kala67 24.07.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 może jeże na urlopie cos dłuuuuuuuuuuuugi ten urlop :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.07.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 To nie pora by jeże do snu zimowego się szykowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.07.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 kto wie, jabłka już spadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.07.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Są u mnie http://systemc.pl/domek/2011/06/PIC04357G.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.07.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Ale to jakieś podróbki, a jabłek to one jadają, ale jajka to i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.07.2011 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Nooo jajka to lubiom - fakt ! Uwaga ... Jeże mogom dzisiaj z roboty wylecieć za buszowanie po necie ...ale kto nie ryzykuje ten nie ma ...przyjaciół ... Stemskniłam się za wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.07.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 oj my też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.07.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Stemskniłam się za wami ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 O matko, Jeżysia, wszelki duch...!!! A czego Ty nie zgłaszasz się inaczej niż z pracy? Toż chwaliłas się, że net Ci na wsi jakos hula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.07.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Aga, co jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Jeżykowa, over!!!!! Czy te Futrzaki z kamiennymi sercami dały Ci wreszcie buziaki ode mnie, czy nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.08.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 ja też O matko, Jeżysia, wszelki duch...!!! A czego Ty nie zgłaszasz się inaczej niż z pracy? Toż chwaliłas się, że net Ci na wsi jakos hula. No hulał ... zanim się drzewa nie "puściły" ... Znaczy liście i gałęziory ... Teraz to mi nawet w telewizorni obraz w kratkę leci ... a potem już nie leci ... ino BRAK SYGNAŁU namalowane ... No i konspiruję z roboty Aga, co jest??? Deszcz ... i bida ... Jeżykowa, over!!!!! Czy te Futrzaki z kamiennymi sercami dały Ci wreszcie buziaki ode mnie, czy nie???? Melduję, że nalot Yetusiowego plemia przeżyłam ...ale całować to mnie nie kcieli ... kazali się najsampierw wydepilować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 01.08.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Melduję, że nalot Yetusiowego plemia przeżyłam ...ale całować to mnie nie kcieli ... kazali się najsampierw wydepilować . Kłamczucha!!! Nie tylko buzi-buzi, ale "na misia" nawet było nie zważając na bolesne konsekwencje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.08.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 A ja nawet kilka zdjęć z nalotu w minilapciopiku Yetusia widziałam. No ładnie tam masz na wjeździe a ani piknęłaś że tak ładny podjazd się zrobił. No bardzo ładnie, bardzo bardzo... Powolutku, pocichutku, potajniutku i do przodu.... Stęskniłam się za Tobą babo jedna i cosik wymyśleć trzeba będzie, jakiesik spotkanko - koniecznie bo mi akupunktura potrzebna na stare kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.08.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Kłamczucha!!! Nie tylko buzi-buzi, ale "na misia" nawet było nie zważając na bolesne konsekwencje:D Ten to tylko sex i kasa... i sex i kasa ... Dobrze, że Yetusiowa z nim jeździ i na zboczeńca ma baczenie bo drewutnia Brazy nie przeżyłaby tym razem ! A ja nawet kilka zdjęć z nalotu w minilapciopiku Yetusia widziałam. No ładnie tam masz na wjeździe a ani piknęłaś że tak ładny podjazd się zrobił. No bardzo ładnie, bardzo bardzo... Powolutku, pocichutku, potajniutku i do przodu.... Stęskniłam się za Tobą babo jedna i cosik wymyśleć trzeba będzie, jakiesik spotkanko - koniecznie bo mi akupunktura potrzebna na stare kości Pikałam cały czas, że trawę siujamy ! I marudziłam, że jedna wielka kuweta w koło ...i tylko kot szczęśliwy bo gdzie nie drapnie to narąbać może i zasypać ... nie słuchasz mnie ...babo Też się stemskniłam za wami ... nieśmiało o dłuższym weekendzie myślę ...ale obym nie zapeszyła ... Ale jak przyjadę to ci sitko z dooopy zrobię ( na kolankach cię posadzę i przytulę! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 No masz, a do mnie to żadne poza Futrzastym nie przyjeżdża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.08.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 No masz, a do mnie to żadne poza Futrzastym nie przyjeżdża... Futrzasty to ma działeczkę wypielęgnowaną na cukiereczek ... jeździ teraz po świecie i ludziom pieli ... z nudów już A my zbieramy się do ciebie ...i zbieramy ...ale jak już się zlecimy to ci stodołę rozerwie i marchewki na polu zabraknie ( chociaż ja tam wolę glizdy ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.08.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Pikałam cały czas, że trawę siujamy ! I marudziłam, że jedna wielka kuweta w koło ...i tylko kot szczęśliwy bo gdzie nie drapnie to narąbać może i zasypać ... nie słuchasz mnie ...babo Ta tylko ja myślałam o piaseczku a tam na zdjęciach to ja kamyczki zobaczyłam. Znaczy się ja źle rozumuję czy Ty tak niejasno marudzisz hę Też się stemskniłam za wami ... nieśmiało o dłuższym weekendzie myślę ...ale obym nie zapeszyła ... Ale jak przyjadę to ci sitko z dooopy zrobię ( na kolankach cię posadzę i przytulę! ) :lol2: Tak siem cieszem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.08.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 No masz, a do mnie to żadne poza Futrzastym nie przyjeżdża... DEPSIU kochana jakoś tak do deeee wyszło z tym przyjazdem ale to ten Lipcopad tak namieszał i te przykrzejsze sprawy .... Może pod koniec lata coś wymyślimy ???? I Ty będziesz wolniejsza i nam może kaska jaka zostanie na wyprawy .... bo krucho u nas, oj kruchoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Moja drewutnia ma się cały czas dobrze, chociaż Futrzak Wielkastopa bardzo się starał coś zmalować .... chodził .... dumał ... znowu chodził ... znowu dumał, aż w końcu .... zboczył i opaskę wokół domu mi ułożył (no dobra, prawie ułożył, rozbabrał i myśli, że ja dokończę ... optymista niepoprawny, hłe, hłe ... przyjedzie, to dokończy ) Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts