sipatka 23.08.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 ooooo Violetta Jeżyk się odnalazła Hihihihihiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.08.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Ja całą serię tych jeżowych fot oglądałam z prawdziwym wzruszeniem, a niektóre (takie, jak te, które AGP się spodobały) są naprawdę powalające. Jeszcze pod koniec było takie - mama i pięć kulek iglastych, świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.08.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 No jesteś zarazo... Tajgowe potomstwo przepiękne... Sucz widzę, że jeszcze niepewna, ale się wahosz...? ( jak ten baca ) BTWSympatycznie jej z pyska patrzy... Jeżykowate maleństwa slodziaki Wracaj szybciorem do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Jeże beszczele, a kocille cudeńka - jeno wzorem Depsi też się cieszę, że nasza po sterylce .... Śliczna ta Saba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 ten ...... kocierzyński jakiś długi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.09.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Śliczna ta Saba!!! to prawda ... cześć Kolczasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.09.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Przepowiadam Wam przyszłość, jako że stara wiedźma ze mnie: poczekajcie, aż liście opadną... wtedy się Jeżykowa odnajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Myślisz, że biedną tak te liście przygniotły .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.09.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Nic ją nie przygniotło tylko zasuwa z robotą aż igły w biegu gubi (przynajmniej tak mi próbowała wmówić ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.09.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Cześć pracy rodacy !!! Jeże pracują uczciwie i chyba nas pogięło ciut ... pomalowali my cały salon ...a dzisiaj Jeż odebrał łolej na całą chałupę Zamiarujemy siłami całej rodziny zamalować gada na zimę ...całego ... Pokostem na razie - dalej zobaczymy Świeżuśko umytyt to szkoda do wiosny czekać i znowu mycie bedzie. A w przyszłym tygodniu ...cyklinowanko na poddaszu ...nareszcie... I łolejowanie podłogi . zasadniczo widzę, że najbardziej to lubię łole(jo)wać ... ...ale od sprzątania to se nogi z dooopy powyrywam ...a ręce tamże wsadzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 O, Jeżysia! Twoja rodzina po podwórku mi się pęta, cztery smarkacze nic sobie nie robiąc łażą po podwórku w biały dzień, obwąchują ciekawie nasze dłonie i w doopie maja psa, którego my musimy pilnować, żeby smarkaczom krzywdy nie zrobił! Jest bardzo ciekawy, a nie pozwalamy mu podejść za blisko... Jeden z naszych piesków dobre kilka lat temu zagryzł jeża bez litości . Cały pysk miał pokrwawiony (pewnie od igieł), ale jeż nie przeżył. Rano nie było kogo ratować... No i teraz się boimy, kurde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.09.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 A jeden nawet wczoraj zapyndy samobójcze miał. Pewnie po tym łolejowaniu. Ledwiem go kołem minęła. Jeszcze pocyklinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.09.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Cześć pracy rodacy !!! Jeże pracują uczciwie i chyba nas pogięło ciut ... pomalowali my cały salon ...a dzisiaj Jeż odebrał łolej na całą chałupę Zamiarujemy siłami całej rodziny zamalować gada na zimę ...całego ... Pokostem na razie - dalej zobaczymy Świeżuśko umytyt to szkoda do wiosny czekać i znowu mycie bedzie. A w przyszłym tygodniu ...cyklinowanko na poddaszu ...nareszcie... I łolejowanie podłogi . zasadniczo widzę, że najbardziej to lubię łole(jo)wać ... ...ale od sprzątania to se nogi z dooopy powyrywam ...a ręce tamże wsadzę ... Bendem dryndać we najbliższej przyszłości.... Mam 100 pytań i dół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.09.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Mam 100 pytań i dół... dół to najlepiej zasypać zanim Jeżysia .... ... se nogi z dooopy powyrywam ...a ręce tamże wsadzę ... razem szybciej zasypiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Osia, nie masz doła, nie masz!!!! To chwilowy mały spadek nastroju, dasz radę, bierz doopę w garść i do roboty, bo zmarzniesz zimą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.09.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Osia, nie masz doła, nie masz!!!! To chwilowy mały spadek nastroju, dasz radę, bierz doopę w garść i do roboty, bo zmarzniesz zimą!!! Miałaś rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 No pewnie, że miałam rację, przecie nie ma powodu żadnego, żeby mieć doła! Dzisiaj będzie piękny dzień, w sam raz zdążysz mnóstwo rzeczy zrobić, w niedzielę odpoczniesz spokojnie, a w poniedziałek - do boju, kominek nadchodzi! Będzie dobrze, będzie pani zadowolooooonaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.09.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 do boju, kominek nadchodzi! Już nadszedł, tera ino obudować trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.09.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Oooo, a jaką obudowę planujesz? Masz juz na pewno jakieś pomysły, pochwal się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.09.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Oooo, a jaką obudowę planujesz? Masz juz na pewno jakieś pomysły, pochwal się! Zwykła, prosta z czerwone cegły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts