jamles 05.05.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Coś długą ma drogę, bo do swojego dziennika jeszcze nie doszła jeszcze nie wie, że ma szukać na pierwszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.05.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 O ! Ledwo się człowiek "ucywilizował" już mu dokuczają ... Tęskniłam za wami ... ( A za oknem stoi dąb ... i "włos mu z głowy nie spadł" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2011 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Jeżykowa, gdzieś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.05.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Pewnie znowu udaje wzorowego pracownika poważnej instytucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.05.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Jeżowa obleciała forum, zaznaczyła teren (jeże też tak robią http://emoty.blox.pl/resource/zhm.gif) i poszła w las znowu....wracaj http://emoty.blox.pl/resource/clapping.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.05.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 .... i poszła w las znowu.... wracaj http://emoty.blox.pl/resource/clapping.gif podobno jeże nie lubią hałasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.05.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Ja to już zupełnie bym zapomiała jak ona wygląda, ta Jeżowa, gdyby nie pamiątkowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.05.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Popatrz, to zupełnie jak ja... Tylko, że zdjęć pooglądać nie mogę i zostało mi tylko w pamięci mętne wrażenie, że ona kiedyś straśśśnie pyskata była. Ale teraz ją Pan Dyrektor z kolców wydepilował, uszy po sobie położyła i z ostrego jeża tupiącego nocami po deskach swojego drewniaka zrobiła się grzeczna urzędniczka w mientkich papuciach :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.05.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 (edytowane) podobno jeże nie lubią hałasu http://emoty.blox.pl/resource/23_134_3.gif to ja już metody zmieniam http://emoty.blox.pl/resource/3_2_107.gif ciekawe jak długo taka grzecna i cicha ta urzędniczka będzie a jakie to są mientkie papucie? bo nie wiem a chyba se trza sprawić Edytowane 6 Maja 2011 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.05.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 a jakie to są mientkie papucie? bo nie wiem a chyba se trza sprawić Wybierz sobie : .... Tylko 5 zdjęć pozwalają mi wkleić, ale może któreś ci się spodobają . Jeśli nie to mam jeszcze sporo wzorów w zapasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.05.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Yeti, dawaj dalej, cały wydział ubiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.05.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=55438&d=1304677802&thumb=1 no nie mogę, sadysta jeden.Tydzień temu kota Sipatki chciał psychicznie wykończyć (są dowody w jej komentarzach), a teraz ze szczurów kapcie zrobił. Musisz szybciej budowę kończyć skoro ci się takie okazy zalęgły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.05.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 jak to Yetusiowe... i na jego kończynki pasują... to szczury jak koty musiały być... sam się chwali wszem i wobec wielką stopą... ale żeby taaaaakie szczury??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.05.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 O matko jedyna :eek: Jak ja bym miała takiego szczura zobaczyć choćby i jako kapcie to już byście mnie nigdy w tym miejscu nie zobaczyli. Ja się panicznie brzydzę szczurów - i absolutnie nie rozumiem jak można z nich maskotki robić (patrz IKEA). A co do sadyszczenia się na kocie moim ukochanym to faktycznie - Yeti dał popisówę, jak się kota nie lubi. Biedny Maksik na sam dźwięk słowa Yeti chowa się pod kanapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.05.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 POMOCY AGUŚ!!! sąsiad, który stwierdził, że ptaki mu zasrywają (sorki za określenie) rynny dzisiaj zlikwidował gniazdo spod dachówki...okazało się, że dwa wróble wyfrunęły a jeden-biedactwo jeszcze z dupką nieopieżoną trafił do mnie na zasadzie:chcesz to weź, bo jak nie to go muszę wyrzucić-masakra....tak się zryczałam, na szczęście mam klatkę po kanarku....poradź kochana co mam z nim teraz robić? biedactwo jest całe opierzone oprócz pupci, zaczepił się klatki, daliśmy sianko-trawkę od królika a córcia połowę klatki nakryła materiałem, aby cieplej i ciemniej miał...czym to biedactwo nakarmić?napoić? mam nadzieję, że dzisiejszy stres przeżyje, bo zamiast mieć spokojna noc ok,. 20 został wyrzucony z gniazda.............płakać tylko mi się chcę ,aptrzeć na takich debili-bez serca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.05.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 POŻYWIENIE WRÓBLI: Owady i ich larwy, nasiona. dawaj pęsetką jakiego małego robala... tylko jak go złapiesz? może coś w sklepie dla wędkarzy, tam pełno takich białych i innych przyjemniaczków Skoro tylko dupka nie opierzona to już nie tak najmniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.05.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 tu jeszczde poczytaj http://www.forum.woliera.com/viewtopic.php?t=2525 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.05.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 a czy ja mogę się podpiąć z zapytaniem? zamieszkały z nami szpaki - 2 gniazda, niestety niefortunnie wybrały miejsce pomiędzy murem a pokryciem dachu z z3ewnątrz ich nie widać, w każdym razie żeby zrobić podprzybitkę musiałabym je "zamurować", więc zaczekałabym może aż się wyprowadzą tylko nie wiem kiedy to będzie. A jak już się wyprowadzą to tak całkiem? bo muszę raczej to gniazdo stamtąd wydłubać tylko jeszcze nie wiem jak, kurcze jakby nie mogły zamieszkać na zewnątrz na belkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.05.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 ja mam z 5 gniazd szpaków i kilka wróbli i własnie dlatego ,ze nie mam podbitki....niestety z podbitką trzeba czekać do VIII, bo ptaki cały czas wracają dzieciaczki były u weterynarza i ten stwiedził, ze napewno go matka szuka i kazał na najwyższym daszku położyc go w kartonie....po chwili zleciało sie z 6 wróbli, ktore zaczęły go dokarmiać...... jednak raz juz wypadł w iglaki, jednak córa spowrotem go wsadziła...boje się tylko o koty, bo ja swoje zamknęłam w domu, ale niestety jeszcze sporo jest ich u sasiadki..... Gosiek33-bardzo dziękuję za radę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.05.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 ja też dziękuję, ciekawe jak mąż to "do sierpnia" zniesie;) moje cwaniaki to złośliwe są, bo jak się kiedyś mąż odgrażał że je zamuruje to mu w zostawione na schodach buty narobiły a teraz regularnie zdobią samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts