Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziesięć, dziewięć ... głośno liczę!

http://img407.imageshack.us/img407/9664/zegarsylwester.jpg

Rozczulającemu jeżykowi życzę : wanny szampana, seksu do rana, niech ciało swawoli, głowa nie boli, niech pamięć nie zawodzi, alkohol nie szkodzi!

Spełniają się marzenia, gdy rok cyfrę zmienia!

Hmmm - z tych wszystkich tylko te przed ostatnie mi podchodzą

Nie maja tyle kratek. Wariant zakopiański - odpada

Takich wzorów mam już całe mnóstwo i jest tu jeszcze jedno ale ...cena

Nie wychylam sie powyżej 4.500 - taki mam maksymalny budżet i taka cenę mają te które wczoraj namierzyłam. Ciężko znaleźć coś na wymiar w tej cenie. Otwór mam niestety nie stndardowy - więc muszą być robione . Gotowca nie dopasuję - temat przebadany wnikliwie :wink:

Jak pojadę do tego stolarza to zobaczymy co mi jeszcze zaproponuje.

Na razie te podobaja mi sie najbardzej - "i tej wersji sie trzymajmy" :wink:

Witam,

zapewniam, że te przedostatnie drzwi mieszczą się w Pani limicie cenowym, zrobione na wymiar. Więcej wiadomości na prv.

Timber ... cóż ...wielkie dzięki - ale za późno.

Właśnie jestem "świeżo" po wycieczce do wykonawcy. Zaliczka wpłacona, drzwi zamówione. Piękne drzwi na twojej stronie www.

Sloneczko - nie mam docelowej fotki tego co zamówiłam ...bo pan szybko przemeblował mi wyobrażenia o drzwiach do mojego domu. Pokazałam mu fotkę chatki.Chyba tym razem nawet ty będziesz zadowolona :wink:

Postaram się wkleić w dzienniku chociaz podobne żeby zobrazować jaki będą miały charakter bo na zdjęcie drzwi od pana muszę poczekać.