Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga przylazłam znowu z ptasim zapytaniem :)

mam na ogrodzie słoneczniki te ozdobne, wyjątkowo ładnie wykwitły, aż się łamią pod kwiatami. Dla nas ludziów to marny pożytek poza moim duchowym oczywiście, bo ziarka to malusie, ale widzę, że zainteresowały się nimi ptaszki. Nie bardzo sobie radzą z takimi naturalnie rosnącymi bo jednak dość dyndają, więc ściełam kilka talerzyków i nabiłam na płot - wyjadły do gołego :) I teraz pytanie, bo to wstęp był ;): Czy jest sens próbować jakoś przetrzymać te talerzyki do zimy, żeby im wtedy wystawiać - nabijać na siatkę, bo całe słoneczniki to raczej nie podołają, czy raczej spasać to na bieżąco? Na razie mam nadwyżki, powiesiłam kilkanaście i jeszcze kilka mam na parapecie, a na ścięcie już czekają następne:D

Kama - ja bym je wydłubała. Te nasionka. Bo jak zostawisz w "talerzu" to raczej spleśnieją ( mnie spleśniały:()

Kilka zostaw niech sobie dyndają. Ale głód największy to jest wiesz ... w lutym i marcu ...

Jamles - kładź się ! Bede sie po tobie kulać ! :rotfl:

I akupunkturę będziesz miał profesjonalną ( tylko opatrunki przygotuj :D)

Albo masażystę do pomocy zawezwę:

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/70312-koci-masaz.gif

Mam cały "zespół" takich specjalistów. Kwalifikacje wyśmienite.

Masują mamine cycki codziennie. I akupunktura oczywiście będzie. Pazurki jak szpilki !

Jamles - kładź się ! Bede sie po tobie kulać ! :rotfl:

chyba dopiero rano :rolleyes:

jak jechaliśmy do roboty to przebiegłaś nam przed autem, zostało Ci jakieś 5 km przez las ;)

PS.

koledze powiedziałem uważaj, nie przejedź Agi ,

a On to nie była Aga ino jeż :lol2:

Jamles ...aleś mnie pogonił tym autem ! Do roboty zaspałam przez ciebie !

Se głowe miałam rano umyć i pojechałam jak ta rozalka olaboga ... z farfoclami związanymi w kitkę ... (rozpacz)

Ty Łośka maluj bo ci styki popali od tego kumbinowania . U mnie ładnie wyjszło - u ciebie też będzie ładnie. No !

Depsia - grypsujemy se oooolejach podłogowych. Bo my lubimy czasem poolejować .

Ty Łośka maluj bo ci styki popali od tego kumbinowania . U mnie ładnie wyjszło - u ciebie też będzie ładnie. No !

Depsia - grypsujemy se oooolejach podłogowych. Bo my lubimy czasem poolejować .

Aga nie zdążyłam doczytać i Depsi to samo napisałam co i Ty...:lol2::lol2::lol2:

A czy u mnie będzie ładnie...hmmm... jak patrzę na wódwlańców to mam wątpliwości...;)