AgaJeżyk 09.04.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Nie będzie mnie znowu "chwilkę". Jadę do Pruszkowa na szkolenie. No nie do maaaaafii ...nie ( choooociaż ... może by się przydało ) Wracam na łyk-enda . Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.04.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Ale którego łykenda...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 No to Pruszków ma przechlapane ..... Jak warczą Jeże????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.04.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Nie będzie mnie znowu "chwilkę". Jadę do Pruszkowa na szkolenie. Może byś mnie nawiedziła??? Tylko 100 km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.04.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Może byś mnie nawiedziła??? Tylko 100 km... tylko, że przeczyta po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.04.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 tylko, że przeczyta po powrocie Nie dam jej szans... zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.04.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja byłem pierwszy - dzwoniłem zanim jeszcze wyjechała, ale mówiła, że w weekend będzie się opierać. ...chociaż tak sobie teraz myślę, że można by jej przecież pralkę udostępnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.04.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ale może ona o ścianę chce się opierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.04.2012 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Wiedziałam ! Wiedziałam, że chwilę mnie nie będzie i zaraz mnie dooope obrobią ! Hiiii hiiii ... na korytarzu komputra gościom dali - mogę was podglądać W Pruszkowie kole Warszawy jezdem. Trenera mam z ... Radomia Łośka. Dojeżdża codziennie... ale nie zabieram się z nim do ciebie bo mogę nocy nie przeżyć jak się zaczniesz cieszyć na mój widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.04.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Wiedziałam ! Wiedziałam, że chwilę mnie nie będzie i zaraz mnie dooope obrobią ! Hiiii hiiii ... na korytarzu komputra gościom dali - mogę was podglądać W Pruszkowie kole Warszawy jezdem. Trenera mam z ... Radomia Łośka. Dojeżdża codziennie... ale nie zabieram się z nim do ciebie bo mogę nocy nie przeżyć jak się zaczniesz cieszyć na mój widok Przyjedź wariatko:) Zapraszam Obiecuję nie cieszyć się zbyt intensywnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.04.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 No właśnie, Aga przyjedź, a przy okazji o Łódź zahacz co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.04.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Aga zarazo, numer zmieniłaś??? Mnie gadało, że nie ma takiego numera... sms tyż bez odpowiedzi... bedem sie złościć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.04.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Aga zarazo, numer zmieniłaś??? musiało ABW albo Kargule podsłuchiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.04.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 I jak tam? Opierasz się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Teee! Pracujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.04.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Jakie pracujesz ! Odpoczywam i siły zbieram ... na następny tydzień szkolenia ( czyt. prania mózgu ) Materiały i papióry do nauki ważą więcej od mojej torby ... a jest tam kosmetyczka ( podkreślam ) ... wiecie ile waży damska kosmetyczka nie ? Jeżeli posiadam jeszcze odrobinę inteligencji to znaczy, że moja zdolność przyswajania wiedzy nie spadła do poziomu szympansa i zdam ten cholerny egzamin w piątek. W związku z powyższym nie mogę uderzyć w zawody picia żubrówki z Łośką bo: 1. i tak przegram 2. moja inteligencja spadnie do pozimomu "poniżej szympansa" 3. uwalę egzamin 4. wtedy będę musiała się napić 5. jeśli wpadnę w łapy Łośce ... uwalę poprawkę Jeż ugotował ogórkową ... pyszna ... Przerażające ... radzi sobie ... Cholera jeszcze mnie wymieni ... na jaką jeżozwierzycę z ondulacją ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.04.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Eeee, no jak się uczysz, to znaczy się nawet ciężko pracujesz! Zameldować proszę, jak już zdasz, cobyśmy się tutaj nie zastanawiali za długo! Jeżowi proszę serdecznie pogratulować pyszności, a jeżowierza to on nie zechce, nie.... wpadłby z deszczu pod rynnę... Sama wyjdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.04.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 5. jeśli wpadnę w łapy Łośce ... uwalę poprawkę No to mnie aligancko przedstawiłaś... Zapamiętam to sobie a Oś jest pamięęęęęęęęęętliwy... Jeszcze w me badyle wpadniesz.... Ja mam czas...POCZEKAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 No! Jezysia, na Twoim miejscu JUŻ BYM SIĘ BAŁA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts