AgaJeżyk 14.09.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Do jeży wracając. Nie wiem czy dasz radę zlikwidować konkurencję w postaci kotów ...marne szanse.Mam teraz całe stado i średnio panuję nad tą bandą ...a mają dopiero 6 tygodni. Wspinają się na wszystko i wlezą wszędzie. Zjadają każdy farfocel z podłogi co dopiero dobre mniam !Kable, kartony,fotel ...nic nie przeżyje ...a ty się dziwisz, że obżerają jeże.Może zakop troszkę to papu w liściach czy jak ...koty to raczej nie ryją ...jeże tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.09.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Na chwilę wpadłam... coraz piękniej u Ciebie a może daszek w garażu blachą nakryj? Choć kotów w domu sama nie mogę mieć, to widząc cuda w Twoim domu serce mi znowu mięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.09.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 (edytowane) NO Jeżowa, jak daleko jesteś z myciem okien???Pytam, bo jak rozpędu nabierzesz......... to za twoją własną zgodą (róbta co kceta) chętnie moje okna zaproponuję...... Edytowane 15 Września 2011 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.09.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Te, normalnie posty jak z karabinu Domek ślicznusi, ale kociaki przesłaniają wszystko. Klony mamusi są rewelacyjne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.09.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Aga PNIĘKNIE !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.09.2011 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Na chwilę wpadłam... coraz piękniej u Ciebie a może daszek w garażu blachą nakryj? Choć kotów w domu sama nie mogę mieć, to widząc cuda w Twoim domu serce mi znowu mięknie Dachówka przyjechała wczoraj ! DHL-em na koszt Braasa (Moniera właściwie). Nie ukrywam, że to efekt wieeeelu godzin spędzonych na telefonie. Kotki przesyłają buziaki NO Jeżowa, jak daleko jesteś z myciem okien??? Pytam, bo jak rozpędu nabierzesz......... to za twoją własną zgodą (róbta co kceta) chętnie moje okna zaproponuję...... "Róbta co kceta" znaczy WY róbta. T sama te okna myj ...cwaniaro Te, normalnie posty jak z karabinu Domek ślicznusi, ale kociaki przesłaniają wszystko. Klony mamusi są rewelacyjne! Nooo ... się rozstrzelałam nie? Aga PNIĘKNIE !!!!!! Też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.09.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Nooo ... się rozstrzelałam nie? masz urlop czy awansowałaś ......... czego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.09.2011 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Eeee... pewnie tylko odreagować musiała.Lepiej tak, niż gdyby miała zamknąć się w sobie:p:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Witaj Jeżyku domek Ci wypiękniał..........cudnego kolorku nabrał !!! Bardzo podoba mi się wasze wejście do domku......aż chce się na kawke do Was wstapic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.09.2011 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 masz urlop czy awansowałaś ......... czego życzę Prędzej mnie wyleją ... Eeee... pewnie tylko odreagować musiała. Lepiej tak, niż gdyby miała zamknąć się w sobie:p:rolleyes: Jeż jestem ...nie ślimak Witaj Jeżyku domek Ci wypiękniał..........cudnego kolorku nabrał !!! Bardzo podoba mi się wasze wejście do domku......aż chce się na kawke do Was wstapic :) Na kawę zapraszam . Już można podziwiać zachody słońca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ty lepiej nie zapraszaj............bo naprawde przyjade :): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.09.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Aguś, poolejowałaś podłogi??? Jak wyjszło? Powiedz coś, bo siem zdecydować nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Przyszłam .... stępem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.09.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Przyszłam .... stępem ... Nie za szybko...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.09.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 a ja przyspieszyłem uderzenia w bębny ... aby tu dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 No ale jeże w nocy tylko łażą, więc ciężko będzie spotkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.09.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 bosze, jak mnie tu dawno nie było.........i jak tu PIĘKNIE!!Gratuluję!!!! Też bym tak juz chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.09.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Tyle, że Jeżykowa wpadła na chwilkę... znowu przepadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.09.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Ty lepiej nie zapraszaj............bo naprawde przyjade :): Ty nie strasz tylko przyjeżdżaj ! Daleko nie masz Aguś, poolejowałaś podłogi??? Jak wyjszło? Powiedz coś, bo siem zdecydować nie mogę... Nooo piknie wyszło ... przyjedziesz ...zobaczysz ...:wiggle: Przyszłam .... stępem ... Wolałabym co byś do mnie cwałem ...http://rasykoni.pl/files/images/konie-cwal.gif ... ale jak Cię Szanowny tak wyeksploatował że sił nie masz to dobrze żeś wogóle przylazła ... a ja przyspieszyłem uderzenia w bębny ... aby tu dotrzeć Nie wal tak szybko bo ci "guma" pęknie ...albo pałka ... No ale jeże w nocy tylko łażą, więc ciężko będzie spotkać... Jeże w nocy to śpiom jak zabite po tych remontach bosze, jak mnie tu dawno nie było.........i jak tu PIĘKNIE!!Gratuluję!!!! Też bym tak juz chciała. Spokojnie ...lada chwila będziesz miała. Nie wiem jak tobie ...ale mnie to czas tak zaiwania, że szok Tyle, że Jeżykowa wpadła na chwilkę... znowu przepadła No no ... sprzeciwiając sięm przepisom i wymysłom mojego chlebo-nerwo-dawcy buszuję po necie wbrew rozsądkowi zgodnie z zasadami "hazardu" ( ...już mi wszystko jedno ... dostałam przysłowiowej "jaskry analnej" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.09.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Jaskra analna.............. hmmm :rolleyes: To teraz mam zagwozdkę, czy ty ślepniesz w oczach czy w d.........ie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts