braza 24.03.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Rany, Sipatka, pojęcia nie mam, ale spróbuj pogadać z Maylandzią, Ona w wielu sprawach już pomogła.Tu masz link do Jej komentarzy ... Kolcowa, przepraszam, że tak u Ciebie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?79554-Przestronne-komentarze-%29/page1091 A w ogóle, to jeże już dawno wstały, wiesz...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.03.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Rany, Sipatka, pojęcia nie mam, ale spróbuj pogadać z Maylandzią, Ona w wielu sprawach już pomogła.Tu masz link do Jej komentarzy ... Kolcowa, przepraszam, że tak u Ciebie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?79554-Przestronne-komentarze-%29/page1091 Zgodnie z poradą udałam się po pomoc. Aktualnie oczekuję jej (znaczy tej pomocy). Nie będę ukrywać, że porada DEPsi baaaardzo przypadła mi do gustu. Nie miałabym nic przeciwko temu aby i mayland też tak uważała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.03.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Nie będę ukrywać, że porada DEPsi baaaardzo przypadła mi do gustu. mam obawy czy urzędnicy mają podobny gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Ja niestety takowoż, oby jednak nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.03.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Ja mam nadzieję, że ci urzędnicy to często nie pamiętają czego od ludzi żądają.Oni tylko robią pod przepisy a potem do szuflady.No chyba że jest to US albo bank - wtedy to dooopa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Jeżeli dom odebrany, to bym zlała sprawę. Jakby co, rżnęłabym głupa, że "projekt zamówiony był, ale geodeta zawalił termin z mapką do projektu. A to nowa mapka niepotrzebna? To ja nie wiedziałam. Projektant mówił, że chce nową dostać. To ja to już szybciutko załatwię..." Pewnie jednak nikt się nie zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.03.2011 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Kolczyk, Ty się w tej robocie wykończysz żeby na foruma nie wejść ani na chwilę Ciiiiiii ..... w robocie jezdem ... No wlazłam ... i co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Patrzaj, tak rzadko włazisz, że trafić na Ciebie nie można. Proponuję grafik włażenia ułożyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.03.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 ... żebyśmy się nie tłoczyli i nie pokłuli. Zwłaszcza w ciemnościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.03.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Baaardzo smieszne. Zapracowana jezdem ...troszke ... bo sie wykazać muszę. Umowę mi na stałe podpiszą to se odsapne. Ale poprzeczkę to mi podnieśli że ...jeż im w dooopę ! Kolce pogubiłam tak latam ... spoko więc ...kłuć już prawie nie mam czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.03.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Kolczasta, trzymaj fason do umowy. Potem se te kolce zagubione wyzbierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Kciuki trzymię, coby sie wszystko udało. Jak coś, to pomożemy potem kolce pozbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 30.03.2011 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 ...a jakby się wszystkie nie odnalazły, to się protezy z gwoździków zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.03.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Jakby ci zabrakło i własnych igieł i gwoździowych to służę swoimi - ostatnio zakupiłam całe dwie paczki bo u nas w domu to igły idą jak woda (oczywiście tylko wtedy,kiedy dobierze się do nich moja latorośl - kiedyś jej te zagubione igły w doope wlezą to zacznie uważać ). Mam również szpilki - caaaałe pudełeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Phi, kusimy, obiecujemy, a ONA - nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.03.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 NOooooo ! Wypięła się na nas czy w pracoholika nie daj Boże zamieniła:rolleyes: ????? Hej :bye:Jeżyca - "zwierzyniec" planuje zlot w Sipatkowie w sobotę - może byście wpadli też co?????? W ramach rozrywki na wolnym powietrzu (na dworze cieplej niż w domu) - udeptywanie gruntów pod przyszłe trawniki . Szczegóły na komentach u AGP-ków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Pakuje się teraz do Sipatkowa. A do mnie nieeee... Ja wiedziałam, że tak będzie. Wiedziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.03.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Pakuje się teraz do Sipatkowa. A do mnie nieeee... Ja wiedziałam, że tak będzie. Wiedziałam. No coś Ty Depsia !! Una się tu tak często ostatnio pojawia, że pewnie w sobotę ale tę następną się wyszykuje . Ale mam propozycję cobyś się Ty zebrała i do Sipatkowa wpadła - SERDECZNIE ZAPRASZAMY :lol2::lol2: (cała nasza czwórka - mam nadzieję, że kocur się z tego nie wyłamie - a jakby co - to i tak go nie zrozumiemy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Ja to chętnie, ale robota trzyma i nie puszcza. Jakby co - to Wy mieliście najazd zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.03.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Spoko. Najazd będzie, tylko jak już zauważyłaś - zebrać nas do kupy to wieeeelka sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts