DPS 16.03.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 I widzisz jaka cisza ? Ja się piszę ! Choćbym sama z Jeżem miała jechać. Takich dwóch jak my to i tak wataha Braza - ja na okresie próbnym jestem ... Trzy miesiące musze uczciwie pracować Jak mnie łykną za 3 m-ce ...to ja im pokażę Dobrze, że Ty się piszesz. Skoro Agdusie będą, to no przyjedźcie w tym samym terminie czerwcowo - lipcowym, mam nadzieję, że i Sipatkom się uda. Ktoś jeszcze może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.03.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 No jeśli jeszcze jest miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Jak się chce, to się miejsce zawsze znajdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.03.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 (...) w tym samym terminie czerwcowo - lipcowym(...) Ktoś jeszcze może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.03.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Aga sajgon znów mam strasznisty... Zadzwonię jak się przewali... Sie przewali ...czy cie przewali ... ? Zaczynam sie obawiać o twoją kondycje psychiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.03.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 No jeśli jeszcze jest miejsce... Tyle miejsca co dla ciebie to się zawsze znajdzie ( AGiePona się też dopchnie ...bodaj kolanami ) Nooo se teraz popłacz ... będziesz mniej sikał A jak już się obsmarkasz to se grafik "wyprostuj" ( i tu serio dodam, że wierzę w ciebie szczerze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.03.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Zaczynam sie obawiać o twoją kondycje psychiczną Ja już się nawet nie obawiam... ona jest we czarnej doopie... Ale siem nie dajem... a przynajmniej siem staram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Yetuś - walcz o zmiany w grafiku, postaraj się! Wierzę w Ciebie, jak Jeżysia i jeszcze trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.03.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Nooo se teraz popłacz ... będziesz mniej sikał A jak już się obsmarkasz to se grafik "wyprostuj" ( i tu serio dodam, że wierzę w ciebie szczerze ) Taaa, pewnie... pojadę z wami, a zarezerwowany samolot polata se w tym czasie w miejscy nad kwiatuszkami na łące i poczeka:P Prostować mogłem jeszcze 2 tyg. temu, teraz już za późno. Nawet wam pomachać z okna nie będę mógł, bo nie ten kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.03.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 (edytowane) My niestety w terminie od 27 czerwca do 1 lipca nie możemy bo mnie absolutnie przed urlopem szefowa nie puści. Już nawet teraz na plany urlopu kręci nosem. Możemy dopiero 1 lipca w piątek po południu wyruszyć - wcześniej się nie da choćbym pękła Jakbyście tak mogli zostać do niedzieli 3 lipca to byłoby suuuper..... Edytowane 17 Marca 2011 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Yetuś, a może to w moim kierunku, to chociaż jakim obrusem Ci pomacham ... Ty Jeżowa za dużo im nie pokazuje, bo to wiesz, jak starsze pokolenie mawia: "... całej doopy to się nigdy nie pokazuje, nie tylko chopu ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.03.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Ktoś jeszcze może? DePSia Ty uważaj z tym zaproszeniem, bo się możesz zdziwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Osia - nie boję się, i tak nikt nie przyjedzie. Kiedyś zapowiadało się 30 osób z foruma. Przyjechało dosłownie kilka. Było wspaniale, dobrze, że te kilka osób było, ale najazdu to ja się boję. Zobaczysz, jak się wykruszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.03.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 (edytowane) Depsia jak mnie z rodzinką nie przytrafi się do was przyjechać razem z Jeżami i AGP-ami to się z żalu zapłaczę. Jednak dopasowywanie się do terminów innych ma pewne granice - zwłaszcza gdy za tydzień bierze się miesięczny urlop. Nie można przeginać bo się dostanie ale cośik zupełnie innego.... Jeżowa słyszysz:confused: się dopasuj z Sipatkową rodzinką Tak nam się często składa, że jak jest ładnie w weekend to mój małż niestety pracuje a jak już ma wolne i ja sie cały tydzień cieszę, że pojedziemy na wieś to się robi lodowato - tak jak wczoraj i..... doopa nie pojechaliśmy :cry: Z tego wszystkiego poszliśmy do Manufaktury i nakupowałam sobie ciuchów. Jeszcze nie mogę wyjść z podziwu dla samej siebie bo ja nienawidzę kupować ubrań. Ale spoko i tak muszę dzisiaj tam pojechać znowu i dwie pary butów oddać bo jedne jednak za ciasne a drugie jakieś nierówno skrojone czy co:o???? Taki był tłum, że nawet się dobrze do lustra dopchać nie mogłam to są tego teraz skutki. Ale się rozpisałam no szczyt po prostu... A przegońta no mnie stąd bo miejsce tylko zaśmiecam... Edytowane 21 Marca 2011 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Sipatka, Ty jak moja Latorośl z tymi zakupami - namówić Ją na wejście do sklepu to już jest cud, o przymierzenie ciucha wybucha wojna .... Przylazłam, a nawet zwiędłego kalafiora nie dali .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.03.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 cześć Kolczasta muszę trochę poczytać i nadrobić straty ...a wtedy napiszę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.03.2011 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Czeeeee Nie został wam tam jaki granat w swiątecznym ubraniu ? TP S.A. muszem rozp.......ć !!!!!Karę mi naliczyli ...raptem 2.470 (słownie dwa tysiące czterysta ...reszta nie ważna )Karguli nie zamordowałam ale tym razem to chyba sobię ulżę ! Nie przenieśli mi neostrady bo nie ma warunków wiec naliczyli karę za zerwanie umowy. a ja im debilom cały czas powtarzam, że mnie ta cholerna neostrada potrzebna jak franca ! No wszystkie niecenzuralne mam na ustach od trzech dni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 (edytowane) o żesz ty... http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTnaZh6Ma-cDZY8oEp94bA_dHUwFZ3a5hrdh5rMgpNWN9vBMhvK a sprawdzałaś dokładnie umowę i wypowiedziałaś im? z tą firmą to bardzo wielu ma na pieńku, i warunków do podłączenia nie mają nawet jak masz ich słup z działąjacym telefonem w ogrodzeniu (u mnie jest +- 80m do pociągnięcia) Edytowane 20 Marca 2011 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.03.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 http://1.1.1.5/bmi/rus.mil.pl/forum/uploads/sprzet_granaty/__00_F1_RGO_RGD-5.jpg Mam nadzieję, że wystarczy, bo jak co, to poszukam jeszcze w ubraniu Dziadka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.03.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 O ja p.......ę !!!!! Lece szukać granatów. Należy się s.......om. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts