Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Eeee, Jeżysia!

Żyjesz? :rolleyes:

Może szefa zamordowałaś i siedzisz...?

Już tam zaraz zamordowałaś. Jakbym ja taka zadziorna była to Kargulowe zwloki już by w moim rowie dawno rozłożone były ...i to nie przez robaki a ze "starości".

A tak przemęczył się człowiek ... ale w lustro patrzę i pluć nie bedę - znaczy z twarzą wyszłam nie ?

Szefa ubić powinłam bo umowę mi przedłużyli do końca roku ... udupili mnie tym do cna ... z kredytu nici ...

Nic to ...jakoś sobie poradzimy z Jeżem ... pomalutku ...ważne, że razem ...

Aka ... zlituj się bo ptasi żłobek zrobisz ! Wiesz, że bociany i jastrzębie też mają dzieci ?

To już szukaj większej klatki :D

U nas w Łodzi leje, ale zaobserwowałam że na wsi w Sipatkowie potrafi nie spaść ani kropla. Baaa nawet koleżanka co ma dom o 1,5 km dalej ma opady deszczu a my tylko jakby ksiądz kropidłem :mad:

Ziemia sucha jak pieprz, roślinki usychają a ja nie mogę jeździć co dzień i je podlewać. Oj muszę pomyśleć o tym systemie kropelkowym, a dla sąsiadów klucze dla kontroli gdyby cosik nie daj Panie Boże.

Wklejam, bo słaby odzew we wnetrzach był...

Kochani - przeszukałam wszystkie chyba witryny sklepowe w necie, ale nie umiem sobie poradzić.

Koniecznie są mi potrzebne płytki podłogowe szachownica czarno - biała, za nic nie potrafię ich znaleźć w sklepach internetowych, bo nazwy kolekcji nic mi nie mówią o kolorze, a mam net tragiczny i przeglądanie setek obrazków jest po prostu niemożliwe. :(

Możecie mi podesłać linki do takich płytek podłogowych czarno-białych, najlepiej jakichś niedużych?

Wiem, że robiła je np. czeska firma Rako, ale na ich stronie jest taki gąszcz, że nie dam rady...

Pomocy, pliiiisss!

Prosze o konkretne linki - na allegro są tylko duże czarne płytki, nie ma ich białych odpowiedników, więc odpada.

Albo ja nie umiem znależć. :(