AgaJeżyk 14.03.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 No i obrobili dooopę ciężko pracowitemu jeżowi ... Zdrajcy ! Depsia - spooookojne z tym nalotem. My nie som kłopotliwe. Namiota się zabierze, śpiworki, materace ...byle pogoda byla. Pokoje to ty na zrobek zostaw. Nie bedziem ci chleba odbierać ( i tak se z nami nie poradzisz ) I byleś nam tych namiotów nie kazała w słońcu rozbić ( jak sierściuchowaty Yeti ) bo rano nam pot po dooopie kapał. Mówię wam jak nam się z Jeżem na mózg rzuciło od tej wiosny ! Dwa dni my siedzieli na dworze ...jak te muchy na słońcu ...A wieczorem łognisko i kombaska ! Trza mi było jaką chałupniczą robotę znaleźć ...a tu znowu za biurkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.03.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 To kiedy ten najazd na Depsiowo? My planujemy okupację pod koniec czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.03.2011 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 To kiedy ten najazd na Depsiowo? My planujemy okupację pod koniec czerwca. Termin fajny ...ciepełkiem pachnie. Stwory się muszą zmówić ( a to bywa upierdliwe - przyznam) Trza Sipatkę najsampierw dorwać bo Sipatek dziwnie pracuje. Świątki, piątki, dzionki i nocki. Ale można już zacząć - to solidniej wyjdzie Izaaaaaaaaa ! Dawaj grafik Sipatka ! AGP-y niańkę to chyba znajdą ...Teraz w domku takie warunki, że nie wiem czy nie bedą musieli dopłacić ...że niby na bogato ...to ich stać Kudłaty to zawsze zwarty i gotowy z odpalonym szwendaczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.03.2011 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 (...)I byleś nam tych namiotów nie kazała w słońcu rozbić ( jak sierściuchowaty Yeti ) bo rano nam pot po dooopie kapał. Już tak nie lamentuj - myślałby kto, że ci tak źle było. Poza tym gdybyście jeszcze trochę poleżeli, to słońce na zachód by przeszło i miałabyś ten swój cień Mówię wam jak nam się z Jeżem na mózg rzuciło od tej wiosny ! Tu bym się nie zgodził - to na pewno nie od tej wiosny, to musiało się stać znacznie wcześniej... Dwa dni my siedzieli na dworze ...jak te muchy na słońcu ......i cienia nie szukaliście?! Kudłaty to zawsze zwarty i gotowy z odpalonym szwendaczami. No niby prawda - mnie wiele nie trzeba , ale jeśli chodzi o czerwiec, to już teraz wiem, że od 11.06 do początku lipca mnie się pojechać nie uda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 15.03.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 hmm, ale o co chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 No o wyjazd do mnie! Myśleć, kochani, myśleć proszę! Bo ja tu nogami przebieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 No o wyjazd do mnie! Myśleć, kochani, myśleć proszę! Bo ja tu nogami przebieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.03.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Myśleć, kochani, myśleć proszę! Bo ja tu nogami przebieram. No to nie trać energii, nie drepcz w miejscu bez sensu. Zanim wymyślimy - ruszaj z kopyta w naszą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.03.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 (edytowane) Termin fajny ...ciepełkiem pachnie. Stwory się muszą zmówić ( a to bywa upierdliwe - przyznam) Trza Sipatkę najsampierw dorwać bo Sipatek dziwnie pracuje. Świątki, piątki, dzionki i nocki. Ale można już zacząć - to solidniej wyjdzie Izaaaaaaaaa ! Dawaj grafik Sipatka ! Dobra, dobra. Już tak nie krzykaj bo się jąkać zacznę . Może tak byś się określiła na jakiś bliższy termin bo ci przecież całorocznego grafika małża-Sipatka pisać nie będę (fajnie go nazwałaś - wieczorem mu powiem jak wróci po 22-ej). No niby prawda - mnie wiele nie trzeba , ale jeśli chodzi o czerwiec, to już teraz wiem, że od 11.06 do początku lipca mnie się pojechać nie uda:( Ani dnia ci się nie uda uszczkąć? To ja powiem tak, że w lipcu planuję urlop (ja planuję, bo coś szefowa ostatnio nosem kręci) a małż to ma na mur cały lipiec, ale..... przecie DEPSIA to ma wtedy turystów i będzie zalatana jak nie wiem co, to sobie z nią nie pogadamy Inny termin musi być chyba niż lipiec hmm, ale o co chodzi??? Oooo patrzcie go obudził się książę No o wyjazd do mnie! Myśleć, kochani, myśleć proszę! Bo ja tu nogami przebieram. Ja też mocno kcę !!!! Widzisz jacy oni som - zwalają na mnie albo na małża a sami co Edytowane 15 Marca 2011 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 15.03.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 ;-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.03.2011 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Już tak nie lamentuj - myślałby kto, że ci tak źle było. Poza tym gdybyście jeszcze trochę poleżeli, to słońce na zachód by przeszło i miałabyś ten swój cień Tu bym się nie zgodził - to na pewno nie od tej wiosny, to musiało się stać znacznie wcześniej... ...i cienia nie szukaliście?! No niby prawda - mnie wiele nie trzeba , ale jeśli chodzi o czerwiec, to już teraz wiem, że od 11.06 do początku lipca mnie się pojechać nie uda Taaa ... tym razem Kudłaty dooopy dał ...jak nigdy Znowu się będziemy zwoływać jak te sójki. Aaaa i nie krzyczeć za głośno ... bo mnie tu podglądajom czy pracuję "uczciwie" hi hi ( buźki mi wcieło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 To o 15.10 jeszcze pracujesz????? Kobieto, toż to masochizm jest!!!!!! Tyle miałam do powiedzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Czerwiec to najlepsiejszy jest, zwłaszcza po 17-tym, bo wtedy wrócę ze szkolenia. Yetuś - trudno, chyba będziesz miał indywidualnie do nadrobienia. A reszta jak na termin np. 23-26 czerwca? Może być dłużej, krócej nie da się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.03.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Czerwiec to najlepsiejszy jest, zwłaszcza po 17-tym, bo wtedy wrócę ze szkolenia. Yetuś - trudno, chyba będziesz miał indywidualnie do nadrobienia. A reszta jak na termin np. 23-26 czerwca? Może być dłużej, krócej nie da się. I widzisz jaka cisza ? Ja się piszę ! Choćbym sama z Jeżem miała jechać. Takich dwóch jak my to i tak wataha Braza - ja na okresie próbnym jestem ... Trzy miesiące musze uczciwie pracować Jak mnie łykną za 3 m-ce ...to ja im pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.03.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 No niby prawda - mnie wiele nie trzeba , ale jeśli chodzi o czerwiec, to już teraz wiem, że od 11.06 do początku lipca mnie się pojechać nie uda:( no tak, Yeti futro wygrzewać będzie Szukamy innego terminu. A ty Jeżowa pojechałaś z tym tekstem o warunkach. Normalnie przyjedź teraz. Zobaczymy jak będziesz śpiewać, jak ci w moim błocie ryjek unuram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.03.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 (edytowane) Trzy miesiące musze uczciwie pracować Jak mnie łykną za 3 m-ce ...to ja im pokażę KOLCE hehehe Edytowane 15 Marca 2011 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 27 czerwca - 1 lipca. Wtedy Andrzej ma urlop a dzieci wakacje.Depsiu, otworzysz nam bramę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.03.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 (edytowane) Już się odzywam. Małż wrócił i pogadaliśmy.Termin pierwszy od 23 do 26 wygląda tak - wyruszyć możemy o 21-ej w czwartek (małż ma popołudniówkę do 22-ej ale się urwie) piątek ma wolny (ja też mam mieć) w sobotę najwyżej wziąłby jeden dzień urlopiku ale na niedzielę raniutko na 7-mą musi być w pracy. Drugi termin - Agdusiowy - 27 do 1 lipca - wyruszyć możemy dopiero w piątek po mojej robocie o 17-ej, małż ma wolne bo już wchodzimy w urolpy. Dostosujemy się do reszty zgrai. Edytowane 15 Marca 2011 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.03.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 AGP-y bloto to juz nie wasza działka ...ino gminna U was to ja po kostce chodziłam. Buty można już w samochodzie rozebrać! Mnie tam pasi ten czerwco-lipiec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.03.2011 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Aga sajgon znów mam strasznisty... Zadzwonię jak się przewali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts