Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

Rany, Sipatka, pojęcia nie mam, ale spróbuj pogadać z Maylandzią, Ona w wielu sprawach już pomogła.Tu masz link do Jej komentarzy ... Kolcowa, przepraszam, że tak u Ciebie

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?79554-Przestronne-komentarze-%29/page1091

A w ogóle, to jeże już dawno wstały, wiesz...??

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rany, Sipatka, pojęcia nie mam, ale spróbuj pogadać z Maylandzią, Ona w wielu sprawach już pomogła.Tu masz link do Jej komentarzy ... Kolcowa, przepraszam, że tak u Ciebie

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?79554-Przestronne-komentarze-%29/page1091

:bye:

Zgodnie z poradą udałam się po pomoc.

Aktualnie oczekuję jej (znaczy tej pomocy).

Nie będę ukrywać, że porada DEPsi baaaardzo przypadła mi do gustu.:lol:

Nie miałabym nic przeciwko temu aby i mayland też tak uważała.:rolleyes:

Jeżeli dom odebrany, to bym zlała sprawę. Jakby co, rżnęłabym głupa, że "projekt zamówiony był, ale geodeta zawalił termin z mapką do projektu. A to nowa mapka niepotrzebna? To ja nie wiedziałam. Projektant mówił, że chce nową dostać. To ja to już szybciutko załatwię..." Pewnie jednak nikt się nie zainteresuje.

Jakby ci zabrakło i własnych igieł i gwoździowych to służę swoimi :lol:- ostatnio zakupiłam całe dwie paczki bo u nas w domu to igły idą jak woda :lol2:(oczywiście tylko wtedy,kiedy dobierze się do nich moja latorośl - kiedyś jej te zagubione igły w doope wlezą to zacznie uważać ;)).

Mam również szpilki - caaaałe pudełeczko

NOooooo !

Wypięła się na nas czy w pracoholika nie daj Boże zamieniła:rolleyes::o ?????

Hej :bye:Jeżyca - "zwierzyniec" planuje zlot w Sipatkowie w sobotę :wiggle:- może byście wpadli też co??????

W ramach rozrywki na wolnym powietrzu (na dworze cieplej niż w domu) - udeptywanie gruntów pod przyszłe trawniki :lol2:.

Szczegóły na komentach u AGP-ków.

Pakuje się teraz do Sipatkowa. ;)

A do mnie nieeee... :cry:

Ja wiedziałam, że tak będzie.

Wiedziałam.

No coś Ty Depsia !!:o

Una się tu tak często ostatnio pojawia, że pewnie w sobotę ale tę następną się wyszykuje ;).

Ale mam propozycję cobyś się Ty zebrała i do Sipatkowa wpadła -

SERDECZNIE ZAPRASZAMY :lol2::lol2::lol2::lol2: (cała nasza czwórka - mam nadzieję, że kocur się z tego nie wyłamie - a jakby co - to i tak go nie zrozumiemy :)).