Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To jest możliwe...

...bo oczywiście do Sipatki nie dotarła. Dzwoniła tylko i coś tam ściemniała, ale nie wiem co, bo ze mną gadać nie chciała:-x

Wiem tylko, że z tepsą się kłuje, więc chyba jakaś resztka kolców na dupsku jej została:rolleyes:

Oj tam oj tam, zaraz wielkie słowa - WYRWAŁA.

Grzecznie poprosiłam przeca !

Jeśli tak wyglądałaś, grzecznie prosząc ...

http://gepard.blox.pl/resource/AFRYKA_Z_NIKONA_transfer_469KOPIA1.jpg

to na pewno oddali ten telefon w tempie kosmicznym ...

Strach sie bać ...normalnie krwiom sie zalała ...:jawdrop:

Czeeeść sierściuchy ... musicie mi wybaczyć tą dezercje ... docieram sie w pracy ... z szefem ...

Jak tak dalej pójdzie będę wyglądała jak Sipatka po grilu !

Zagryzę gada !

O 17-ej mi oświadcza, że dla niego dzień sie zaczyna ... ( do 16-ej pracujemy - jakby co )

I pecha miał bo akurat mi ktoś na prkingu całe auto przerysował z jednej strony w tym dniu ... no i eksplodowałam !

Qrwa mać jak ja nie lubię jak ze mnie bydle wyłazi ... :bash:

Ale co se pokrzyczłam to moje. Powiedziałam mu, ze jak go w domu nie lubią to jego problem - mnie jeszcze lubią i mam po co wracać. A wolnego słuchacza to ma we mnie i owszem - od 8 do 16 .Zamknęłam "akustycznie" drzwi ... i miałam pietra do następnego dnia co będzie.

Na szczęście to była oczyszczająca awantura i chybą bedzie lepiej ...chyba ... Bo troche ryzyko pokazać kolce na takim etapie co ?

Trudno - co będzie to będzie. Sroce spod ogona nie wyskoczyłam. nie dam se na głowę włazić !

Z aktualności :

-czekam na apelację ( zgroza)

- w piątek mam inspektora i częściowy odbiór ( dwie zgrozy)

- poodzierali mi auto ( 4 elementy do malowania - wqrw totalny)

-telekomunikacja mnie upodliła po raz trzeci ...

-Kluska miała cieczkę i znam już wszystkie psy ze wsi ( wiem który jest najinteligentniejszy i wie gdzie kopać pod siatką - i tak zięciem nie bedzie ! )

- chyba mam przesilenie wiosenne ... albo pierwsze symptomy depresji bo cała jestem do dooopy

No ... to tyle ...przy łaskawym necie. Bo ostatnio co chcę zajrzeć to mi czerwony pasek na dole wyłazi ... i tyle was widzę.

"Szczęściara" ze mnie ostatnio coooo ?

:cry:

Dobrze dziewczyny gadają nie po to dom budowałaś żeby w pracy siedzieć.

Ja też miałam taką szefową co to jak koniec pracy był i ludzie do domu szli to ich od kapeluszników wyzywała, no i zwyczaj okropnie chamski miała dawania pracy do wykonania na 10 minut przed wyjściem człowieka do domu. Ale to 'zła kobieta była" i totalnie samotna. Pracowałam z nią tylko 2 lata i poszłam sobie gdzie indziej. Ale ja to mało cierpliwa jestem, nie to co Ty. Spoko, dotrzecie się.

Kargulów olej, szkoda na nich energii. I tam wszystkie sprawy kolejno wygrywasz.

Przywitać się przyszłam.....Meeeeee :welcome:

Jeżyku to się chwali, żeś pokazala szefowi kolce....jak go sobie wychowasz, takiego będziesz miała ;)

O TePsie to mi nawet nie wspominaj...wrrrrr, Kargulów olej, a resztę spokojnie przyjmij na klatę :)

Życzę miłego dnia

Ja jestem zapóźniona, bo dopiero dzisiaj wpadłam. Zresztą zaraz wyjdę, bo czasu na depresje nie mam. Lekarstwo już czeka, ale nie będę się leczyła sama, bo nawet lustra nie chce mi się przydźwigać do łóżka. Poczekam aż Andrzej z siatkówki wróci.

A szef jest wyraźnie niedopieszczony. Za takie teksty mu się należało!