Arctica 10.05.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 to u nas zatyczek na gąsiorach nie ma... i nie będzie... niech sobie mieszkają... z obu stron szpaczki... gorzej z podbitką na tarasie i ganku, bo na strychu mam stado nietoperzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.05.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 niestety wróbelek wrócił po dosłownie dwukrotnym maratonie poszukiwawczym wśród iglaków, bo kkazało się, że niestety bidula nie umie nic fruwać...co spróbował to spadał a kotów naokoło full.... napojony szczykawką a potem na zmianę pożywiony ugotowanym ziemniakiem i białkiem z gotowanego jaja mam nadzieję, że dotrwa do jutra i jeszcze dłuzej aż zacznie latać...... dżdżownica mu nie smakowała...mimo użycia pęsety nie dał jej rady....a na sąsiada patrzeć nie mogę-szczerze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.05.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 (edytowane) Akuś ... psia mać ...nie zazdraszczam. Matkowanie pisklakowi ...często kończy się porażką. Ale mam nadzieję, że ci się uda. Wróble to małe, wytrwałe i waleczne ptaszki. Jeśli dziobek ma już ciemny a żółty w koncikach - ma duże szanase. Szkoda, że nie możesz go umieścić w bezpiecznym podełku - gdzieś wysoko na drzewie. Mama na pewno poznałaby go po wrzasku i dokarmiła sama. Nigdy nie dokarmiałam takiego malucha...może faktycznie te rarytasy ze sklepu zoologicznego by wciągał. Kup mu jakie glizdy - byle żywe i testuj. Jajo na pewno jest ok. Małe kurczaczki też jajo wciągają. Hmmm ciągle nie masz podbitki powiadasz ? Nie denerwuj się ...ale wiedziałam, że tak będzie ... ty moja "ptasia mamo" ! Kama - ty wiesz, że nie bedziesz miała podbitki w tym roku nie ? Butów za chwilę też ! Na pocieszenie - szpaki pieknie śpiewają nie ? A reszta dokuczliwych znęcaczy niech mi lepiej pomoże wynorać klienta na 700 tys kredyciku obrotowego bo mi umowy nie przedłużą ... a do końca maja mam czas ... padam na pysk ... Papcie to se sami załóżcie ...ja to tramki z dopalaczami teraz noszę. I TO NIE ZE SZCZURÓW ! No dooobra ... nie bede sie darła ...sama hałasu nie lubię ... płochliwa jezdem ... z natury Jutro przekopię Sipatkowe komenty. Muszę sprawdzić co Yeti bandyta kotu uczynił. Jeszcze cuś. 6.05.2011 WYGRALIŚMY APELACJĘ !!!!! Czy ktoś może mi powiedzeć jak można jeszcze człowiekowi zaszkodzić ... ? O Kargulach myślę oczywiście. Zastanawiam się co teraz wytoczą ... Edytowane 10 Maja 2011 przez AgaJeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.05.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 6.05.2011 wygraliśmy apelację !!!!! hurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.05.2011 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 hurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!! HIPP, HIPP, HURRRAAAAAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.05.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 6.05.2011 WYGRALIŚMY APELACJĘ !!!!! http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif klatkę wystawiłam z małym na balkon a przed wyjściem do pracy podpatrzyłam, ze rodzice przylecieli do malucha żarełkiem w pyskach.... niestety z kartonem porażka, bo bidula z dachu ciągle spadał...wczoraj 2 razy dzieciaki przeskakiwały przez płot do sąsiada i go szukały a naprawde niełatwo go znaleźć jak się zaszył w tuji.... klatki umie się uczepic, to moze niedlugo zacznie latać....kurcze ile mnie to kosztuje nerwów i tak jak piszesz ma on juz w kącikach tylko zółte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.05.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Jutro przekopię Sipatkowe komenty. Muszę sprawdzić co Yeti bandyta kotu uczynił. Jeszcze cuś. 6.05.2011 WYGRALIŚMY APELACJĘ !!!!! Czy ktoś może mi powiedzeć jak można jeszcze człowiekowi zaszkodzić ... ? O Kargulach myślę oczywiście. Zastanawiam się co teraz wytoczą ... Nic kotu nie robiłem - to pomówienia! ...a czy to moja wina, że on taki wielki łeb ma, że między butelkami się przecisnąć nie potrafił? A Kargule to teraz już tylko pianę z pysków toczyć mogą. ...chociaż... jaszcze prezydent i Sztrasburg im chyba został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 11.05.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Gratulujemy kolczakom wygranej batalii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.05.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 :wave: HURRRAAAAAAAAAA A Yeti to ....... och no dobra jakoś kot to przeżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.05.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Jeszcze cuś. 6.05.2011 WYGRALIŚMY APELACJĘ !!!!! Czy ktoś może mi powiedzeć jak można jeszcze człowiekowi zaszkodzić ... ? O Kargulach myślę oczywiście. Zastanawiam się co teraz wytoczą ... SUUUUPER!!! Kiedy opijamy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 http://1.1.1.1/bmi/sliweczka.blox.pl/resource/image_hura1.gifhttp://1.1.1.4/bmi/th.interia.pl/50,b15d1395c3675610/hura.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.05.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 SUUUUPER!!! Kiedy opijamy?? Ooooo to jest dobra myśl !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.05.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 DEPsia co ty znowu za krzyżyki wkleiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.05.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Jeżusia, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 13.05.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Cóż za radosna nowina..."śmierć" kargulom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.05.2011 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Dzięki ! dzięki ... zaraz nam lepiej na duszy. My z Jeżem teraz trawę siejemy i "kamieniołomy" mamy ...Zwozimy kamienie od rolników z pól i wkoło domu jakis porządek musimy zrobić bo mnie ta "kuweta" wykończy. Jak okiem sięgnąć ...piaski. Tylko kot jest szczęśliwy bo rąbie gdzie popadnie i wszędzie da się to zadrapać łapką ...zgroza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.05.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Eeee, nie wiem... dlaczego są te durne krzyżyki. Było takie fajne hura! na obrazkach... Jeżowa, Ty zdjęcia jakieś byś pokazała, a nie o braku czasu ciągle. JA to dopiero nie mam czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.05.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Aguś GRATULACJE !!! Cieszę się wielce a sama walczę z wiatrakami... :rolleyes:i już czasem cierpliwości brak, ale jeszcze mnie nie przygniotło calkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.05.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Jeżyku, również gratuluję!!! A przy okazji podziękować przyszłam, bo skorzystałam z Twoich namiarów na Pana od oczyszczalni:D Też Pan Dorian będzie u nas robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Eeee, Jeżysia! Żyjesz? Może szefa zamordowałaś i siedzisz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts