Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

Moja drewutnia ma się cały czas dobrze, chociaż Futrzak Wielkastopa bardzo się starał coś zmalować .... chodził .... dumał ... znowu chodził ... znowu dumał, aż w końcu .... zboczył i opaskę wokół domu mi ułożył (no dobra, prawie ułożył, rozbabrał i myśli, że ja dokończę ... optymista niepoprawny, hłe, hłe ... przyjedzie, to dokończy :p)

Potwierdza się ..."zboczeniec" ...

:p

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Też się stemskniłam za wami ... nieśmiało o dłuższym weekendzie myślę ...ale obym nie zapeszyła ...

Ale jak przyjadę to ci sitko z dooopy zrobię ( na kolankach cię posadzę i przytulę! :rolleyes:)

I my temsknimy ... Zdjęcia obejrzane. Zazdrość stawu lekko okiełznana.

My niestety chyba z długiego łikenda wypadniemy. Będziemy mieli rodzinkę.

Dacie radę przebukować?

Potwierdza się ..."zboczeniec" ...

:p

No chwila nieuwagi i już po mnie jeździ ten druciak pyskaty:mad:

Przyganiał kocioł garnkowi. Ciekawe jak nazwać takie czułości:P:

(...)jak przyjadę to ci sitko z dooopy zrobię ( na kolankach cię posadzę i przytulę! :rolleyes:)

DePSia, słuchaj tych, którzy mieli już kontakt z "cudakiem".

Po tej wizycie już nic i nikt nie będzie takie jak wcześniej:o

Że niby ze mną? To jakieś pomówienia :mad:

No fakt, trochę innego cudaka miałem na myśli...:rolleyes:

Wy jesteście jedynie ...normalni inaczej:p

Bo normalne to nie jest, żeby w każdej rozmowie natrętnie się dopytywać: "...a może ci co pomóc?"

...a jeśli nie zapewni wam się dostatecznie dużo zajęć to uciekacie przed terminem zawsze z tą samą wymówką, że pieseczki są głodne i na pewno już tęsknią okrutnie;)

Lubię zmiany, dawać mi tego cudaka tutaj!!!!

AGP-ony, przyjeżdżajcie, to trzeba koniecznie zweryfikować! :lol:

He, he, prędko to nie będzie:no:. Oni teraz są w swoim insekcie zakochani. Pchełki nie odstępują nawet w czasie urlopu. W zachwyt nad roślinkami wpadli, a AGiePek trawę pieści i z każdym źdźbłem już po imieniu jest:lol2:.

Ale gdyby się kiedyś przypadkiem wybrali, to trzeba im zaplanować co najmniej przerobienie reszty stodoły na hotel pięcio-gwiazdkowy. Może posiedzą wtedy ze 3 dni:p:rotfl: