braza 04.04.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Jeżykowa kolce zgubiła i wstydzi się pokazać ... tak mi wychodzi ... Ale niemartwijsie, jak mawiała moja Babcia, kolce nie zęby, odrosną ... dobra, głupoty gadam bo zimno jest, a ja lubię ciepełko ...Miłego:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.04.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 To jest możliwe......bo oczywiście do Sipatki nie dotarła. Dzwoniła tylko i coś tam ściemniała, ale nie wiem co, bo ze mną gadać nie chciała:-xWiem tylko, że z tepsą się kłuje, więc chyba jakaś resztka kolców na dupsku jej została:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.04.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Nie nie chniała, tylko tobie doopska ruszyć się nie chciało. Gepardzica jednym susem do drzwi przygnała i telefon mnie z łap wyrwała. A yetuś wolał wygodnie na kanapie siedzieć i streszczenia się domagał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.04.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Nie nie chniała, tylko tobie doopska ruszyć się nie chciało. Gepardzica jednym susem do drzwi przygnała i telefon mnie z łap wyrwała. A yetuś wolał wygodnie na kanapie siedzieć i streszczenia się domagał Oj tam oj tam, zaraz wielkie słowa - WYRWAŁA. Grzecznie poprosiłam przeca ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Ojej, to Wy nawet o telefon od Jeżykowej musicie rywalizować? No to ja nie wiem, ona jednak wieeeelką gwiazdą jest. Pewnie dlatego ma tak mało czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Oj tam oj tam, zaraz wielkie słowa - WYRWAŁA. Grzecznie poprosiłam przeca ! Jeśli tak wyglądałaś, grzecznie prosząc ... http://gepard.blox.pl/resource/AFRYKA_Z_NIKONA_transfer_469KOPIA1.jpg to na pewno oddali ten telefon w tempie kosmicznym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.04.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Ale numer!!! Skąd masz zdjęcie Sipatki podczas grilowania?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.04.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Strach sie bać ...normalnie krwiom sie zalała ... Czeeeść sierściuchy ... musicie mi wybaczyć tą dezercje ... docieram sie w pracy ... z szefem ... Jak tak dalej pójdzie będę wyglądała jak Sipatka po grilu ! Zagryzę gada ! O 17-ej mi oświadcza, że dla niego dzień sie zaczyna ... ( do 16-ej pracujemy - jakby co ) I pecha miał bo akurat mi ktoś na prkingu całe auto przerysował z jednej strony w tym dniu ... no i eksplodowałam ! Qrwa mać jak ja nie lubię jak ze mnie bydle wyłazi ... Ale co se pokrzyczłam to moje. Powiedziałam mu, ze jak go w domu nie lubią to jego problem - mnie jeszcze lubią i mam po co wracać. A wolnego słuchacza to ma we mnie i owszem - od 8 do 16 .Zamknęłam "akustycznie" drzwi ... i miałam pietra do następnego dnia co będzie. Na szczęście to była oczyszczająca awantura i chybą bedzie lepiej ...chyba ... Bo troche ryzyko pokazać kolce na takim etapie co ? Trudno - co będzie to będzie. Sroce spod ogona nie wyskoczyłam. nie dam se na głowę włazić ! Z aktualności : -czekam na apelację ( zgroza) - w piątek mam inspektora i częściowy odbiór ( dwie zgrozy) - poodzierali mi auto ( 4 elementy do malowania - wqrw totalny) -telekomunikacja mnie upodliła po raz trzeci ... -Kluska miała cieczkę i znam już wszystkie psy ze wsi ( wiem który jest najinteligentniejszy i wie gdzie kopać pod siatką - i tak zięciem nie bedzie ! ) - chyba mam przesilenie wiosenne ... albo pierwsze symptomy depresji bo cała jestem do dooopy No ... to tyle ...przy łaskawym necie. Bo ostatnio co chcę zajrzeć to mi czerwony pasek na dole wyłazi ... i tyle was widzę. "Szczęściara" ze mnie ostatnio coooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.04.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Kolcoku i tak cie kochom Letko nie jest ale kto nie da rady jak nie my... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.04.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) Powiedz szefowi, że nie po to dom wybudowałaś, żeby siedzieć w pracy po godzinach. trzymam kciuki, żeby wszystko się uspokoiło Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Tylko zyskałaś jego szacunek... albo jaj nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.04.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Dobrze dziewczyny gadają nie po to dom budowałaś żeby w pracy siedzieć.Ja też miałam taką szefową co to jak koniec pracy był i ludzie do domu szli to ich od kapeluszników wyzywała, no i zwyczaj okropnie chamski miała dawania pracy do wykonania na 10 minut przed wyjściem człowieka do domu. Ale to 'zła kobieta była" i totalnie samotna. Pracowałam z nią tylko 2 lata i poszłam sobie gdzie indziej. Ale ja to mało cierpliwa jestem, nie to co Ty. Spoko, dotrzecie się.Kargulów olej, szkoda na nich energii. I tam wszystkie sprawy kolejno wygrywasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.04.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Jeśli tak wyglądałaś, grzecznie prosząc ... http://gepard.blox.pl/resource/AFRYKA_Z_NIKONA_transfer_469KOPIA1.jpg to na pewno oddali ten telefon w tempie kosmicznym ... NO to już teraz wiecie kogo wkurzać nie należy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.04.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ale numer!!! Skąd masz zdjęcie Sipatki podczas grilowania?!!! Yeti !!!!! Ty se uważaj, dobrze ci radzę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 07.04.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Przywitać się przyszłam.....Meeeeee Jeżyku to się chwali, żeś pokazala szefowi kolce....jak go sobie wychowasz, takiego będziesz miała O TePsie to mi nawet nie wspominaj...wrrrrr, Kargulów olej, a resztę spokojnie przyjmij na klatę Życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Bardzo mi się to podoba, bardzo: Powiedziałam mu, ze jak go w domu nie lubią to jego problem - mnie jeszcze lubią i mam po co wracać. Bu, Skarbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Jeżysia - dzielna jesteś niesłychanie, podoba mi się! Coś to jest na rzeczy z tą depresją wiosenną - ja nie moge się wykaraskać od miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ja jestem zapóźniona, bo dopiero dzisiaj wpadłam. Zresztą zaraz wyjdę, bo czasu na depresje nie mam. Lekarstwo już czeka, ale nie będę się leczyła sama, bo nawet lustra nie chce mi się przydźwigać do łóżka. Poczekam aż Andrzej z siatkówki wróci. A szef jest wyraźnie niedopieszczony. Za takie teksty mu się należało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.04.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Na deprechę: http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201012/1292263712_by_rolfo_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201003/1269016339_by_sajmonezzo_500.jpg http://www.humorpage.pl/obrazki/k/557_kangurek_kolega_jez_zostac_na_noc_nie_moze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ja mam deprechę odkąd się przeprowadziłam - głupie, nie ...??? Kolczasta, a kuku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts