Arctica 25.05.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 No właśnie lnieją dziady:mad: zwłaszcza białe wkurzające:sick: To je też się czesze? Zawsze jakoś większe gabaryty czesałm:rolleyes: A zapomniałam bym CZEŚĆ JEŻOWA:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 25.05.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Właśnie skończyłam czesać koty. Jutro odkurzę i będzie prawie jak w cywilizowanym domu (...że też tego wydepilować nie można ...) Na pewno by się ucieszyły...miałabyś szlachetną rasę, prawie jak świnks Jeżata, przecież Ty już kiedyś depilowałaś kota, zapomniałaś? Wystarczy lep na muchy rozłożyć :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.05.2013 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 I jedno i drugie. Dżówno mnie obchodzi Twój ciemiężyciel, doopa w auto!!! Nie czesze kotów, jeszcze mam cos do zrobienia na tym świecie! Ja też nie narzekam na brak zajęć ... szczególnie odkurzanie kłaków "pokochałam" I nie krzycz na mnie ... staram się jak mogę No właśnie lnieją dziady:mad: zwłaszcza białe wkurzające:sick: To je też się czesze? Zawsze jakoś większe gabaryty czesałm:rolleyes: A zapomniałam bym CZEŚĆ JEŻOWA:hug: Czeee ... większe gabaryty to u mnie Jeż. Jego się nie czesze ( chyba, że widłami ... nie próbowałam ) A koty owszem ... i prać można ... ino wyżymać nie wolno A czesać muszę bo mam niestrawności jak się za dużo kłaków nałykam. Jeżata, przecież Ty już kiedyś depilowałaś kota, zapomniałaś? Wystarczy lep na muchy rozłożyć :lol2: Ciebie lepem wydepiluję i psy za tobą puszczę co by proces przyśpieszyć sadysto ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ty jeszcze nie wiesz, jak ja potrafię krzyczeć!!!! Chce zobaczyć to depilowanie Yetusia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.06.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Złapałem se jeża, do kieszenim schował. Oj, com się ja potem skubańca nawyjmował!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.08.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Jeżowa, gadaj co u Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.08.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Włacha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.08.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Gadam. Siedzę w domu ( to bardzo przyjemne ) Sieję trawkę ... wyrywam chwastnicę ( z niewiedzy zafundowałam sobie regularną uprawę ) Szukam pracy dla normalnego człowieka ( nie debilo-cybogro-maszyny do liczenia cudzych pieniędzy ...) Wychowuję męża ( może nie jest jeszcze za późno) z resztą członków rodziny radzę sobie doskonale. Psy nie polują na kury ( będą dłużej żyły ) kotom łupy odbieram i wypuszczam ( przeważnie żyją ... ino złapać w domu ciężko) ... i intensywnie rozmyślam jak ja przegapiłam moment w którym zrobiono ze mnie zaledwie przez rok ... debilo-cyborgo-maszynę ... A tak ogólnie to super jest. Jakbym była na wakacjach ... jeszcze nie spędziłam lata w moim domu ... to się upajam P.S. Po nocach śni mi się ściana w Yetusiowy salonie ( ... kominkowa ...oczywiście ) Dobrze, że w lesie mieszkam ... nikt na policję nie zadzwoni jak się z krzykiem zrywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.08.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Złapałem se jeża, do kieszenim schował. Oj, com się ja potem skubańca nawyjmował!!! Jaaaacieeeee... tego nie zauważyłam ! Ty ... powiedz jak to wygląda po takim wyjmowaniu. że kieszeń sitko to się domyślam ... ale jak od spodnióf kieszeń była to ... brrrr ... z jajkóf wydmuszki coooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.08.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Jaaaacieeeee... tego nie zauważyłam ! Ty ... powiedz jak to wygląda po takim wyjmowaniu. że kieszeń sitko to się domyślam ... ale jak od spodnióf kieszeń była to ... brrrr ... z jajkóf wydmuszki coooo ? Wrzeszczałem prawie tak, jak Ty w nocy z powodu mojego kominka No proszę, Jeżata się znalazła! Znaczy się... może jeszcze nie wszystko stracone, bo nic nie mówiłem, ale też już miałem obawy, że przepadłaś w trybach bezdusznego systemu mamono-karierowego dla "maszyno-cyborgów" (w "debila" w Twoim przypadku akurat nie uwierzę) . Normalnie wiecznie tak zajęta byłaś, jak tojka na Woodstocku . Jak Ty teraz taka wakacyjna jesteś, to się pakuj i do Brazki ruszaj - będziecie mogły w duecie wyć po nocach (na ten sam temat). Ludzkość wdzięczna Wam będzie, bo przynajmniej nie ze skraju wsi te porykiwania będą dochodzić tylko głębiej w lesie zostaną. Ja ze swojej strony obiecuję zadbać, żeby Wam nie brakło tematów na nowe księżycowe utwory :D Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.08.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Ja mam propozycję. Mamy wolne z małżem od jutra popołudnia (znaczy on bo ja od dzisiejszego popołudnia). "Odbębnimy" urodziny młodej i możemy gdzieś podążyć. Plany wycieczkowe w góry nam odpadły, bo małżonek robiąc podbitkę spadł z jej wysokości drabiny i sobie nogę "ciut" uszkodził i ma banię (nic nie połamał na szczęście) więc tacy raczej statyczni podróżni jesteśmy. Możemy w odwiedziny wpaść ! A jak kcesz i się da, to możemy z Tobą do Brazy się wtrynić zobaczyć ją i tego jej Tyriona. A jak jej to nie pasi to najwyżej uda że jej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.08.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 No i ciekawe co teraz Jeżowa wymyśli, bo wykręt, że wolnego nie dostanie już nie przejdzie . Stawiam na sztandarową ściemę o biednych zwierzaczkach, których nie ma z kim zostawić :lol2:. ...ale tak poza tym to i lepiej, żeby się znowu wyślizgała z wyjazdu - przynajmniej z żalu i zazdrości zdychał nie będę :sick:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.08.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 No i ciekawe co teraz Jeżowa wymyśli, bo wykręt, że wolnego nie dostanie już nie przejdzie . Stawiam na sztandarową ściemę o biednych zwierzaczkach, których nie ma z kim zostawić :lol2:. ...ale tak poza tym to i lepiej, żeby się znowu wyślizgała z wyjazdu - przynajmniej z żalu i zazdrości zdychał nie będę :sick:. No i się zdziwisz jest całkowicie pozytywnie nastawiona. Jeszcze tylko Braza nie wie co ją czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.08.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Jesteś... zarazo Kolczasta A cyborg ani razu mnię nie nawiedził, chociaż niedaleko bywał... Męża trza wychowywać całe życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.08.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Z żalu i zazdrości zdechniesz ...jak się okaże, że nas Braza nie przegoni Cuś mi się zdaje, że jeszcze bidulka nic nie przeczuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.08.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Łośka - pomysła mam co by się do Cię z moim "wychowankiem" wybrać. Przygarniesz nas jakby co ? Już teraz to grzeczny Ci on ( prawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.08.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Oczywiście Zawsze i o każdyj porze Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.08.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Od dwóch nocy budzę się zlana potem i prawie słysze swój wrzask! Zwierzyna leśna przegoniona z okolic na amen .... teraz już wiem, dlaczego ....:) Pożywiom - uwidim, jak mawiają nasi sąsiedzi ze wschodu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.08.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 ło mamuńciu!!! Jeżową w końcu oddali:o hihiii:lol2: hej:bye: Brazka mój mówi, że to starożytni górale tak mówili:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.08.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Ano oddali Teraz jestem na odwyku. Mam tableteczki na pracoholizm ... i autyzm towarzyski ... i jeszcze takie na smutność ( też czasami za mną łazi ). W ogóle mam super dealera - będę żyła ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts