jamles 30.09.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 ( Jedego mojego kociaka nazwałam ...Jamles ... grzeczniutki taki ... jak Ty) ..... grzeczniutki ........ chyba, że kotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.10.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Aga przylazłam znowu z ptasim zapytaniem mam na ogrodzie słoneczniki te ozdobne, wyjątkowo ładnie wykwitły, aż się łamią pod kwiatami. Dla nas ludziów to marny pożytek poza moim duchowym oczywiście, bo ziarka to malusie, ale widzę, że zainteresowały się nimi ptaszki. Nie bardzo sobie radzą z takimi naturalnie rosnącymi bo jednak dość dyndają, więc ściełam kilka talerzyków i nabiłam na płot - wyjadły do gołego I teraz pytanie, bo to wstęp był : Czy jest sens próbować jakoś przetrzymać te talerzyki do zimy, żeby im wtedy wystawiać - nabijać na siatkę, bo całe słoneczniki to raczej nie podołają, czy raczej spasać to na bieżąco? Na razie mam nadwyżki, powiesiłam kilkanaście i jeszcze kilka mam na parapecie, a na ścięcie już czekają następne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.10.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 zaczynam wyglądać jeży, bo ...... Aga chyba idzie mi zrobić masażyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.10.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Kama - ja bym je wydłubała. Te nasionka. Bo jak zostawisz w "talerzu" to raczej spleśnieją ( mnie spleśniały:() Kilka zostaw niech sobie dyndają. Ale głód największy to jest wiesz ... w lutym i marcu ... Jamles - kładź się ! Bede sie po tobie kulać ! I akupunkturę będziesz miał profesjonalną ( tylko opatrunki przygotuj ) Albo masażystę do pomocy zawezwę: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/70312-koci-masaz.gif Mam cały "zespół" takich specjalistów. Kwalifikacje wyśmienite. Masują mamine cycki codziennie. I akupunktura oczywiście będzie. Pazurki jak szpilki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Aga..............spóźnione ale od serca życzenia przyniosłam sto lat kochana !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.10.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Jamles - kładź się ! Bede sie po tobie kulać ! chyba dopiero rano jak jechaliśmy do roboty to przebiegłaś nam przed autem, zostało Ci jakieś 5 km przez las PS. koledze powiedziałem uważaj, nie przejedź Agi , a On to nie była Aga ino jeż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.10.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Jeżata, biere tego Twojego bona I chyba mu do kompleta dodam trafika na dół... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Dzizas, Osia - o czym Ty rozmawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.10.2011 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Jamles ...aleś mnie pogonił tym autem ! Do roboty zaspałam przez ciebie !Se głowe miałam rano umyć i pojechałam jak ta rozalka olaboga ... z farfoclami związanymi w kitkę ... (rozpacz) Ty Łośka maluj bo ci styki popali od tego kumbinowania . U mnie ładnie wyjszło - u ciebie też będzie ładnie. No ! Depsia - grypsujemy se oooolejach podłogowych. Bo my lubimy czasem poolejować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.10.2011 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Kala - kocham twój refleks Ale i tak jestem z ciebie dumna, że znajdziesz zawsze chwilkę i nosa wsadzisz do mnie...zważywszy, że wszędzie cię pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Nie życzę sobie, żeby z jeży robić świnie i już!!!!! Jeszcze jeden taki wyskok Droga Pani, a masz prze .... no ...ane .... Masaż chcę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Zobaczyć ten masaż chcę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.10.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Dzizas, Osia - o czym Ty rozmawiasz? A tak se gadam o olewaniu... wrrrróć... olejowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ty Łośka maluj bo ci styki popali od tego kumbinowania . U mnie ładnie wyjszło - u ciebie też będzie ładnie. No ! Depsia - grypsujemy se oooolejach podłogowych. Bo my lubimy czasem poolejować . Aga nie zdążyłam doczytać i Depsi to samo napisałam co i Ty...:lol2: A czy u mnie będzie ładnie...hmmm... jak patrzę na wódwlańców to mam wątpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 No co z tym masażem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Jeżykowa, przeginasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.10.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Jeżata!!! Przeca liście już opadły... Wyłaź!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.10.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Obawiam się najgorszego... http://nowoscifmcg.pl/application/upload/d2c5bd21bd.jpg Była za słodka i przerobili ją na ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.10.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Obawiam się najgorszego... Nie popadajmy w tragizm... może jeno w lesie zabłądziła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.10.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 A mnie się zdaję, że ona po prostu przed zimą zalotana: spiżarnie zaopatruje i sadło na boczku odkładahttp://www.kielbus.pl/blog/jerzy/jerzy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts