Moose 01.01.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Aguś, jak sylwek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.01.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Pomyślności Jeżyco i ... trzymaj się z daleka od wszelkich depilatorów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.01.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Aguś, jak sylwek??? Ha ! A jak myślisz ? Skrzyknęli się wszyscy zgodnie i bez perturbacji w dwa dni i przyjechali grzecznie ( nie strasząc nockami i inszymi wymówkami ) ... istny cud ! Yetusie, Sipatki i AGP-y ... Te pierwsze zostali ... te drugie oczywiście uciekli pierwsze ... że to niby do psów ... ale wybaczę Faaajnie ... ino przeżarłam trochę Pomyślności Jeżyco i ... trzymaj się z daleka od wszelkich depilatorów!!! Rozkaz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 I tak trzymać!!!! AGP-kom wybacz - psy mają swoje prawa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.01.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 I tak trzymać!!!! AGP-kom wybacz - psy mają swoje prawa!!!! O właśnie. Dzięki Braza. Jak słusznie stwierdziła, zebraliśmy się szybko. Jeżysia, ile się do nas wybierasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.01.2012 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 O właśnie. Dzięki Braza. Jak słusznie stwierdziła, zebraliśmy się szybko. Jeżysia, ile się do nas wybierasz?? Ooooj tym razem bardzo poważnie WEWTEN ŁYKEND Wieziem kota w klatce od ...królika ( chyba nam wybaczy ...) Dzwoń do domniemanych właścicielów ( dorosłam do decyzji ... "panowie" osikali mi kordłe - nie wiem który bydlak ... ale zaczynają pokazywać, który rządzi ... to "zarządzę" sama ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Będziesz rżnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Nie, eksmisję przeprowadzać. Na szczęście nie na bruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.01.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Będziesz rżnąć? Eeee tam ...za małe te dooopska mają. Nie ma w co przyrżnąć Nie, eksmisję przeprowadzać. Na szczęście nie na bruk Nooo ... w dobre rence oddam ( dowiozę i jeszcze dopłacę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.01.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Faaajnie ... ino przeżarłam trochę Pewnie tylko Ty jedna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.01.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wieziem kota w klatce od ...królika ( chyba nam wybaczy ...) Królik...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 03.01.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Myślałam, żę będziesz jajka rżnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.01.2012 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Pewnie tylko Ty jedna.. Nie! Jeż przeżarł też ! ( a ty co? głodna ? ...że jadowita ? ) Królik...???? Kot ... królik mieszkał w niej kilka lat temu.Właściwie to tylko tam jadł ... (spał ze mną ) A ta czego rży a ? Myślałam, żę będziesz jajka rżnąć... Nie mogę jeszcze. Wet mówi, że jak za szybko jajka wyrżnę ...to im głowy nie urosną ... Hmmm ciekawe nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 03.01.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 o wybaczenie proszę ale rżę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 To faceci jednak myślą tym... tam... ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.01.2012 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 To faceci jednak myślą tym... tam... ?! Sołtysa zapytaj ... nie mnie. Ja mam jedną głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Boję się zapytać Sołtysa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.01.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Boję się zapytać Sołtysa... Eeee tam "boję". On też może się bać zapytać o miesiączkę ... a przecież jej nie dostanie ( ... chyba ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.01.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Eeee tam "boję". On też może się bać zapytać o miesiączkę ... a przecież jej nie dostanie ( ... chyba ... ) Tego to nigdy nie można być pewnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts