Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga - ja mam nadzieję, że historia tego psiaka skończy się tak, jak historia naszego karusia.

Też trafił do schronu, zabrany od włascicieli, bo morzyli go głodem i bili.

Miał jakieś 9 miesięcy, nie był w stanie stać o własnych siłach, chodzący szkielet...

Dzisiaj jest u nas, ma kochający dom, daleeeeko mu do chudości ;), a radości życia jest w nim na 4 psiaki.

Oby i historia tego biedaka własnie tak się skończyła!

:hug:

Życzę mu szczęścia ...tego którego nie mogłam mu dać ...

Nie zbawię świata ale uratowałam cztery bidy które ze mną mieszkają - więcej nie dam rady...

Mam paskudny dzień :(

Aga, nie zawsze pomoc polega na przygarnianiu pod swój dach. Pomogłaś mu i to bardzo. Tak trzymaj!

Dobrze pojęta miłość do zwierząt o wiele więcej dobrego zrobi niż przygarnianie pod swój dach każdej porzuconej bidy - za coś trzeba im jedzenie kupić, trzeba za weta zapłacić ... co Ty Bill Gates jesteś??? No chyba że tak ... to wiesz, ja chętni podam swój numer konta ;)

(...)Yetiego adoptuję bezwarunkowo - tu mi sumienie podpowiada TAK !

(zważywszy, ze pracowita wrednota - na wikt zarobi :D )

to się nazywa biznes adopcyjny

Przemyślałem i zaczynam mieć wątpliwości:

może nie być wcale tak różowo, skoro nawet swojego Jeża do domu tylko na weekend wpuszcza

...ale z drugiej strony, pewnie właśnie wtedy odbiera wypłatę za cały tydzień (...z premią):rolleyes:

Chciałam zauważyć, że wszyscy się pchają do tej adopcji Yetusia, a Yetuś zadał owo pytanie konkretnie mnie ... więc się odwalta wszystkie Matki Teresy z Kalkuty :p

Yetuś, jak zapukasz w szybkę tarasową (byle nie piekarnika, bo to wiesz, różnie może być) to czemu nie, zaadoptuję - jeno Yetusiową weź se sobą bo noce jeszcze zimne!!!