Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

I widzisz jaka cisza ?

Ja się piszę !

Choćbym sama z Jeżem miała jechać. Takich dwóch jak my to i tak wataha :wiggle:

Braza - ja na okresie próbnym jestem ...

Trzy miesiące musze uczciwie pracować:rolleyes:

Jak mnie łykną za 3 m-ce ...to ja im pokażę :p

Dobrze, że Ty się piszesz. Skoro Agdusie będą, to no przyjedźcie w tym samym terminie czerwcowo - lipcowym, mam nadzieję, że i Sipatkom się uda.

Ktoś jeszcze może? :lol:

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No jeśli jeszcze jest miejsce... :rolleyes:

Tyle miejsca co dla ciebie to się zawsze znajdzie ( AGiePona się też dopchnie ...bodaj kolanami ;) )

:cry::(:cry:

Nooo se teraz popłacz ... będziesz mniej sikał :p

A jak już się obsmarkasz to se grafik "wyprostuj" ( i tu serio dodam, że wierzę w ciebie szczerze )

Nooo se teraz popłacz ... będziesz mniej sikał :p

A jak już się obsmarkasz to se grafik "wyprostuj" ( i tu serio dodam, że wierzę w ciebie szczerze )

Taaa, pewnie...

pojadę z wami, a zarezerwowany samolot polata se w tym czasie w miejscy nad kwiatuszkami na łące i poczeka:P

Prostować mogłem jeszcze 2 tyg. temu, teraz już za późno.

Nawet wam pomachać z okna nie będę mógł, bo nie ten kierunek.

:cry::(:cry:

My niestety w terminie od 27 czerwca do 1 lipca nie możemy bo mnie absolutnie przed urlopem szefowa nie puści. Już nawet teraz na plany urlopu kręci nosem. Możemy dopiero 1 lipca w piątek po południu wyruszyć - wcześniej się nie da choćbym pękła

Jakbyście tak mogli zostać do niedzieli 3 lipca to byłoby suuuper.....

Edytowane przez sipatka

Osia - nie boję się, i tak nikt nie przyjedzie. :(

Kiedyś zapowiadało się 30 osób z foruma.

Przyjechało dosłownie kilka.

Było wspaniale, dobrze, że te kilka osób było, ale najazdu to ja się boję.

Zobaczysz, jak się wykruszą. :(

Depsia jak mnie z rodzinką nie przytrafi się do was przyjechać razem z Jeżami i AGP-ami to się z żalu zapłaczę.

Jednak dopasowywanie się do terminów innych ma pewne granice - zwłaszcza gdy za tydzień bierze się miesięczny urlop. Nie można przeginać bo się dostanie ale cośik zupełnie innego....

Jeżowa słyszysz:confused: się dopasuj z Sipatkową rodzinką :cry:

Tak nam się często składa, że jak jest ładnie w weekend to mój małż niestety pracuje a jak już ma wolne i ja sie cały tydzień cieszę, że pojedziemy na wieś to się robi lodowato - tak jak wczoraj :bash: i..... doopa nie pojechaliśmy :cry::cry::cry:

Z tego wszystkiego poszliśmy do Manufaktury i nakupowałam sobie ciuchów. Jeszcze nie mogę wyjść z podziwu dla samej siebie bo ja nienawidzę kupować ubrań:no:. Ale spoko i tak muszę dzisiaj tam pojechać znowu i dwie pary butów oddać bo jedne jednak za ciasne a drugie jakieś nierówno skrojone czy co:o???? Taki był tłum, że nawet się dobrze do lustra dopchać nie mogłam to są tego teraz skutki.

Ale się rozpisałam no szczyt po prostu...

A przegońta no mnie stąd bo miejsce tylko zaśmiecam...

Edytowane przez sipatka

Czeeeee

Nie został wam tam jaki granat w swiątecznym ubraniu ?

TP S.A. muszem rozp.......ć !!!!!

Karę mi naliczyli ...raptem 2.470 (słownie dwa tysiące czterysta ...reszta nie ważna )

Karguli nie zamordowałam ale tym razem to chyba sobię ulżę !

Nie przenieśli mi neostrady bo nie ma warunków wiec naliczyli karę za zerwanie umowy. a ja im debilom cały czas powtarzam, że mnie ta cholerna neostrada potrzebna jak franca ! No wszystkie niecenzuralne mam na ustach od trzech dni !

o żesz ty...

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTnaZh6Ma-cDZY8oEp94bA_dHUwFZ3a5hrdh5rMgpNWN9vBMhvK

a sprawdzałaś dokładnie umowę i wypowiedziałaś im?

z tą firmą to bardzo wielu ma na pieńku, i warunków do podłączenia nie mają nawet jak masz ich słup z działąjacym telefonem w ogrodzeniu (u mnie jest +- 80m do pociągnięcia) :bash:

Edytowane przez Gosiek33