AgaJeżyk 04.01.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Tego to nigdy nie można być pewnym... Znaczy co sugerujesz ... że ja tak mało wiem o facetach ?!? Nooo wybacz ... drugiego mam i żaden mi tamponów nie podkradał ! No dobra - podpasek ( tampony byłyby baaardzo bolesne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Mnie kiedyś Dziadek podebrał tampon. Miewał krwotoki z nosa i uznał, że to świetne rozwiązanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 04.01.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Jeżyca, to kiedy się do nas wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.01.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Jeżyca, to kiedy się do nas wybierasz? A jak bardziej pasi ? W święto czy bardziej przyzwoicie - sobota Zresztą może ustal z "kotobiorcą" kiedy jemu odpowiada. Pognamy od razu do niego z tą "przesyłką" co by stwór nam na zawał nie zszedł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.01.2012 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Mnie kiedyś Dziadek podebrał tampon. Miewał krwotoki z nosa i uznał, że to świetne rozwiązanie! Nooo kto wie ... pewnie tylko kwestia rozmiaru pozostaje do rozpracowania. Bo wiesz ja mam taki nos ... że chyba nie ma takich tamponiczków ... ( optyk mi dobiera ...okulary dla dzieci ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 04.01.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 A jak bardziej pasi ? W święto czy bardziej przyzwoicie - sobota Zresztą może ustal z "kotobiorcą" kiedy jemu odpowiada. Pognamy od razu do niego z tą "przesyłką" co by stwór nam na zawał nie zszedł ... KOTOBIORCA będzie w domu cały długi weekend Także deklaruj się cobyśmy gotowi byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.01.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 To siem z Jeżem uzgodniem co by się nie jeżył, że się panoszem ok ?Zadzwonię wieczorkiem lebo tu skrobnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 04.01.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Zadryndaj lepiej do Ani coby siary nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.01.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Pognamy od razu do niego z tą "przesyłką" co by stwór nam na zawał nie zszedł ... Ale nasz czy wasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.01.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 z pewną dozą nieśmiałości, bo nie jestem pewien, czy wam przeszły już głupie pomysły wyżynania jajek i wciskania tamponów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.01.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Nooo kto wie ... pewnie tylko kwestia rozmiaru pozostaje do rozpracowania. Bo wiesz ja mam taki nos ... że chyba nie ma takich tamponiczków ... ( optyk mi dobiera ...okulary dla dzieci ) Aga, bo Ty ni mosz nosa, ino aparat węchowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.01.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 [ATTACH=CONFIG]93175[/ATTACH] z pewną dozą nieśmiałości, bo nie jestem pewien, czy wam przeszły już głupie pomysły wyżynania jajek i wciskania tamponów. Aaaaa bóóóóój się ...bój ... Dokładnie w takiej kolejności to się robi Z AGP-ami siem już zezdzwoniliśmy. Czwartkowo jesteśmy umówieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.01.2012 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Aga, bo Ty ni mosz nosa, ino aparat węchowy... Taaa ...powiedz jeszcze, że mam aparat gębowy ... i dooopny W ogóle powiedz, że jestem ... "aparatka" ( ...ja to gdzieś słyszałam ... hmmm ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.01.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ty... Łośka ... ale ten twój nochal to jak by trza nazwać ? Robimy konkursik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.01.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Czy ty przyjeżdżasz tylko zwierza oddać czy towarzysko też będziesz się udzielała ze swym ślubnym???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.01.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Z AGP-ami siem już zezdzwoniliśmy. Czwartkowo jesteśmy umówieni brakuje Wam trzeciego króla Yetusia .... ktoś musi kadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.01.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Aaaaa bóóóóój się ...bój ... Dokładnie w takiej kolejności to się robi Z AGP-ami siem już zezdzwoniliśmy. Czwartkowo jesteśmy umówieni Trochę ma wolnego i już jej się kalendarz rozregulował. Piątkowo - trzejkrólowo żeśmy się zgadały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.01.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Czy ty przyjeżdżasz tylko zwierza oddać czy towarzysko też będziesz się udzielała ze swym ślubnym???? Towarzysko udzielać się możemy - czemu niiii ... ino noclegowo wcale. brakuje Wam trzeciego króla Yetusia .... ktoś musi kadzić Król Yetuś w obawie przed uszczerbkiem na klejnotach swych rodzinnych ... milczy... Znaczy bestia rozmnażać się jeszcze planuje Trochę ma wolnego i już jej się kalendarz rozregulował. Piątkowo - trzejkrólowo żeśmy się zgadały. Zgadza się ... styczeń dopiero to i w domu kawałka kalendarza nie ma A wolnego to znowu będę miała aż za trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.01.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 To może byście wpadli choć na chwilę i arystokratę zobaczyli i............................. ŁAZIENKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ma się rozumieć ! Ale ostrzegam, Tomcio idzie na popołudnie do pracy to bedem ja z córką albo nawet bez (nie wiadomo jakie plany dziecię ma). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Sipatka, a tę łazienkę to musowo oglądać w realu, czy gdzieś pokazałas? Jeżysia - zastanawiam się, gdzie Ty zmieściłaś swój aparat z wieeeelkim poczuciem humoru...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts