jamles 08.04.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ja mam deprechę odkąd się przeprowadziłam - głupie, nie ...??? Kolczasta, a kuku!!!! ściemniasz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.04.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 No to się narobiło z tymi deprechami. Ja wczoraj jak ją złapałam to po północy jeszcze próbującemu zasnąć małżowi na klatę lałam swoje łzy. Pewnie biedak dzisiaj sam ma doła z niewyspania bo o 4,30 rano wstawać musiał. Za to mnie dzisiaj ciut lepiej. Może jednak to wina wiatru jest? Cierpimy na wielgachny brak słońca i ciepła.... A mogłam się urodzić na równiku , bym miała i ciepło i widno i zielono cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.04.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Na równiku to byś była czarna... pantera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 i pająki w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.04.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Na równiku to byś była czarna... pantera też ładna i jaka zgrabna w czerni co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Kuffa, ale te węże i robale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.04.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ja mam deprechę odkąd się przeprowadziłam - głupie, nie ...??? Kolczasta, a kuku!!!! ściemniasz:yes: Pewnie, że ściemnia. Depresję ma czasami, ale jak już w nią wpadnie, to jej się wydaje, że siedziała tam cały czas. A ja na własne oczy widziałam, że nie miała. No to się narobiło z tymi deprechami. Może jednak to wina wiatru jest? Cierpimy na wielgachny brak słońca i ciepła.... A mogłam się urodzić na równiku , bym miała i ciepło i widno i zielono cały rok Eeee, ja deprechy nie miałam. Dołeczek malutki zaledwie. Strajk mi pomógł radykalnie! Z tym brakiem słońca i ciepła, to się zgadzam, ale równik odpada! Nie znoszę upałów!!! i pająki w łóżku Kuffa, ale te węże i robale... No właśnie - takich też nie lubię. Zwłaszcza jadowitych, bo te niegroźne mi nie przeszkadzają, jeżeli do butów, łóżka albo kanapek nie włażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Jeżowa - ale Ty przecie nie masz dołka, nieeeeee...? Bo wiesz, tutaj nie ma kto nam takich fajnych postów pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.04.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Jeżowa - ale Ty przecie nie masz dołka, nieeeeee...? Bo wiesz, tutaj nie ma kto nam takich fajnych postów pisać... Depeś ... doła to chyba mam ale żywcem sie nie dam - walczę A jest mały sukces ! Przeżyłam odbiór częściowy z obowiązkową kontrolą inspektora ! Jestem dzielna jak Rumcajs !!! Tak mi sie gadająca włączyła, że zagdakałam go całkiem Z nerw oczywiście ... nie z natury przecie ... Grunt, że odebrane ... bo już mi tak wszystko pod górke ostatnio, że bezsiła dopada ... Nie chce was tu zalewać tym moim "optymizmem" bo jeszcze się okaże, że to wirusowe i na was przelezie Przetrwam i dobrze będzie. Jeża mam w domu - no święto lasu ! Mówię wam ! W Koninie na elektrowni pracuje. Dziwne uczucie tak codziennie z facetem zasypiać. Hmmm ... wiecie jak sie w łóżku rozpycha ? ! Jakoś do tej pory nie zdążyłam zauważyć. widać co za dużo to nie zdrowo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.04.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Z natury to Ty straszliwie małomówna jesteś, wiemy ...Łóżko kup większe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Tiaaaa... Z natury to Ty, Jezysia, baaardzo jesteś spolegliwa, baaardzo. Każden jeden może Ci bezkarnie na głowę wleźć. Zupełnie jak mnie! I rację masz - żywcem się nie daj, ja też walczę, choć front trudny i wróg atakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a020.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.04.2011 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Kciała zameldowac ino, że mnie bandyty na szkolenie do stolycy wysłali ...jutro ...na trzy dni ... W Wielki Tydzień ... no bandyty noooo Wrócę w czwartek i se nogi z dooopy powyrywam co by zdążyć jajka umalować ! Oczywiście to nie ja miałam jechać ...ale kogo w taki czas na mine wsadzić ? No "młodego" nie !?! A ja przecież stara dooopa jeeeeestem buuuuuuuu ...nie szanujom mnie wcale Braza ty tak pod te nogi nie patrz ...nie podleze ci Ide pakować toboły ... pojadę grzecznie ... co mi tam ... Toć spolegliwa jezdem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.04.2011 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Kciała zameldowac ino, że mnie bandyty na szkolenie do stolycy wysłali ... jeżeli na temat ....... jak rozp.....ć Tepse to jedź i rób notatki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.04.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Ale numer. Mąż w dom a żona w ................... delegację :rotfl: To już wiadomo kto okna w chałupie umyje i psy na święta wykąpie. I zakupy zrobi. I ciasta upiecze. Ale :rotfl: I Ty się kobieto zamartwiasz ?! Ty powinnaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.04.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 ale to precedens jest jak jest jedno to drugie wyjeżdża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.04.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://i55.tinypic.com/2hn6dyv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.04.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://www.azstkd.yoyo.pl/aktualnosci/azs_pliki/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://wt08.wrzuc.to/obrazek/X2QiAa4L2v/wielkanoc108.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.04.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Pomaleńku przez podwórze idą sobie dzieci kurze. W kropki, w ciapki, malowanki bo to miały być pisanki.. Teraz głośno krzyczą , że wesołych świąt Ci życzą ...... http://systemc.pl/domek/2011/04/wielkanoc2011.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts