Gosiek33 07.03.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Szpaka przed chwilą widziałam... znaczy przylazła ... ta poszukiwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.03.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 A ja widziałam rano cztery sroki na wierzbie. Wszystkie budowały jedno gniazdo . Komuna jakaś czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 07.03.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Oooo AGP-ek ! Cześć, kope lat.... Coś ostatnio nie czasowy jestem ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.03.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 a my z AGP-ONem widzieliśmy wczoraj czaplę siwą nad naszą mini-rzeczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Przez okno widać wiosnę, ale wystarczy się dać nabrać, włożyć wiosenną kurtkę i wyjść... Zimno!!! http://www.bandyci.org/img/mmm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.03.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Wskoczyłam w półbuty i koniec. Kozaków już nie ubieram. JEST WIOSNA i innej wersji nie przyjmuję. najwyżej będę popierniczać w półbutkach po śniegu .... , tfu, tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.03.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ja jeszcze w kozaczkach ale już resztką sił gonię. W szafie mam nowe buty - zamszowe - na suuuuper obcasie. I z nogi na nogę przebieram, żeby je wreszcie założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 08.03.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 http://www.google.pl/url?source=imgres&ct=img&q=http://www.kartki.planty.pl/kartki/dzien_kobiet.jpg&sa=X&ei=6gh2TZjYLtX54AbtruD7Bg&ved=0CAQQ8wc&usg=AFQjCNHpfdyi9QEpuMYFEcHo9YvSH8JZuw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ja nie mogę zdjąć jeszcze kozaków, prawie co roku jest tak, że jak tylko zdejmę, to zaraz robi się zima z powrotem. Widocznie wiosna lubi moje kozaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.03.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 DPS - broń Cię Boże ściągać te kozaki do maja : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.03.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Albo nawet i do czerwca, dla pewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 08.03.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 A najlepiej chodź w nich caly rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.03.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Latem wytnij otworki na paluszki i będą sandałowe kozaczki, nowy hit sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Przemysliwam nad gustownym ażurowym wzorkiem, takim, żeby sięgnął też na cholewki. Takie cholewki powycinane w ażurki mogłyby być bardzo ciekawe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.03.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 W Hameryce cały rok w kozakach pomykają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.03.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Nooo jak miiiiło Dzięki, że mi komenty "na widoku" utrzymujecie. Ja to biedna teraz jestem jak nie przymierzając mysz ( podduszona przez moją Tajgę ) Ktoś ( czyt. praca) zapierniczył mi 3/4 dnia. Za cholerę się nie mogę odnaleźć. A jaka zmaltretowana wracam ! ( chyba bardziej z wrażenia bo narobić to sie jeszcze nie ma czym ) Za to wiosna łajza przylazła ! Żurawie dzisiaj rano wrzeszczały aż mi się ciepło zrobiło. I sikorki śpiewają godowo ... i wogóle rano jest bosko ... za wyjątkiem skrobania szyb ... bo jeszcze się zdarza ... Kozaki noszę co by łajzy nie prowokować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.03.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Kolcok, Ty mnie nie wyprowadzaj z nerw... pytałam grzecznie do której pracujesz... to zapytam wprost... KIEDY DO CIĘ DZWONIĆ MOŻNA???? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Osia, Ty nie pytaj, Ty dzwoń, najwyżej pogoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Jeżykowa po poradę do Ciebie wpadam zidentyfikuj tego osobnika proszę, pierwszy raz toto widzę. Czy to nie jakaś pustułka, jakoś drapieżnie mi wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.03.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Kolcok, Ty mnie nie wyprowadzaj z nerw... pytałam grzecznie do której pracujesz... to zapytam wprost... KIEDY DO CIĘ DZWONIĆ MOŻNA???? Pzdr Czy, jeśli ty tak do Kolcoka wydzwaniasz, to oznacza, że wkrótce mnie odwiedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts