Arctica 16.08.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 A może ten Twój koksownik ma cuś na zlenienie??? Takie totalne:rolleyes:To bym się w kwestii paru kilo dogadali:p Na smuta to sposoby mam dwa. Po uno łapiaste coś psitulić... posmyrać... dać się po mordzie polizać... w rękaw pozwolić sobie wleźć...drugi ciut bardziej brutalny... łopata, szpadel... grabie ale w jakiejś ekstremum wersji...jak nie masz siły garba do pionu ustawić to i na smuta nie masz siły:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.08.2013 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Zwierzęca mądrość przez ciebie przemawia kobieto - aż miło ...Sposoby wymienione na przemian stosuję - działanie potwierdzam ... ino, że trochę wybiórczo czasem działają to się muszę wspomagać.Zresztą sierści u mnie statystycznie mniej ... i rogacizny też nie mam a to do tulenia pewnie bezmiar ciała co ? Ze sportów ekstremalnych - przekopywaniem sosnowego lasu jestem zafascynowana (tyle tam korzonków że aż mnie moje bolą ).Jak mi ten numer wyjdzie i pod lasem trawa urośnie to proszę do mnie mówić Jeżyco Wielka ! Co do lenia ... ludzkość jeszcze tabletkóf nie wymyśliła(może i dobrze ... bo my pewnie bym przeżyli ... ale japończykóf ... to by pozabijało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Może na wsi słuczaj ja już zacznę ćwiczyć to mówienie ........................ Jeżyco Wielka!!!!! O Wielka Jeżyco!!!!!! ................. która wersja lepiej brzmi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.08.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Wierzyć mi się nie chciało, myslałam, że zniknie po jednym raziczku, ale... jest!!! Jeżowa, normalnie jesteś znowu, a to dopiero numer! Wielka już jesteś? Dlaczego się nie odchudzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Depsia, mam wrażenie, że to nie o taką wielkość chodzi ...... ale może się mylę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.08.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Już ! Można do mnie Jeżyco Wielka wołać ! Trawa na pustyni wyrosła! Wykiełkowała znaczy ...teraz lać by trza ... co by nie przyschła nie ? Tak ciut to ją obsikam ... ale z torbami to się puścić nie dam. Właśnie Sipatkę do wyra wysłałam gdzie Sipatek już snem sprawiedliwego zmarnowany poległ ... Sama padam na pyszczek zmarnowany ... ale szczęśliwy, że w wyśmienitym towarzystwie alcoholu nadużyłam. Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez AgaJeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.08.2013 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Sipatki śpiom ... obadwa... Teraz trza na górę potupać ...cichutko (to dobre będzie ) co by towarzystwo w szok nie wpędzić ... Ale złośliwa ta grawitacja ... Kto te schody zrobił takie wysokie psia mać ... Dybranoc ... P.S. Jednego guza już mam - na brodzie. Taboret mnie napadł znaniecka - wczoraj. Powalił i obił - ale aparata nie potłukłam ( fotograficznego znaczy). Ino gębę obiłam ...ciut Jutro powiem gdzie mam drugiego (guza ...uwentualnie ) Fajny taki łyk-end ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.08.2013 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 No i jednak wielka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.08.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Ale mnie komplementa obleciały:oops:... nie tyle mądrość co autopsja:yes: Rogacizna się na smuta nie nadaje... kompletnie nie kuma nastroju:p TYLKO pies zliże łzy z policzka i TYLKo pies nie spuści z Ciebie wzroku dopóki się nie uśmiechniesz... Miałam zapytać co się tak szwędasz po nocy... o ja durna zapomniała, że jeże nocne stworki som:-x O Wielka Jeżowo... olewaj i za kieszeń się trzymaj:Da olewać musisz bo przestaniesz Wielka być, a zaczniesz być Jeżowa z Uschniętego Trawnika:rotfl: niestety przy suchotach na piasku nie da rady:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 17.08.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Oleeeewam ... lubię tę robotę Sipatki nazad do domu wracają ... szkoda .... się cicho zrobiło. Jeż do kosiarki się dorwawszy natentychmiast ....ją zepsuł ...( linkę od gaziu szlag trafił ... za dobrze go karmię ) Trawa się mściwie zieleni - już z daleka widać Jeżyco Wielka - poproszę. Ten wariant się mię podoba Łzowych zlizywaczy mam sztuk trzy. Działają bez zarzutu Się Depsia nie śmieje - Jeżowa do świata żywych wróciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.08.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Oleeeewam ... lubię tę robotę To byście się Jeżyco Wielka z moim dogadali... olewa non stop:mad:... nie wstawiaj prania bo mi woda nie leci... nie zmywaj bo mi woda nie leci... co znowu z tą wodą robisz??? kawę wstawiam!!! aha... tak mnie wytresował, że krzyczę jak na kibelek lecę... że przestanie lecieć bo spuszczam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 17.08.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Bidulko ... ktoś ci ciśnienie zap....ł ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 No i całe szczęście, żeś do świata żywych powróciła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.08.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Bidulko ... ktoś ci ciśnienie zap....ł ?! Mi to nie... lekarz nawet śmie twierdzić, że ciut przy duże jest:rolleyes: ale nasze przyłącze ma około 100 metrów i jakoś rozeszło się po kościach:D szczególnie jak kilka odbiorników jednocześnie działa to ten ostatni w kolejce ma cienki ciurk:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.08.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) Mi to nie... lekarz nawet śmie twierdzić, że ciut przy duże jest:rolleyes::pale nasze przyłącze ma około 100 metrów i jakoś rozeszło się po kościach:Dszczególnie jak kilka odbiorników jednocześnie działa to ten ostatni w kolejce ma cienki ciurk:rotfl:Nooo dobrze nie jest - po kościach to się romantyzm rozchodzi. Jak ciurk nawalił - prostata do remontu ! A tak poważniej ... chyba bym se studnię wydzióbała ... tak co by się spuszczać bezstresowo ( panowie nie czytają bo świntuszyć zaczną ! ) A my z Jeżem właśnie po akcji MYSZOR. Jak się ma trzy koty w domu to sobie trzeba samemu myszy łapać. Dobrowolnie do domu nie wlazły oczywiście. Kocicia przyniosła w celach rekreacyjnych. Śliczna była (myszka znaczy ) i darła pysk niemiłosiernie. Jeżyk ją za kitkę złapał - ja do wiaderka i ... wyniosłam do lasu... ( wiem ... wiem ... konsultowałam za specjalistą - tego się nie leczy ... ) Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez AgaJeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.08.2013 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 też mam tę chorobę, choć kici nie mam ani myszy w domu też bym ją wypuściła, choć nie do lasu... bo za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.08.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Sipatkowi serdecznie dziękują za mile spędzone chwile, choć pewnie momentami były one milsze nam niż Wam Dzięki za wycieczki i spacery i ........................echhh szkoda, że każda podróż kiedyś się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.08.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Nie wiem, czy mi się to dobrze kojarzy, ale jak słyszę O Jeżyco Wielka to widzę Brazę bijącą pokłony cuś w rodzaju muzułmanina na dywaniku ....... Brazaaa nie rzucaj - ja już i tak zwiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.08.2013 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Sipatkowi serdecznie dziękują za mile spędzone chwile, choć pewnie momentami były one milsze nam niż Wam Dzięki za wycieczki i spacery i ........................echhh szkoda, że każda podróż kiedyś się kończy Łojtam, łojtam ... mnie też pomogło. Autyzm towarzyski się ciężko leczy. Każda terapia wysoce pożądana;) Dlaczego jak wciskam enter to mnie nie chce od nowego wiersza robić ? Ja to już posta spłodzić nie potrafię bez męczarni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.08.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Dlaczego jak wciskam enter to mnie nie chce od nowego wiersza robić ? Ja to już posta spłodzić nie potrafię bez męczarni ... Ja tez tak mam:eek: może wiersze są limitowane i teraz trzeba oszczędzać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts