AgaJeżyk 14.11.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Oj tam... zaraz "zahibernowała się"... Po prostu już was nie lubi:P:lol2: Wszystkich kocham ... ale "kudłaty" to ma wpier ... tym razem Dzisiaj mam cztery kreski ludzie !!! Dąb mi się wydepilował i net szaleeeeje ... (tylko efekty tych depilacjów to mam teraz w rynnach qrwa mać ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.11.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 To se pikantnie zaczęłam stronkę ... No nic ... u siebie jezdem nie ? Matko jakie zaraz szwendacze włączę ! To wasz wszystkich przelecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.11.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Wiesz, że taka depilacja raptowna łagodną zimę zwiastuje u mnie też już prawie całkiem łysy A największą zaletą jest Twoja obecność z nami... gadaj o wszystkich zaległościach i kotach... 4 kreski... no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.11.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Rynny wczoraj czyściliśmy... ile tam mułu było - szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.11.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Gosiek - jak ja taki luksius teraz będę miała ...i wieczory długie ... To może i dziennik by gdzieś odkopać nie ? Widział kto mój dziennik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.11.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Odkopałam, tyle że teraz na uzupełnienie czekam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?146406-Je%C5%BCykowa-chatka&p=5003683#post5003683 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.11.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Nooo widziałam ... ale te pająki to mogłaś ogarnąć ... Matko jakie mam "plecy" co ? Trza się zastanowić jak to teraz ładnie wyprostować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.11.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Nie przejmuj się, ważne, że wiesz już co to za stwór ten opuchlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.11.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Wszystkich kocham ... ale "kudłaty" to ma wpier ... tym razem (...) Ktoś musiał się poświęcić, żeby cię sprowokować i z tej twojej nory wśród belek wyciągnąć. No cóż, trudno, będę cierpiał za miliony ... (...)Dzisiaj mam cztery kreski ludzie !!!(...) Uważaj! To już nawet nie hibernacja. To... agonia! Ogrzej się jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Futrzak sobie ideologię dopisuje, święty psia krew, uważaj na aureolkę, bo jak Ci się za mocno zaciśnie .... 4 kreski, to już zbytek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.11.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Hej hej dziewczyny i chłopaki. Se wpadłam na chwilę i widzę, że Jeżykowa się przebudziła. No faaaajnieeee A ja już mam rozniesioną na strzępy łazienkę ha ! I teraz to już może być tylko ładniej:wave: !!! I nawet brudno nie jest w całym domu, całkiem przyzwoity ten remont łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Hooo, Jeżysia się odnalazła! Obmiatasz w dzienniku? Tylko starannie i dokładnie, każdy kąt trzeba odejść, cobyśmy potem nie musieli z kurzu się trzepać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.11.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Futrzak sobie ideologię dopisuje, święty psia krew, uważaj na aureolkę, bo jak Ci się za mocno zaciśnie ( na gardle ... ).... 4 kreski, to już zbytek ....( piontom mam ) Hej hej dziewczyny i chłopaki. Se wpadłam na chwilę i widzę, że Jeżykowa się przebudziła. No faaaajnieeee A ja już mam rozniesioną na strzępy łazienkę ha ! I teraz to już może być tylko ładniej:wave: !!! I nawet brudno nie jest w całym domu, całkiem przyzwoity ten remont łazienki. Jak skończysz to ci poszukamy następnej chałupy do remontu Hooo, Jeżysia się odnalazła! Obmiatasz w dzienniku? Tylko starannie i dokładnie, każdy kąt trzeba odejść, cobyśmy potem nie musieli z kurzu się trzepać! Nooo ... i fotki trza naszykować nie ? Takie fajne ...z lata ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Te pajęczyny, w które właśnie wlazłam i którymi pluję namiętnie to z lata???? Bo taki lekko poziomkowo-truskawkowy smak mają .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.11.2011 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Aga, ledwo żyjem... ale powoluśku do przodka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Matko! ... O kuffa.. Jeb!!! No tak, oczywiście się zaplątałam w te pajęvczyny i jeb...am koło Brazy nóg!!! Dostanę chociaż jakieś NOWE zdjęcia na otarcie łez??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.11.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 czy to oznacza, że szlak przetarty ? można IŚĆ do Jeżowego dziennika, czy mam na MIOTLE LECIEĆ, coby obronę jakąś przed pająkami mieć? yyyyy..... zaryzykuję pieszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.11.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 no i co??????? trza było miotłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Chyba Jeżową miotłą przez łeb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.11.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Wykopałam Ci dziennik z niebytu, zdjęcia miały być i takie tam ... a to co - pstro a piszesz, że 5 kresek masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts