AgaJeżyk 02.08.2011 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Moja drewutnia ma się cały czas dobrze, chociaż Futrzak Wielkastopa bardzo się starał coś zmalować .... chodził .... dumał ... znowu chodził ... znowu dumał, aż w końcu .... zboczył i opaskę wokół domu mi ułożył (no dobra, prawie ułożył, rozbabrał i myśli, że ja dokończę ... optymista niepoprawny, hłe, hłe ... przyjedzie, to dokończy ) Potwierdza się ..."zboczeniec" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.08.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Też się stemskniłam za wami ... nieśmiało o dłuższym weekendzie myślę ...ale obym nie zapeszyła ... Ale jak przyjadę to ci sitko z dooopy zrobię ( na kolankach cię posadzę i przytulę! ) I my temsknimy ... Zdjęcia obejrzane. Zazdrość stawu lekko okiełznana. My niestety chyba z długiego łikenda wypadniemy. Będziemy mieli rodzinkę. Dacie radę przebukować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Chociaż se poczytam jak się spotykacie, skoro nie chcecie przyjechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.08.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Chociaż se poczytam jak się spotykacie, skoro nie chcecie przyjechać... Oj DPSia, naszego przyjazdu mogłabyś nie przeżyć - za dużo futer. Niech lepiej jeżdżą ci mniej futrzaści tudzież bardziej kolczaści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.08.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Aga, żyjesz zarazo a tel mówi... nie ma takiego numeru... wrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Siódmy rok różne cudaki przyjeżdżają i żyję! Nie takich my ze śwagrem widzielim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.08.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Potwierdza się ..."zboczeniec" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.08.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Siódmy rok różne cudaki przyjeżdżają i żyję! Nie takich my ze śwagrem widzielim... No nie wiem nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.08.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Potwierdza się ..."zboczeniec" ... No chwila nieuwagi i już po mnie jeździ ten druciak pyskaty:mad: Przyganiał kocioł garnkowi. Ciekawe jak nazwać takie czułości:P: (...)jak przyjadę to ci sitko z dooopy zrobię ( na kolankach cię posadzę i przytulę! ) DePSia, słuchaj tych, którzy mieli już kontakt z "cudakiem". Po tej wizycie już nic i nikt nie będzie takie jak wcześniej:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Phi - i tak nie przyjedzie, tak tylko gada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 DePSia, słuchaj tych, którzy mieli już kontakt z "cudakiem". Po tej wizycie już nic i nikt nie będzie takie jak wcześniej:o Lubię zmiany, dawać mi tego cudaka tutaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.08.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 DePSia, słuchaj tych, którzy mieli już kontakt z "cudakiem". Po tej wizycie już nic i nikt nie będzie takie jak wcześniej:o Że niby ze mną? To jakieś pomówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 AGP-ony, przyjeżdżajcie, to trzeba koniecznie zweryfikować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.08.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Że niby ze mną? To jakieś pomówienia No fakt, trochę innego cudaka miałem na myśli... Wy jesteście jedynie ...normalni inaczej:p Bo normalne to nie jest, żeby w każdej rozmowie natrętnie się dopytywać: "...a może ci co pomóc?" ...a jeśli nie zapewni wam się dostatecznie dużo zajęć to uciekacie przed terminem zawsze z tą samą wymówką, że pieseczki są głodne i na pewno już tęsknią okrutnie;) Lubię zmiany, dawać mi tego cudaka tutaj!!!! AGP-ony, przyjeżdżajcie, to trzeba koniecznie zweryfikować! He, he, prędko to nie będzie:no:. Oni teraz są w swoim insekcie zakochani. Pchełki nie odstępują nawet w czasie urlopu. W zachwyt nad roślinkami wpadli, a AGiePek trawę pieści i z każdym źdźbłem już po imieniu jest:lol2:. Ale gdyby się kiedyś przypadkiem wybrali, to trzeba im zaplanować co najmniej przerobienie reszty stodoły na hotel pięcio-gwiazdkowy. Może posiedzą wtedy ze 3 dni:p:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Chyba po nocach nie będę spać, marząc o ich przyjeździe! A na pewno nie chcecie przyjechać jeszcze w tym roku, najlepiej zaraz? Tak by było pięęęęęęęknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.08.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Haha chyba pięciogwiazdkowy na stodołę przerobić. To byśmy dali radę z naszym inwentarzem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Z całą pewnością z okazji Waszego przyjazdu uruchomilibyśmy pokłady kreatywności w nas drzemiąca, na pewno byłoby co robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 A Jeżykowa to kaj??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.08.2011 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Z nią ostatnio tak jest, że jak nie pojedziesz, to się nie dowiesz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.08.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 A Yetuś to kaj...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts