wszędobylskie błoto? Jak to do czego... dla przyjemności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Dzięcioły widziałam na swoich prywatnych modrzewiach - trzy sztuki, naparzały w pnie, mało sobie dziobów nie połamały!!!! Czy to znaczy, że ta wiosenna łajza dotarła, bo ja się nie znam! Nie znasz sie u mnie i zimą naparzały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.03.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Nie ma to jak na zachodzie mieszkać. co najmniej za Łabą oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Megana - widok rzeczywiście bezcenny! U nas o bażanty wciąż bardzo trudno, nijak nie mozna ich nigdzie spotkać. Wiosna jest na całego i już! Słoneczna i piekna! Innej wersji nie przyjmujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Słoneczna - tak! Piękna - tak! Ale czy wiosna i czy na całego to nie wiem - przy minus 7 rano to chyba jednak nie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.03.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 A mnie przyjaciółka dzisiaj powiedziała, że w niedzielę ma być + 12 st. C Och to ja bym nawet sama na wieś pojechała i w słonku za wiatrem na leżaku posiedziała Tylko niech będzie tak cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 07.03.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 będzie, będzie ... kiedyś na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.03.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Oooo AGP-ek !Cześć, kope lat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts