Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie skończyłam czesać koty. Jutro odkurzę i będzie prawie jak w cywilizowanym domu

(...że też tego wydepilować nie można ...)

:lol2:

Na pewno by się ucieszyły...miałabyś szlachetną rasę, prawie jak świnks ;)

Jeżata, przecież Ty już kiedyś depilowałaś kota, zapomniałaś? Wystarczy lep na muchy rozłożyć :p:lol2:

I jedno i drugie. Dżówno mnie obchodzi Twój ciemiężyciel, doopa w auto!!!

Nie czesze kotów, jeszcze mam cos do zrobienia na tym świecie!

Ja też nie narzekam na brak zajęć ... szczególnie odkurzanie kłaków "pokochałam" :mad:

I nie krzycz na mnie ... staram się jak mogę

No właśnie lnieją dziady:mad:

zwłaszcza białe wkurzające:sick:

To je też się czesze? Zawsze jakoś większe gabaryty czesałm:rolleyes:

A zapomniałam bym

CZEŚĆ JEŻOWA:hug:

Czeee ... większe gabaryty to u mnie Jeż. Jego się nie czesze ( chyba, że widłami ... nie próbowałam )

A koty owszem ... i prać można ... ino wyżymać nie wolno

A czesać muszę bo mam niestrawności jak się za dużo kłaków nałykam.

Jeżata, przecież Ty już kiedyś depilowałaś kota, zapomniałaś? Wystarczy lep na muchy rozłożyć :p:lol2:

Ciebie lepem wydepiluję i psy za tobą puszczę co by proces przyśpieszyć sadysto !

• 3 weeks później...
  • 1 month później...

Gadam.

Siedzę w domu ( to bardzo przyjemne :rolleyes: )

Sieję trawkę ... wyrywam chwastnicę ( z niewiedzy zafundowałam sobie regularną uprawę :bash: )

Szukam pracy dla normalnego człowieka ( nie debilo-cybogro-maszyny do liczenia cudzych pieniędzy ...)

Wychowuję męża ( może nie jest jeszcze za późno) z resztą członków rodziny radzę sobie doskonale.

Psy nie polują na kury ( będą dłużej żyły ) kotom łupy odbieram i wypuszczam ( przeważnie żyją ... ino złapać w domu ciężko)

... i intensywnie rozmyślam jak ja przegapiłam moment w którym zrobiono ze mnie zaledwie przez rok

... debilo-cyborgo-maszynę ...

A tak ogólnie to super jest.

Jakbym była na wakacjach ... jeszcze nie spędziłam lata w moim domu ... to się upajam :wiggle:

P.S. Po nocach śni mi się ściana w Yetusiowy salonie ( ... kominkowa ...oczywiście )

Dobrze, że w lesie mieszkam ... nikt na policję nie zadzwoni jak się z krzykiem zrywam ;)

Złapałem se jeża, do kieszenim schował.

Oj, com się ja potem skubańca nawyjmował!!! :p

Jaaaacieeeee... tego nie zauważyłam !

Ty ... powiedz jak to wygląda po takim wyjmowaniu.

że kieszeń sitko to się domyślam ... ale jak od spodnióf kieszeń była to ... brrrr ... z jajkóf wydmuszki coooo ?

Jaaaacieeeee... tego nie zauważyłam !

Ty ... powiedz jak to wygląda po takim wyjmowaniu.

że kieszeń sitko to się domyślam ... ale jak od spodnióf kieszeń była to ... brrrr ... z jajkóf wydmuszki coooo ?

Wrzeszczałem prawie tak, jak Ty w nocy z powodu mojego kominka :p

No proszę, Jeżata się znalazła!

Znaczy się... może jeszcze nie wszystko stracone, bo nic nie mówiłem, ale też już miałem obawy, że przepadłaś w trybach bezdusznego systemu mamono-karierowego dla "maszyno-cyborgów" (w "debila" w Twoim przypadku akurat nie uwierzę) ;):p.

Normalnie wiecznie tak zajęta byłaś, jak tojka na Woodstocku :rolleyes:.

Jak Ty teraz taka wakacyjna jesteś, to się pakuj i do Brazki ruszaj - będziecie mogły w duecie wyć po nocach (na ten sam temat). Ludzkość wdzięczna Wam będzie, bo przynajmniej nie ze skraju wsi te porykiwania będą dochodzić tylko głębiej w lesie zostaną.

Ja ze swojej strony obiecuję zadbać, żeby Wam nie brakło tematów na nowe księżycowe utwory :p:D

Edytowane przez Yeti

Ja mam propozycję.

Mamy wolne z małżem od jutra popołudnia (znaczy on bo ja od dzisiejszego popołudnia). "Odbębnimy" ;) urodziny młodej i możemy gdzieś podążyć. Plany wycieczkowe w góry nam odpadły, bo małżonek robiąc podbitkę spadł z jej wysokości drabiny i sobie nogę "ciut" uszkodził i ma banię (nic nie połamał na szczęście) więc tacy raczej statyczni podróżni jesteśmy. Możemy w odwiedziny wpaść ! A jak kcesz i się da, to możemy z Tobą do Brazy się wtrynić zobaczyć ją i tego jej Tyriona.

A jak jej to nie pasi to najwyżej uda że jej nie ma.

No i ciekawe co teraz Jeżowa wymyśli, bo wykręt, że wolnego nie dostanie już nie przejdzie :no::p.

Stawiam na sztandarową ściemę o biednych zwierzaczkach, których nie ma z kim zostawić :lol2::p:lol2:.

...ale tak poza tym to i lepiej, żeby się znowu wyślizgała z wyjazdu - przynajmniej z żalu i zazdrości zdychał nie będę :p:sick:.

No i ciekawe co teraz Jeżowa wymyśli, bo wykręt, że wolnego nie dostanie już nie przejdzie :no::p.

Stawiam na sztandarową ściemę o biednych zwierzaczkach, których nie ma z kim zostawić :lol2::p:lol2:.

...ale tak poza tym to i lepiej, żeby się znowu wyślizgała z wyjazdu - przynajmniej z żalu i zazdrości zdychał nie będę :p:sick:.

No i się zdziwisz :p jest całkowicie pozytywnie nastawiona.

Jeszcze tylko Braza nie wie co ją czeka :lol: