AgaJeżyk 05.12.2011 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Lesiu - to nie walcz z kamykami ino je do kieszeni powciskaj ... (cię wiatr nie ruszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.12.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Aga.................. Nie chcę Cię dobijać ale ja już mam podłączoną nową kuchenkę............. Małża Ci swego nie pożyczę, ale przy okazji to może on by ci ................ no wiesz co co nie Sie zna - sprawdziłam w działaniu.:lol2: Już drugą podłączał. Jedną na gaz z butli a drugą na taki gaz z rurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.12.2011 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ty mnie nie dobijaj ... ty to Jeżowi zapodaj...Sumienie to mu już dawno wyschło ... ale może go co tknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Jeżysia, a Ty kuchenki jeszcze nie masz podłączonej? To jak gotujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Jeżysia, a Ty kuchenki jeszcze nie masz podłączonej? To jak gotujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 05.12.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Wszelki duch....Jeżysia spod liści wylizła...anomalia jakies czy cuś??? A ja powiadomień nie dostaję Jeżyku jak fajnie Ciem znowu poczytać... Witam cały zwierzyniec i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.12.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Nie wiem czy pogib ... pojszłam se dalej ( jeszcze by trza reanimować ) Leje ... i zgnilizna jest ... u was też ? U nos tyż... błota mam po kostki a właściwie miałam rano... kalioski ze oblekłam... piknie... Witam cały zwierzyniec i cześć kozulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.12.2011 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ... błota mam po kostki ....... co to dla osia, problem dopiero jak jest powyżej doopy, bo jak zastrzyk wbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.12.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 O kozula przyszła !!!Gdzie Ty się Rynka podziewałaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.12.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 co to dla osia, problem dopiero jak jest powyżej doopy, bo jak zastrzyk wbić :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 No Jamles, Ty jak zwykle!!! Oplułam się i osmarkałam!!! Kozunia - a gdzieś Ty sie podziewała, kobieto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 O koza ! Gdzieś nam się zawieruszyłaś rogacizno Witaj ! Depsia - płytę od kuchenki mam to se gotuję ...ale piekarnik stoi w ...łazience ... Na domiar mikrofala się skopsała. Teraz robi za latarenkę bo ino światło w niej działa ...to trochę bida jak co trzeba podgrzać szybciutko ... ...a Jeż ma w dooopie bo pieczonego nie lubi ino gotowane i "zaduszone" ... to płyta wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.12.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 To trzeba płytę spsuć i Jeż z rozpędu może obie rzeczy dokona??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.12.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Jeżowa............Przyjechałabym do Cię w niedzielę ale kurnia hamulce muszę oddać do naprawy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.12.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 no bez hamulców to lepiej w podróż sie nie wybierać bo wesoło może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ja mam dwupalnikową kuchenkę turystyczną i jakoś żyję, ale chyba już niedługo, strasznie mi się pieczystego chce!!!!!! Jamles, moja córcia przez Ciebie na mnie psychiatrów naśle, zobaczysz, zapytała mnie bezczelna małolata, co ja pije przy tym komputerze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.12.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Jeżowa............ Przyjechałabym do Cię w niedzielę ale kurnia hamulce muszę oddać do naprawy ... Dobra dobra, ja tu o podróży w drugą stronę słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.12.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 co to dla osia, problem dopiero jak jest powyżej doopy, bo jak zastrzyk wbić Tyż bezproblemowo... wszak oś się dożylnie pasł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 A już się nie pasie? Zdrowy znaczy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 No dobra, coś ciekawego wydarzyło się od wczoraj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts