braza 06.07.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 A może kot ją pogonił .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.07.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Myślę, że to raczej dla kota mogłoby zakończyć się tragicznie http://i.obrazky.pl/jezyk-pije-369-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.07.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Już tam zaraz kot pogonił ... Powiedzmy, że ... widziałam orła cień ... i mnie osrał ... Nic to ... otrząsnę się ( umyję) ... i życie toczy się dalej. Pozornie wszystko OK. Po trzech miesiącach tzw. okresu próbnego - mam umowę na ... dwa lata ... Cieszyć się czy płakać ? Co myślicie ? Ludzie super ... chyba ... do wczoraj ... Nie ważne. Praca jest najważniejsza. Super ludzie to są tutaj ... ( a to był komplement jakby komu pomroczność jasna na mózg padła) Kocham was Aaaa zapomniałam ! Se sama neta naprawiłam ! W rejestrach grzebałam ( dusza mi z ramienia zeszła i wlazła pod fotel a anioł stróż poklepał po plecach i powiedział ; " nooo to teraz se sama radź ... bo jak kompa spier ... to ja się wyprowadzam ) Idę do Jeża ... drinka zrobił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.07.2012 03:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Idę do Jeża ... drinka zrobił ... i zaś zniknie na dwa tydnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.07.2012 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Dobrze Cię widzieć... i zdobyłaś nową specjalność - naprawiane neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.07.2012 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 i zaś zniknie na dwa tydnie Toć mówię, że naprawiłam ! Zniknę jak się zaś zepsuje Dobrze Cię widzieć... i zdobyłaś nową specjalność - naprawiane neta Ooooo kochana ile ja ostatnio specjalności zdobyłam tom sama zadziwiona. Ale jak mawiała moja babcia ; "człowiek się całe życie uczy i głupi umiera" ... coś w tym jest ... Z cyklu porad dla kociarzy: nie wolno pozbywać się much i inszych latawców za pomocą lepa w kształcie kartki któregoż to kładzie się płasko np. na szafce w kuchni Kot mię się wydepilował. A zanim mu się to udało kilka razy przekroczył barierę dźwięku ... a może i prędkość światła. Dzisiaj to mnie to śmieszy ... ale przedwczoraj miałam wrażenie, że już po kocie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.07.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Boleć musiało może oduczy się na muchy polować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.07.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Aguś wróciłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.07.2012 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Aguś wróciłaś... Łośka ... ale ja nigdzie nie byłam ... przecież ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.07.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Boleć musiało może oduczy się na muchy polować? Nie polowała. Lata mi to tałatajstwo po wszystkich szafkach, lodówce. Wszędzie wskakują. No i se kicnełą na szafce kuchennej ... prosto w lep ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Nooo - dobrze, że jezdeś! Ludzie, jak ludzie, nigdzie nie są idealni, Ty tez czasem za skórę zaleziesz i pokłujesz, nie? Będzie dobrze, ciesz się i szanuj pracę, dzięki niej masz spokojną głowę o Waszą przyszłość na najbliższe lata. A jakby co, to wiesz... Kota musiała być baaaardzo biedna... Potem na pewno będzie śmieszne, ale co się pewnie biedna wycierpiała i wymiauczała to jej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.07.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Z cyklu porad dla kociarzy: nie wolno pozbywać się much i inszych latawców za pomocą lepa w kształcie kartki któregoż to kładzie się płasko np. na szafce w kuchni Kot mię się wydepilował. A zanim mu się to udało kilka razy przekroczył barierę dźwięku ... a może i prędkość światła. Dzisiaj to mnie to śmieszy ... ale przedwczoraj miałam wrażenie, że już po kocie ... :rotfl:Który?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.07.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Dzień doberek. Jezdem już też. Jeszcze jutro do pracy muszem wpaść bo szefostwo prosiło bo się cosik po.....ło i mam dalej wolne. KIEDY WIĘC O KIEDY ROBIMY BIBKĘ W SIPATKOWIE ??????? ZLOT ALBOWIEM TOWARZYSKI MNIĘ SIĘ MARZY (niekoniecznie w celu snucia paryskich opowieści). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.07.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Łośka ... ale ja nigdzie nie byłam ... przecież ... Jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.07.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 (...)Kot mię się wydepilował. A zanim mu się to udało kilka razy przekroczył barierę dźwięku ... a może i prędkość światła.(...) To musiałaś mieć niezapomniane wrażenia . Już widzę jak ta kocica gania, drąc mordę, po ścianach drewniaka, a zafrasowana i zdesperowana baba Aga usiłuje ją dopaść, trzymając w ręku wielkie nożyce krawieckie i wołając przy tym koteczka słodkim głosem. ...a wąsy jej się chociaż ostały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 11.07.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ago, Jeżu drogi! Wchodzę na Twoją stonę tak z głupia frant, a tu co??? Nowe pikciury są!!! Nareszcie!!! Bom do Ciebie wchodziła już z 1000 razy tracąc nadzieję, że ujrzę wnętrza jeżowej chatki, a tu proszę, są!!! Tylko śmierdzą malizną! Poproszę o więcej (np. kuchni, bo tam takie ładne płytki się kładły) zdjęć z różnych pomieszczonek. A wogóle to ogród Ci się ładnie zazielenił i pamiętam, że jakiś stawik się robił- mam nadzieję, że jak już sobie przypomniałaś jak się wkleja fotki to wrzucisz jakieś do dziennika, hę??? Pozdrawiam i ściskam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 11.07.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 kot przeżył zapewne "przygodę życia" ale Ty tak to opisujesz żem się uśmiała że hej- przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.07.2012 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Wszelki duch ! Mypinki przyszły ! Się cieszę, że zaglądacie ... oj bardzo. Neta mam turbomegagooowno ... wklejanie fotek to chyba u siostry będę musiała wyczyniać bo u mnie to ino w środku nocy się uda ... tyle, że ja wtedy śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.07.2012 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Kocię się mocno nie poodzierało ... ale śmierć w oczach to jeszcze dwa dni nosiła. No i przestała włazić na ławę jak leżą tam moje dokumenty z pracy ( na stare lata przyszło mi pracę domową odrabiać ) Jakąś takąś awersję ma do kartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.07.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 No to odkryłaś nowy sposób na ujarzmienie rozbestwionych sierściuchów Jak komuś kocisko robi bałagan na biurku, albo łazi po stole i kichawę w talerze wciska, to parę arkuszy lepa załatwi sprawę szybko i ostatecznie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts