AgaJeżyk 05.01.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Sipatka ... JA ZDRAJCA "dziecię" moje ( kolejne) "z tobołkiem na plecach" w świat posyłam ( mam nadzieję, że nie na poniewierkę ) a ty mnie łazienkę każesz oglądać ? ...ja oczy będę miała jak żaba - nie jeż ( chusteczki zanabyłam ) Myślę, że nie tom razom ... za dużo rozjeżdżania - a dzień krótki. DEP-sia ... jak sie tak zastanowić ... hmmm ...Jeżeli to moje poczucie humoru jest takie duże ... to ja je tylko w dooopie zmieszczę ( tego mi matka natura nie poskąpiła - oj nie ! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.01.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Sipatka ... JA ZDRAJCA "dziecię" moje ( kolejne) "z tobołkiem na plecach" w świat posyłam ( mam nadzieję, że nie na poniewierkę ) a ty mnie łazienkę każesz oglądać ? ...ja oczy będę miała jak żaba - nie jeż ( chusteczki zanabyłam ) weź nie p.....l bejbi !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.01.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Sipatka, a tę łazienkę to musowo oglądać w realu, czy gdzieś pokazałas? Niestety jeszcze jej nigdzie nie widać poza realem (serdecznie zapraszam), próbuję sobie przypomnieć jak się używa mój niedawno odzyskany aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 DEP-sia ... jak sie tak zastanowić ... hmmm ... Jeżeli to moje poczucie humoru jest takie duże ... to ja je tylko w dooopie zmieszczę ( tego mi matka natura nie poskąpiła - oj nie ! ) No - nie mówiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 He he, Sipatko - najpierw zajedź w końcu do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.01.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 He he, Sipatko - najpierw zajedź w końcu do mnie. O tej porze roku i przy tych zapowiedziach to najpewniej na łyżwach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Nie mogę jeszcze. Wet mówi, że jak za szybko jajka wyrżnę ...to im głowy nie urosną ... Hmmm ciekawe nie ? Mnie to nie dziwi, toż to "naczynia połączone" są ... Moja kotka sterylizowana przed 6-miesiącem życia i jest okey (ma 3 lata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.01.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Towarzysko udzielać się możemy - czemu niiii ... ino noclegowo wcale. To się jeszcze zobaczy A wolnego to znowu będę miała aż za trochę Dostałaś ją?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 05.01.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 http://img.gnioty.pl/pictures/2012/1/adbe72049bf46c566434a1812f1ba555.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.01.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ty... Łośka ... ale ten twój nochal to jak by trza nazwać ? Robimy konkursik ? Dawaj... Może klukiew...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.01.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Czuję się jakby mnie kto morde obił Idę spać bo trza wcześnie wstać ... i do AGP-owa jechać... Łośka - klukiew może być Ale może też być kolba ( megakolba ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.01.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Czuję się jakby mnie kto morde obił Idę spać bo trza wcześnie wstać ... i do AGP-owa jechać... Łośka - klukiew może być Ale może też być kolba ( megakolba ? ) Kolba może... ale MEGA...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Hmmm... Trąbka może...? Bo ja to mam trąbę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.01.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Piątkowo - trzejkrólowo żeśmy się zgadały. i co ..... dochodzą do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.01.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 i co ..... dochodzą do siebie ...ja oczy będę miała jak żaba - nie jeż ( chusteczki zanabyłam ) Jeżykowa, pewnie okłady na oczy jeszcze przykłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Chciałam Animalsów wzywać, ale widzę że jeż nie w ciemię bity, poradził sobie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Jeżowa, ile Ci tego towaru jeszcze zostało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Eeee, Jeżysia - spać na zimę poszłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.01.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 "Psychologicznie odchorowałam" ... ale czuję się jak zdrajca. Łośka - teraz trzy zostały; mama (Tajga znaczy) córka i synek. Zaczynam obserwować awantury między Tajgą i jej córką. Czy my - baby to już nie potrafimy być dla siebie miłe cholera ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts