kala67 20.03.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 troche mnie nie było na FM.........a tu czytam takie wieści:(walcz, odwołuj sie i nie popuszczaj złodziejom !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.03.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Roznieś ich na kolcach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.03.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Aguś robim kampanię marcową...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRmsJ6OMkN9Lfu9ZUYlB5b5RPYMuzfhfcGmL2QYfHv1XkbxYIJ39g Też im chętnie dowalę, telekompromitująca ich mać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.03.2011 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Co jak co ...ale na wojnę to zawsze ma kto ze mna wyruszyć.Dzięki. Jutro wysyłam "elaborat" do debili. Zobacza kase jak świnia niebo. Na szczęście sami wymyslili nagrywanie rozmów telefonicznych ... tym razem klient na tym wygra. Wszystko co robiłam było pod dyktano konkretnych osób, których nazwiska znam. Trzymajcie kciuki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.03.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Co jak co ...ale na wojnę to zawsze ma kto ze mna wyruszyć ... ja też z tobą i koledzy z marines http://www.charlottesville-area-real-estate.com/marines1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.03.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Przy takim wsparciu to i kciuki niepotrzebne.. ale niech będzie trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.03.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Słyszałem, że idziesz na wojnę z TPSA ... dlatego Ci pomogę ... Niedługo przyjadą do Ciebie trzej doświadczeni Komendanci Polowi, zaprawieni w boju ... Pomogą Ci załatwić sprawę Wysyłam zdjęcie, żebyś ich rozpoznała ... http://republika.pl/blog_lt_204206/283062/tr/wolf-amirs2a.jpg Hasło: Lubię Gwoździe!!!Odzew: Ja też, ale tylko w pasie szahida!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 A dlaczego akurat w pasie szahida a nie w innym ...???Mam nadzieję, że Kolcowa bardziej pamiętliwa ode mnie, bo ja pewnie coś bym pochrzaniła z hasłem albo z odzewem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.03.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Ja zapamiętałam już pół hasła: Lubię gwoździe. Z resztą będzie znacznie trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 22.03.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Czeeeee Nie został wam tam jaki granat w swiątecznym ubraniu ? TP S.A. muszem rozp.......ć !!!!! Karę mi naliczyli ...raptem 2.470 (słownie dwa tysiące czterysta ...reszta nie ważna ) Karguli nie zamordowałam ale tym razem to chyba sobię ulżę ! Nie przenieśli mi neostrady bo nie ma warunków wiec naliczyli karę za zerwanie umowy. a ja im debilom cały czas powtarzam, że mnie ta cholerna neostrada potrzebna jak franca ! No wszystkie niecenzuralne mam na ustach od trzech dni ! Aguś u nas było podobnie z Dialogiem, podobnie bo po ludzku do sprawy podchodzą i sami zaprosili z umowa sprzedaży mieszkania. Wypisaliśmy podnie o rozwiązanie umowy a oni sprawdzili, iż faktycznie nie da się przenieść usługi w inne miejsce i z przykrością zawiadomili iz muszą umowe rozwiązać. Udaj sie do "tych miłych" ludzi. przedstaw dokument stwierdzjący zmiane miejsca zamieszkania i poproś o przeniesienie usługi. I tak im sie to nieuda ale będa musieli umowę rozwiązać "za porozumieniem stron" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.03.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 ...no chyba, że uznają, że zmiana miejsca zamieszkania jest równoznaczna z zerwaniem umowy z powodów, leżących po twojej stronie. Przecież to twoja wina, że się przeprowadziłaś No ale wtedy masz jeszcze te argumenty z postów wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.03.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Słyszałem, że idziesz na wojnę z TPSA ... dlatego Ci pomogę ... Niedługo przyjadą do Ciebie trzej doświadczeni Komendanci Polowi, zaprawieni w boju ... Pomogą Ci załatwić sprawę Wysyłam zdjęcie, żebyś ich rozpoznała ... http://republika.pl/blog_lt_204206/283062/tr/wolf-amirs2a.jpg Hasło: Lubię Gwoździe!!! Odzew: Ja też, ale tylko w pasie szahida!!! A czy ci trzej sympatyczni panowie nie zawitaliby potem u mnie. Mam niewielką "potyczkę" z gminą o drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.03.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 ...nie ma sprawy ... płacisz diety, koszty dojazdu i materiały (zazwyczaj wybuchowe) ... no i gotówka ... jak za gminę to 200.000 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.03.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Że też nie mialam namiaru na tych panów, kiedy się z Enionem kopaliśmy... Kurde, zaczynam się bać, że nam też jakąś karę naliczą. Wprawdzie umowy nie mieliśmy z Tepsą nigdy, ale tu też nie ma warunków przyłączenia, więc mogą uznać, że coś im jesteśmy winni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.03.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Agduś ... jeżeli chcesz to możemy "ekipę rozczłonkować" .... i wyślę ich do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.03.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Kolczyk, Ty się w tej robocie wykończysz żeby na foruma nie wejść ani na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.03.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 (edytowane) Wiecie co kochani? Mam zagwozdkę ostatnio i może Wy potrafilibyście mi pomóc? Dużo Was tu to może kto jaki pomysł będzie miał? Sprawa jest taka. Przy pozwoleniu na budowę były pewne warunki do wypełnienia. Jeden z nich dotyczły tego, że trzeba wybudować zjazd z drogi (droga powiatowa, choć decyzję wydawała gmina, się nie wyznaję na tych niuansach). Żeby to zrobić, trzeba było wydać sporo bo z 1500 na projekt zjazdu. No to sobie odpuściliśmy na dalszy czas. Do tego geodeta też nam podpowiedzial żebyśmy się nie śpieszyli, bo mają nawierzchnię robić (kto? kiedyt? ale zawsze to dobra perspektywa więc się mocno nie dopytywaliśmyy) to wtedy zrobią to nam z automatu.Teraz dom odebrany, droga do tej pory nie robiona a zgoda na budowę się niedługo skończy. Czy ja się mogę przestać przejmować tym zjazdem skoro mam odbiór domu, czy jakiś nawiedzony mi przysoli karę w związku z czym powinnam się biegiem starać o gotówkę i robić ten zjazd? Ratunku !!!!!! Brzuch mnie boli z nerwów. Edytowane 23 Marca 2011 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Pojęcia nie mam. Ja bym odpuściła sobie ten zjazd, ale to ja - wcale nie jest pewne, że tak własnie należy postąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmur7 23.03.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Witam Czytając dziennikowe przeciwności losu zastanawiałem się kiedy mnie dopadnie prawo Murphiego. I wykrakałem - miałem zaplanowaną budowę na czerwiec/lipiec , papiery i pozwolenia - zatwierdzone, wszystko dogadane, działka kupiona i uzbrojona, fundament powstanie za dwa tygodnie, ekipy podwykonawców zamówione. A przedwczoraj przyjeżdża główny wykonawca i lekkim tonem oświadcza, że drewno podrożało o 30 % a termin musi zostać przesunięty o 4 miesiące. Nie przepadam za takimi niespodziankami. Panu podziękowałem. Wysłałem S.O.S. do Goszczanowa i jest szansa , że jesienią chatka " się zrobi" Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts