Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

No i obrobili dooopę ciężko pracowitemu jeżowi ...

Zdrajcy !

Depsia - spooookojne z tym nalotem. My nie som kłopotliwe. Namiota się zabierze, śpiworki, materace ...byle pogoda byla. Pokoje to ty na zrobek zostaw. Nie bedziem ci chleba odbierać ( i tak se z nami nie poradzisz :lol2: )

I byleś nam tych namiotów nie kazała w słońcu rozbić ( jak sierściuchowaty Yeti ) bo rano nam pot po dooopie kapał.

Mówię wam jak nam się z Jeżem na mózg rzuciło od tej wiosny !

Dwa dni my siedzieli na dworze ...jak te muchy na słońcu ...A wieczorem łognisko i kombaska !

Trza mi było jaką chałupniczą robotę znaleźć ...a tu znowu za biurkiem :(

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To kiedy ten najazd na Depsiowo? My planujemy okupację pod koniec czerwca.

Termin fajny ...ciepełkiem pachnie.

Stwory się muszą zmówić ( a to bywa upierdliwe - przyznam)

Trza Sipatkę najsampierw dorwać bo Sipatek dziwnie pracuje. Świątki, piątki, dzionki i nocki.

Ale można już zacząć - to solidniej wyjdzie ;)

Izaaaaaaaaa ! Dawaj grafik Sipatka !

AGP-y niańkę to chyba znajdą ...Teraz w domku takie warunki, że nie wiem czy nie bedą musieli dopłacić ...że niby na bogato ...to ich stać ;)

Kudłaty to zawsze zwarty i gotowy z odpalonym szwendaczami.

(...)I byleś nam tych namiotów nie kazała w słońcu rozbić ( jak sierściuchowaty Yeti ) bo rano nam pot po dooopie kapał.

Już tak nie lamentuj - myślałby kto, że ci tak źle było. Poza tym gdybyście jeszcze trochę poleżeli, to słońce na zachód by przeszło i miałabyś ten swój cień:p

Mówię wam jak nam się z Jeżem na mózg rzuciło od tej wiosny !
Tu bym się nie zgodził - to na pewno nie od tej wiosny, to musiało się stać znacznie wcześniej...

Dwa dni my siedzieli na dworze ...jak te muchy na słońcu ...
...i cienia nie szukaliście?!:p

Kudłaty to zawsze zwarty i gotowy z odpalonym szwendaczami.

No niby prawda - mnie wiele nie trzeba ;), ale jeśli chodzi o czerwiec, to już teraz wiem, że od 11.06 do początku lipca mnie się pojechać nie uda:(

Termin fajny ...ciepełkiem pachnie.

Stwory się muszą zmówić ( a to bywa upierdliwe - przyznam)

Trza Sipatkę najsampierw dorwać bo Sipatek dziwnie pracuje. Świątki, piątki, dzionki i nocki.

Ale można już zacząć - to solidniej wyjdzie ;)

Izaaaaaaaaa ! Dawaj grafik Sipatka !

Dobra, dobra. Już tak nie krzykaj bo się jąkać zacznę :p. Może tak byś się określiła na jakiś bliższy termin bo ci przecież całorocznego grafika małża-Sipatka pisać nie będę (fajnie go nazwałaś - wieczorem mu powiem jak wróci po 22-ej).

No niby prawda - mnie wiele nie trzeba ;), ale jeśli chodzi o czerwiec, to już teraz wiem, że od 11.06 do początku lipca mnie się pojechać nie uda:(

Ani dnia ci się nie uda uszczkąć? To ja powiem tak, że w lipcu planuję urlop (ja planuję, bo coś szefowa ostatnio nosem kręci) a małż to ma na mur cały lipiec, ale..... przecie DEPSIA to ma wtedy turystów i będzie zalatana jak nie wiem co, to sobie z nią nie pogadamy :o

Inny termin musi być chyba niż lipiec :rolleyes:

hmm, ale o co chodzi???

Oooo patrzcie go :p obudził się książę :lol2:

No o wyjazd do mnie! :lol:

Myśleć, kochani, myśleć proszę! :D

Bo ja tu nogami przebieram. ;)

Ja też mocno kcę !!!! Widzisz jacy oni som - zwalają na mnie albo na małża a sami co :cry:

Edytowane przez sipatka

Już tak nie lamentuj - myślałby kto, że ci tak źle było. Poza tym gdybyście jeszcze trochę poleżeli, to słońce na zachód by przeszło i miałabyś ten swój cień:p

Tu bym się nie zgodził - to na pewno nie od tej wiosny, to musiało się stać znacznie wcześniej...

...i cienia nie szukaliście?!:p

Taaa ... tym razem Kudłaty dooopy dał ...jak nigdy

Znowu się będziemy zwoływać jak te sójki.

Aaaa i nie krzyczeć za głośno ... bo mnie tu podglądajom czy pracuję "uczciwie" hi hi ( buźki mi wcieło )

Czerwiec to najlepsiejszy jest, zwłaszcza po 17-tym, bo wtedy wrócę ze szkolenia. :D

Yetuś - trudno, chyba będziesz miał indywidualnie do nadrobienia.

A reszta jak na termin np. 23-26 czerwca?

Może być dłużej, krócej nie da się. :lol:

Czerwiec to najlepsiejszy jest, zwłaszcza po 17-tym, bo wtedy wrócę ze szkolenia. :D

Yetuś - trudno, chyba będziesz miał indywidualnie do nadrobienia.

A reszta jak na termin np. 23-26 czerwca?

Może być dłużej, krócej nie da się. :lol:

I widzisz jaka cisza ?

Ja się piszę !

Choćbym sama z Jeżem miała jechać. Takich dwóch jak my to i tak wataha :wiggle:

Braza - ja na okresie próbnym jestem ...

Trzy miesiące musze uczciwie pracować:rolleyes:

Jak mnie łykną za 3 m-ce ...to ja im pokażę :p

no tak, Yeti futro wygrzewać będzie ;-)

Szukamy innego terminu.

A ty Jeżowa pojechałaś z tym tekstem o warunkach. Normalnie przyjedź teraz. Zobaczymy jak będziesz śpiewać, jak ci w moim błocie ryjek unuram.

Już się odzywam. Małż wrócił i pogadaliśmy.

Termin pierwszy od 23 do 26 wygląda tak - wyruszyć możemy o 21-ej w czwartek (małż ma popołudniówkę do 22-ej ale się urwie) piątek ma wolny (ja też mam mieć) w sobotę najwyżej wziąłby jeden dzień urlopiku ale na niedzielę raniutko na 7-mą musi być w pracy.

Drugi termin - Agdusiowy - 27 do 1 lipca - wyruszyć możemy dopiero w piątek po mojej robocie o 17-ej, małż ma wolne bo już wchodzimy w urolpy.

Dostosujemy się do reszty zgrai.

Edytowane przez sipatka