Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja też :hug:

:cool:

:wiggle:

O matko, Jeżysia, wszelki duch...!!!

A czego Ty nie zgłaszasz się inaczej niż z pracy? :eek:

Toż chwaliłas się, że net Ci na wsi jakos hula. :rolleyes:

No hulał ... zanim się drzewa nie "puściły" ... Znaczy liście i gałęziory ...

Teraz to mi nawet w telewizorni obraz w kratkę leci ... a potem już nie leci ... ino BRAK SYGNAŁU namalowane ...

No i konspiruję z roboty :rolleyes:

Aga, co jest???

Deszcz ... i bida ...

Jeżykowa, over!!!!! Czy te Futrzaki z kamiennymi sercami dały Ci wreszcie buziaki ode mnie, czy nie????

Melduję, że nalot Yetusiowego plemia przeżyłam ...ale całować to mnie nie kcieli :no: ... kazali się najsampierw wydepilować .

A ja nawet kilka zdjęć z nalotu w minilapciopiku Yetusia widziałam. No ładnie tam masz na wjeździe a ani piknęłaś że tak ładny podjazd się zrobił. No bardzo ładnie, bardzo bardzo... Powolutku, pocichutku, potajniutku i do przodu....

Stęskniłam się za Tobą babo jedna i cosik wymyśleć trzeba będzie, jakiesik spotkanko - koniecznie bo mi akupunktura potrzebna na stare kości ;)

Kłamczucha!!!:p

Nie tylko buzi-buzi, ale "na misia" nawet było nie zważając na bolesne konsekwencje:D

Ten to tylko sex i kasa... i sex i kasa ... Dobrze, że Yetusiowa z nim jeździ i na zboczeńca ma baczenie bo drewutnia Brazy nie przeżyłaby tym razem !

A ja nawet kilka zdjęć z nalotu w minilapciopiku Yetusia widziałam. No ładnie tam masz na wjeździe a ani piknęłaś że tak ładny podjazd się zrobił. No bardzo ładnie, bardzo bardzo... Powolutku, pocichutku, potajniutku i do przodu....

Stęskniłam się za Tobą babo jedna i cosik wymyśleć trzeba będzie, jakiesik spotkanko - koniecznie bo mi akupunktura potrzebna na stare kości ;)

Pikałam cały czas, że trawę siujamy ! I marudziłam, że jedna wielka kuweta w koło ...i tylko kot szczęśliwy bo gdzie nie drapnie to narąbać może i zasypać ... nie słuchasz mnie ...babo :p

Też się stemskniłam za wami ... nieśmiało o dłuższym weekendzie myślę ...ale obym nie zapeszyła ...

Ale jak przyjadę to ci sitko z dooopy zrobię ( na kolankach cię posadzę i przytulę! :rolleyes:)

No masz, a do mnie to żadne poza Futrzastym nie przyjeżdża... :(

Futrzasty to ma działeczkę wypielęgnowaną na cukiereczek ... jeździ teraz po świecie i ludziom pieli ... z nudów już ;)

A my zbieramy się do ciebie ...i zbieramy ...ale jak już się zlecimy to ci stodołę rozerwie i marchewki na polu zabraknie ( chociaż ja tam wolę glizdy ...)

Pikałam cały czas, że trawę siujamy ! I marudziłam, że jedna wielka kuweta w koło ...i tylko kot szczęśliwy bo gdzie nie drapnie to narąbać może i zasypać ... nie słuchasz mnie ...babo :p

Ta tylko ja myślałam o piaseczku a tam na zdjęciach to ja kamyczki zobaczyłam. Znaczy się ja źle rozumuję czy Ty tak niejasno marudzisz hę :rolleyes:

Też się stemskniłam za wami ... nieśmiało o dłuższym weekendzie myślę ...ale obym nie zapeszyła ...

Ale jak przyjadę to ci sitko z dooopy zrobię ( na kolankach cię posadzę i przytulę! :rolleyes:)

:lol2::lol2::lol2: Tak siem cieszem :lol2::lol2::lol2:

No masz, a do mnie to żadne poza Futrzastym nie przyjeżdża... :(

DEPSIU kochana jakoś tak do deeee wyszło z tym przyjazdem ale to ten Lipcopad tak namieszał i te przykrzejsze sprawy ....

Może pod koniec lata coś wymyślimy ???? I Ty będziesz wolniejsza i nam może kaska jaka zostanie na wyprawy .... bo krucho u nas, oj kruchoooo

Moja drewutnia ma się cały czas dobrze, chociaż Futrzak Wielkastopa bardzo się starał coś zmalować .... chodził .... dumał ... znowu chodził ... znowu dumał, aż w końcu .... zboczył i opaskę wokół domu mi ułożył (no dobra, prawie ułożył, rozbabrał i myśli, że ja dokończę ... optymista niepoprawny, hłe, hłe ... przyjedzie, to dokończy :p) Edytowane przez braza