Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

Biegam w traperach , całą zimę i najwyższy czas o czymś lżejszym pomyśleć - łajza chyba juz blisko jest, chociaż szyby w tikusiu dzisiaj skrobałam aż miło!!!!

Łabędzie wczoraj widziałam lecące - coś to oznacza? Rany, ależ one hałasu robią tymi swoimi skrzydłami!!!!!

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łabędzie wczoraj widziałam lecące - coś to oznacza?

Oznacza to tylko tyle, że daleko ode mnie mieszkasz i dawno się nie widzieliśmy. Gdybyś mnie odwiedziła, to byś wiedziała, że Yeti właśnie futro dzisiaj zrzucił, a to niezawodny zwiastun wiosny i nie musiałabyś już się gapić na łabędzie, żurawie i inne sikorki:p

Kolcok, Ty mnie nie wyprowadzaj z nerw... pytałam grzecznie do której pracujesz... to zapytam wprost... KIEDY DO CIĘ DZWONIĆ MOŻNA???? ;)

Pzdr

Jak cie glabne to ci się wigilijną kapustą odbije ! Pisałam toć !

Do 16-ej pracuję ale dzwoń później bo dziudziojka do ucha nie mam i w aucie nie pogadamy. W domu jestem przed 17-ą

No !

Osia, Ty nie pytaj, Ty dzwoń, najwyżej pogoni. :lol:

Właśnie

Jeżykowa po poradę do Ciebie wpadam zidentyfikuj tego osobnika proszę, pierwszy raz toto widzę. Czy to nie jakaś pustułka, jakoś drapieżnie mi wygląda

[ATTACH=CONFIG]46770[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]46771[/ATTACH]

Wiesz ...ja to drapieżców nie lubię ...generalnie ...ale tego bandytę to chyba znam.

Na krogulca mi pasuje

To takie bydle które dokarmiało się kiedyś na mojej "ptasiej stołówce" ...tymi ptaszkami, które dokarmiałam !!! :mad:

Czy, jeśli ty tak do Kolcoka wydzwaniasz, to oznacza, że wkrótce mnie odwiedzisz? ;):D

Marzyciel ...

Biegam w traperach , całą zimę i najwyższy czas o czymś lżejszym pomyśleć - łajza chyba juz blisko jest, chociaż szyby w tikusiu dzisiaj skrobałam aż miło!!!!

Łabędzie wczoraj widziałam lecące - coś to oznacza? Rany, ależ one hałasu robią tymi swoimi skrzydłami!!!!!

Też byś hałasowała jakbyś była niema :yes:

Skowronka, skowronka... skowronka!!! Dzisiaj słyszałam:lol2:

Ja też ! Ja też ! Ja też !

I jeszcze żórawie wrzeszczą ! Maaatko jak strasznie się drą ! A jak ja to lubię ... :D

...a którą stację miałaś nastawioną?;):lol2:

Milcz waść ... :p

Kciałam wszystkich zacytować ale mi oranga nie pozwoliła :(

Edytowane przez AgaJeżyk

Oj Jeżyku, do roboty Cię zagonili ??? W sumie to Ci zazdroszczę.....tylko szkoda, że na forum czasu u Ciebie niet :(

Pozdrawiam słonecznie :D

Ciiiiicho koza ... wynorałam, że net mam w pracy hi hi hi :rotfl:

Ale na razie sza ! Dobre wrażenie muszę robić ... dorwę się jak przestaną na mnie zerkać ...

Kolczasta Ty rzuć te robote, boś sie okrutnie agresywna zrobiła...;)

Eeee nieeee. Ona się taka zrobiła z powodu braku pracy. A teraz trzeba czasu żeby wróciła do normy choć......... bo ja wiem czy to możliwe:rolleyes: bo to już się tak daleko posunęło :lol2:;)

Zwiewam nim mi grabie w cztery litery wsadzi....:lol2:

Yetuś, a kaj futro podziałeś, gdzieś się tak unurzał ...???

Nigdziem się nie nurzał - podobnie jak ty, u fryzjera oddałem (z dopłatą), ale moje chyba jest cenniejsze, bo przypuszczam, że mniej dopłacać musiałem. Ja 12zł, a ty?:p

Walczę z budową na razie... ale miej się na baczności...

...ale uwijaj się trochę, bo od tego stania na baczność już mnie zaczyna w krzyżu łupać.

A nie mogłabyś rozejm z budową na jakiś czas zawrzeć?

Zwiewam nim mi grabie w cztery litery wsadzi....:lol2:

Nie wsadzi, nie wsadzi - w robocie jest:D. Teraz można ją o poranku w całkowitym spokoju i na pełnym luzie obgadywać - i tak się odszczekać nie może:P:lol2:

Więc jednak są korzyści z tego, że do roboty poszła:yes:

Ja kciałam powiedzieć, że jak Kolcok i cała reszta zwierzyńca przemyśliwa mnie nawiedzić, to ja bardzo szczęśliwa będę, ino poproszę już natentychmiast wieści o terminie, bo jeśli chcecie rezerwację pokoi, to... trzeba JUŻ.

Chyba, że macie kampery, to jakoś Was upchnę w sadzie. :lol: