sipatka 29.11.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ło Jezu Jeżyca !!!! Los Ci dopomaga nie zwariować!!! Przecie wiesz, jest takie powiedzenie: Kto z kim przystaje takim się staje. Już się martwić nie musisz. Przecie byś tam łosialała (bez obrazy proszę Osi ) Ale wiesz, że ja Cię mooocno :hug: (i wcale nie dlatego, że masz mój aparat ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.11.2011 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Mam dziecko... które nie kce zostawać samo we chałpie...:bash:Dżizusie co ja się mam z tym stworem... a jednocześnie słodziak i miluszek i zaraza... A na żubrówkie chętnie... Łośka !!! Rany !!! Nic nie mówiłaś żeś się rozplęgła !!! Ty się wybierz wreszcie ... a nie obiecuj ( zaraz mnie Sipatka podsumuje, że robię to samo ...) pole namiotowe zrób ........... u Karguli A ty to myślisz że ja już na następną wojnę gotowa ? Dopiero jedną wygrałam Zaraz tam agro. Coś inne zrób, biuro rachunkowe, sklep, krawiectwo... Nie wiem, co Ty potrafisz najbardziej, bo tak w ogóle to masz umiejętności wieeeeelkie! Nooo a najlepiej to mi zawsze wychodzi ... "to co nie potrzeba" ( cytat z ust wyjęty mojej rodzicielce ... mamie znaczy ) Ło Jezu Jeżyca !!!! Los Ci dopomaga nie zwariować!!! Przecie wiesz, jest takie powiedzenie: Kto z kim przystaje takim się staje. Już się martwić nie musisz. Przecie byś tam łosialała (bez obrazy proszę Osi ) Ale wiesz, że ja Cię mooocno :hug: (i wcale nie dlatego, że masz mój aparat ) A wiesz, że jak ja mam ten twój aparat to ty mnie coraz bardziej :hug: a mnie się to coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.11.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Boże jak ja lubię wpadać do Twojego dziennika - komentarzy raczej, tu zawsze taka super atmosfera panuje ze hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.11.2011 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dziaaa ... ale zdjęć kuchni i tak ci nie pokażę ... bo kuchni jeszcze nie ma Znaczy coś tam jest ... ale to nie to ( jeszcze nie to ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ale Łośka sama się nie rozplęgła, tylko ma stwora nowego, czterołapego, ślicznego, słodkiego, maluszka cudnego, ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.11.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 poczekam ja cierpliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.11.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Łośka !!! Rany !!! Nic nie mówiłaś żeś się rozplęgła !!! Ty się wybierz wreszcie ... a nie obiecuj ( zaraz mnie Sipatka podsumuje, że robię to samo ...) Podsumowuję Cię..... A wiesz, że jak ja mam ten twój aparat to ty mnie coraz bardziej :hug: a mnie się to coraz bardziej Czy Ty zmieniasz orientację hę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.11.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ale Łośka sama się nie rozplęgła, tylko ma stwora nowego, czterołapego, ślicznego, słodkiego, maluszka cudnego, ach... No taki malutki to on raczej nie jest Dziaaa ... ale zdjęć kuchni i tak ci nie pokażę ... bo kuchni jeszcze nie ma Znaczy coś tam jest ... ale to nie to ( jeszcze nie to ...) Czyżby moja interwencja odniosła jakowyś skutek kuchenny ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.11.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Czyżby moja interwencja odniosła jakowyś skutek kuchenny ???????? Jeszcze nie ...ale zasiałaś "ziarno niepokoju" w Jeżowej głowie. Teraz patrzy na piekarnik z jeszcze większym obrzydzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.11.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 A orientacja ... hmmm ... nigdy nie byłam jej bardziej pewna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.11.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Jeszcze nie ...ale zasiałaś "ziarno niepokoju" w Jeżowej głowie. Teraz patrzy na piekarnik z jeszcze większym obrzydzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.11.2011 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Przecie byś tam łosialała (bez obrazy proszę Osi ) Oś juś jest osialały... Łośka !!! Rany !!! Nic nie mówiłaś żeś się rozplęgła !!! Ty się wybierz wreszcie ... a nie obiecuj ( zaraz mnie Sipatka podsumuje, że robię to samo ...) Jak to nie trombiem wszem i wobecnie... Dziaaa ... ale zdjęć kuchni i tak ci nie pokażę ... bo kuchni jeszcze nie ma Znaczy coś tam jest ... ale to nie to ( jeszcze nie to ...) Mam to samo... cóś jezd a jakby nie beło... Ale Łośka sama się nie rozplęgła, tylko ma stwora nowego, czterołapego, ślicznego, słodkiego, maluszka cudnego, ach... Nio... maleństwo ma jeno 80 we kłębie i jeszcze rośnie... No taki malutki to on raczej nie jest Nie...???? A orientacja ... hmmm ... nigdy nie byłam jej bardziej pewna ... Aga, najważniejsze to WŁAŚCIWA ORIENTACJA.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.12.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 No i sie nagadała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.12.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 No i sie nagadała ... Ty też ...... dorzucił jamles dwa słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.12.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 yhm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Kuffa, jaki tu gwar i szum, to szok! I dlaczego wszyscy takiego słowotoku dostali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.12.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 ... i nastała cisza ... ... ale cisza w wyśmienitym towarzystwie nie bywa krępująca ... nie ? Zimno mi dzisiaj jak cholera. Zna kto jaki sposób ( tylko bez % ... i przytulania ... w robocie jestem... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.12.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) hmm ......... jak Cię znam.......... no cóż ................. pozostaje Ci marznąć do powrotu do chałupy Edytowane 1 Grudnia 2011 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.12.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ostatecznie są jeszcze takie wynalazki jak:swetrybluzydresypolaryponcza (bez procentowe!)szalechustyi na koniec KOCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts