Rynka 07.12.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dzieki za powitanie.....ano zmuszonam została udac się na obce pastwiska ....q..mać Ale najważniejsze że już jestem i żadna siła mnie stąd nie ruszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Jeżowa............ Przyjechałabym do Cię w niedzielę ale kurnia hamulce muszę oddać do naprawy ... Sie jeździ spokojnie to sie hamulce ma dobre no bez hamulców to lepiej w podróż sie nie wybierać bo wesoło może być Eeee z tą "kierownicą" to i z hamulcami wesoło w podróży ( nie dogonisz - nie ma szans ) Ja mam dwupalnikową kuchenkę turystyczną i jakoś żyję, ale chyba już niedługo, strasznie mi się pieczystego chce!!!!!! Jamles, moja córcia przez Ciebie na mnie psychiatrów naśle, zobaczysz, zapytała mnie bezczelna małolata, co ja pije przy tym komputerze .... To nie pij ... bo ci dziecko przyłatwi, że zapomnisz jak klamka wygląda No dobra, coś ciekawego wydarzyło się od wczoraj?? Koza siem znajdła ... ale diabli wiedzo gdzie była i chyba bele co żarła ...bo jakoś humoru nie ma ... Trza by rogaciznę odkarmić Koza - co byś wciągnęła ? Ino nie pieczone bo piekarnik dalej w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.12.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Koza - co byś wciągnęła ? Ino nie pieczone bo piekarnik dalej w łazience ?? Jakieś przemeblowanie miałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 ?? Jakieś przemeblowanie miałaś?? W Łazience nieeee ...stoi gdzie stał ( piekarnik znaczy ) ... i mu koty kable obżerają bo biedak wtyczki nie ma ino druty sterczą... A moje koty kolcożerne som ( po "mamusi" ). Właśnie mi połowę kaktusów w zębach wytargały i obżarły z korzeni. Myślisz, że to brak witamin ? ...Czy trenują moją cierpliwość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Zgodziłabym się nawet na łazienkę, byle piekarnik był! Kotom jeżozwierza podrzuć, może się znudza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Zgodziłabym się nawet na łazienkę, byle piekarnik był! Kotom jeżozwierza podrzuć, może się znudza .... Tobie jednego podrzucę ... to ci widły zeżre ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.12.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 odpocznij .... ..z przymrużeniem oka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.12.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 A już się nie pasie? Zdrowy znaczy się? Średniozdrowy... ale bez zaszczykiwania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.12.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 no to takie cudne koty masz a na karguli sposobu nie miałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Tobie jednego podrzucę ... to ci widły zeżre ! Grube som, takie gnojowe, nie da rady!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.12.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kawał mi się z gnojem przypomniał: Syn wrócił na wieś do rodziców po kilkuletnim pobycie w Anglii.Ojciec z rana mówi do syna:- "Idź do obory usunąć gnój"- "What?" - pyta syn- "Łot krowy i łot konia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.12.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 W Łazience nieeee ...stoi gdzie stał ( piekarnik znaczy ) ... i mu koty kable obżerają bo biedak wtyczki nie ma ino druty sterczą... A moje koty kolcożerne som ( po "mamusi" ). Właśnie mi połowę kaktusów w zębach wytargały i obżarły z korzeni. Myślisz, że to brak witamin ? ...Czy trenują moją cierpliwość ? Po prostu im się aranżacja nie podoba. Musisz wymienić domową florę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 09.12.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 no koty już częściowo florę jej wymieniły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.12.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 no to takie cudne koty masz a na karguli sposobu nie miałaś Koty mi się ulungły po wonie ... Grube som, takie gnojowe, nie da rady!!!! A jakie to som gnojowe koty ? Kawał mi się z gnojem przypomniał: Syn wrócił na wieś do rodziców po kilkuletnim pobycie w Anglii. Ojciec z rana mówi do syna: - "Idź do obory usunąć gnój" - "What?" - pyta syn - "Łot krowy i łot konia" no koty już częściowo florę jej wymieniły;) Koty to mi już florę skorygowały ... połowy kaktusów nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Gnojowe widły nie mylić z kotami, według wyjaśnień fachowca - sąsiada to takie, które mają grube te jakieś tam szpikulce . Ja Mu wierzę ... nie mam innego wyjścia! Gwoździk, dobre!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.12.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Gnojowe widły ...... według wyjaśnień fachowca - sąsiada to takie, które mają grube te jakieś tam szpikulce . Ja Mu wierzę ... a ja nie, takimy się gnój krowie odciepuje http://www.euroanimals.com/images/29100.jpg a ogrodnicze to takie http://www.romaniktools.com/241-large/widly-ogrodnicze-tlocozne-hartowane-018.jpg PS. a w życiu to do gnoju wsio rawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 No to ja mam ani te, ani te ... to do czego ja mam widły????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.12.2011 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 No to ja mam ani te, ani te ... to do czego ja mam widły????? Hmmm ... zależy od poczucia humoru sąsiada ( co tam ci wmówił ...) Mam nadzieję że grabiami w powietrzu nie miotasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.12.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 No to ja mam ani te, ani te ... to do czego ja mam widły????? Do komórki...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.12.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Do komórki...? No przestań Łośka ! Braza nasza bardzo spolegliwa i wpływom uległa ... jeszcze se telefon widłami zaciuka ! Ozdrowiałaś ? Dooopę jeszcze masz ... czy sitko zrobili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts