braza 10.03.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Biegam w traperach , całą zimę i najwyższy czas o czymś lżejszym pomyśleć - łajza chyba juz blisko jest, chociaż szyby w tikusiu dzisiaj skrobałam aż miło!!!! Łabędzie wczoraj widziałam lecące - coś to oznacza? Rany, ależ one hałasu robią tymi swoimi skrzydłami!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 10.03.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Oj Jeżyku, do roboty Cię zagonili ??? W sumie to Ci zazdroszczę.....tylko szkoda, że na forum czasu u Ciebie niet Pozdrawiam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.03.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Łabędzie wczoraj widziałam lecące - coś to oznacza? Oznacza to tylko tyle, że daleko ode mnie mieszkasz i dawno się nie widzieliśmy. Gdybyś mnie odwiedziła, to byś wiedziała, że Yeti właśnie futro dzisiaj zrzucił, a to niezawodny zwiastun wiosny i nie musiałabyś już się gapić na łabędzie, żurawie i inne sikorki:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.03.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Skowronka, skowronka... skowronka!!! Dzisiaj słyszałam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.03.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 ...a którą stację miałaś nastawioną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.03.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 (edytowane) Kolcok, Ty mnie nie wyprowadzaj z nerw... pytałam grzecznie do której pracujesz... to zapytam wprost... KIEDY DO CIĘ DZWONIĆ MOŻNA???? Pzdr Jak cie glabne to ci się wigilijną kapustą odbije ! Pisałam toć ! Do 16-ej pracuję ale dzwoń później bo dziudziojka do ucha nie mam i w aucie nie pogadamy. W domu jestem przed 17-ą No ! Osia, Ty nie pytaj, Ty dzwoń, najwyżej pogoni. Właśnie Jeżykowa po poradę do Ciebie wpadam zidentyfikuj tego osobnika proszę, pierwszy raz toto widzę. Czy to nie jakaś pustułka, jakoś drapieżnie mi wygląda [ATTACH=CONFIG]46770[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]46771[/ATTACH] Wiesz ...ja to drapieżców nie lubię ...generalnie ...ale tego bandytę to chyba znam. Na krogulca mi pasuje To takie bydle które dokarmiało się kiedyś na mojej "ptasiej stołówce" ...tymi ptaszkami, które dokarmiałam !!! Czy, jeśli ty tak do Kolcoka wydzwaniasz, to oznacza, że wkrótce mnie odwiedzisz? Marzyciel ... Biegam w traperach , całą zimę i najwyższy czas o czymś lżejszym pomyśleć - łajza chyba juz blisko jest, chociaż szyby w tikusiu dzisiaj skrobałam aż miło!!!! Łabędzie wczoraj widziałam lecące - coś to oznacza? Rany, ależ one hałasu robią tymi swoimi skrzydłami!!!!! Też byś hałasowała jakbyś była niema Skowronka, skowronka... skowronka!!! Dzisiaj słyszałam:lol2: Ja też ! Ja też ! Ja też ! I jeszcze żórawie wrzeszczą ! Maaatko jak strasznie się drą ! A jak ja to lubię ... ...a którą stację miałaś nastawioną? Milcz waść ... Kciałam wszystkich zacytować ale mi oranga nie pozwoliła Edytowane 10 Marca 2011 przez AgaJeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.03.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Oj Jeżyku, do roboty Cię zagonili ??? W sumie to Ci zazdroszczę.....tylko szkoda, że na forum czasu u Ciebie niet Pozdrawiam słonecznie Ciiiiicho koza ... wynorałam, że net mam w pracy hi hi hi Ale na razie sza ! Dobre wrażenie muszę robić ... dorwę się jak przestaną na mnie zerkać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Masz rację, jak krogulca wygoolowałam to znalazłam i zdjęcie wypisz wymaluj tego gada. To on nawet na moje psice może polować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Ale bocianów jeszcze nie ma, o!!!! To chyba jeszcze nie wiosna tak do końca ... Rany, czy u Was też tak pi...dzi???? Yetuś, a kaj futro podziałeś, gdzieś się tak unurzał ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 11.03.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Braza, u nas już 2 bociany przeleciały nad wsią...czyli jednak wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.03.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Czy, jeśli ty tak do Kolcoka wydzwaniasz, to oznacza, że wkrótce mnie odwiedzisz? Walczę z budową na razie... ale miej się na baczności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.03.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Jak cie glabne to ci się wigilijną kapustą odbije ! Pisałam toć ! Kolczasta Ty rzuć te robote, boś sie okrutnie agresywna zrobiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.03.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Rany, czy u Was też tak pi...dzi???? Yes i żabami zarzuca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Trochę musi, inaczej byłoby za dobrze. Jeżysia - jeszcze tylko chwilkę i owiniesz sobie ludków w pracy wkoło paluszka, a netu będziesz niepodzielną królową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.03.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Kolczasta Ty rzuć te robote, boś sie okrutnie agresywna zrobiła... Eeee nieeee. Ona się taka zrobiła z powodu braku pracy. A teraz trzeba czasu żeby wróciła do normy choć......... bo ja wiem czy to możliwe:rolleyes: bo to już się tak daleko posunęło Zwiewam nim mi grabie w cztery litery wsadzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.03.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Yetuś, a kaj futro podziałeś, gdzieś się tak unurzał ...??? Nigdziem się nie nurzał - podobnie jak ty, u fryzjera oddałem (z dopłatą), ale moje chyba jest cenniejsze, bo przypuszczam, że mniej dopłacać musiałem. Ja 12zł, a ty? Walczę z budową na razie... ale miej się na baczności... ...ale uwijaj się trochę, bo od tego stania na baczność już mnie zaczyna w krzyżu łupać. A nie mogłabyś rozejm z budową na jakiś czas zawrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.03.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Zwiewam nim mi grabie w cztery litery wsadzi.... Nie wsadzi, nie wsadzi - w robocie jest:D. Teraz można ją o poranku w całkowitym spokoju i na pełnym luzie obgadywać - i tak się odszczekać nie może:P:lol2: Więc jednak są korzyści z tego, że do roboty poszła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.03.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 ...ale uwijaj się trochę, bo od tego stania na baczność już mnie zaczyna w krzyżu łupać. A nie mogłabyś rozejm z budową na jakiś czas zawrzeć? Se sieńdź i czekaj we fotelu Rozejm z budową... hmmm kusząca propozycja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Ja całe 30 dałam, w Perle Bałtyku moje futro chodzi po 50 - są i dobre strony tego zadupia ... Jeżysia, dychasz jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Ja kciałam powiedzieć, że jak Kolcok i cała reszta zwierzyńca przemyśliwa mnie nawiedzić, to ja bardzo szczęśliwa będę, ino poproszę już natentychmiast wieści o terminie, bo jeśli chcecie rezerwację pokoi, to... trzeba JUŻ. Chyba, że macie kampery, to jakoś Was upchnę w sadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts