Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dlaczego jak wciskam enter to mnie nie chce od nowego wiersza robić ? Ja to już posta spłodzić nie potrafię bez męczarni ... Ja tez tak mam:eek: może wiersze są limitowane i teraz trzeba oszczędzać???:rolleyes:
Jeeeżu czy ja wszystko muszę oszczędzać ?!? Na każdym kroku bida do dooopy zagląda ... i jeszcze wiersze oszczędzać trza :mad: ( Czeeee ... :cool: ... jak Jeżowa marudzi - znaczy żyje :D)

Na autyzm towarzyski to najlepiej do Depsiowa przyjechać, na tyle spokojnie, żeby nie zwariować, a na tyle dużo ludzi, żeby się z autyzmu rzeczonego wyleczyć! :lol:
Ajajaj ... nie mów głośno bo jak nic Sipatka mnie do auta załaduje i pod granicę wywiezie ! Jej się właśnie włączyły te ...noooo ... szwendacze ! I zablokowały się jak nic ! Małom u Brazy nie wylądowali ... ino zatrzymać mi się udało w Jeżogrodzie towarzystwo ( bo tys piknie tu mom :rolleyes: ) ENTER NIE DZIAŁA !!!

Windows 8 ... moja pokuta za grzech chciejstwa nowego kompa ...Zanim go ogarnęłam - poczułam się jak aborygen ( bez urazy). Pół godziny szukałam sposobu ... żeby gada wyłączyć ! I niby mocno głupia nie jestem ( wiem, że Krym nie leży ...na ciostku ...) ale mnie upodlił . Musicie mi chyba wybaczyć, że posty ciurkiem płodzić będę ( jak nastolatka esesmany ) ale pewnie znowu potrzebuję trochę czasu coby sposób na enter znaleźć. Cześć Lesiu :D

Nooo dobrze nie jest - po kościach to się romantyzm rozchodzi. Jak ciurk nawalił - prostata do remontu ! A tak poważniej ... chyba bym se studnię wydzióbała ... tak co by się spuszczać bezstresowo ( panowie nie czytają bo świntuszyć zaczną ! ) A my z Jeżem właśnie po akcji MYSZOR. Jak się ma trzy koty w domu to sobie trzeba samemu myszy łapać. Dobrowolnie do domu nie wlazły oczywiście. Kocicia przyniosła w celach rekreacyjnych. Śliczna była (myszka znaczy ) i darła pysk niemiłosiernie. Jeżyk ją za kitkę złapał - ja do wiaderka i ... wyniosłam do lasu... ( wiem ... wiem ... konsultowałam za specjalistą - tego się nie leczy ... :no: )

Wykrakałaś!!!:mad:

Tak mnie noga napierdziela, że nic więcej tylko romantyzm mnie dopadł... chociaż chłop na to starość mówi:mad:

Szpik mnie boli, ałłłłłłłłłłłłłłaaaaaa...

Studni se nie wydzióbiem bo woda poniżej 40 metrów. Niedaleko głębinowe ujęcie wody zrobili i wszystkie studnie we wsi wyschły:rolleyes:

Myszory u nas nie mają szans... jak koty nie zaciutają na amen to psice im zabiorą i dokończą dzieła.

Wiadomość z ostatniej chwili, Kluska ma łocy, a Gomora nauczyła się łapać myszy:lol:

I je zjada... błeeeee...

Braza - pokłon przepiękny ! A jak ty te dooopkę wypinasz. No noooo :D. Sipatka uparta jak mało kto ( osioł przy niej to ...sarenka :yes: )

Depsia ... nie wrzeszcz na całego foruma bo złe jakie usłyszy ;)

Aaaaaaa ! Enter działa !!!

Trzeba ten guziołek nacisnąć pierwszy od lewej u góry ( ciekawe co to cholera :rolleyes: )

Dziwne znaczki som jakieś ale co tam !

Arctica - to nie romantyzm i nie starość ... to leń. On też człowieka poskręca :D A chłopu powiedz, że masaż na to potrzebny.

A jak też ma lenia ... to se masażystę zorganizuj. Założymy się, że następny masaż masz w domu za darmo ? :rotfl:

Moje koty też dużo jedzą ... ale to w saszetkach jest ( i bynajmniej nie sałatka z myszy )

Kolczate stworzenie mię dżaźni... :rolleyes:

Bez wymówek takich, że nie umi z kompa korzystać, proszę...

Z enterem czy bzzz... do mnie ma przybyć, cobym wychowanka poznała :bye:

Co nie umi ? Cooo ?

Widzi jak se radze ? No !

I nie bzyczeć jak mucha ... godności trochę ... waćpanna cuś koło tony ważyć może ( no z 800 na pewno ) ... a bzyczy ...

Osiowi nie wypada :p

Wieeesz, że się wybieram ... ale jak nie czasu to luksusu ( czyt. złotych polskich) brakuje.

Ale Jeż mój użytkuje auto służbowe i zamiaruję to niecnie wykorzystać :)

Elektroniczny odstraszacz pozostaje, coby nie zeżarły Was z kretesem. ;)

Izaaaaaaa!!!!!!

Prezyjedźcie do naaaaaaaaaaaas!!!!!!!!!!!!!

Z Jeżamiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

I innymi stworami, Yetkami i Osiamiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

Nooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

:p :p :p

(...)A Sipatki maja przechlapane za to, że się bardziej nie uparły!!!!!!!

Znaczy jednak nie dojechali :p

Yes, yes, yes!!! banana.gif - od razu mi lepiej :lol2:

...a, że przechlapane mają, to fakt - przecież beze mnie do Jeżogrodu pociekli :evil:

;)

Depsia, Ty się spod tej swojej sosny tak nie wydzieraj, tylko sama wreszcie rusz zadek - u nas się zainstalujesz i objedziesz sobie stwory osobiście (a przy okazji z kibelka skorzystasz :p)

Widzę, że i Osiowi się znów na rykowisko zebrało, ale samodzielnie ze swoich łosiokniei nadal wyleźć nie raczy :p

...Braza, Ciebie też to tyczy, kurzatwarz!, tak samo ruchliwa mać jak i nać! :x

... co, Kolczata? Pewno już myślałaś, że Ci się upiecze? evilgrin.gif

Tobie największy wpier..l się należy, bo najbliżej siedzisz i luzy masz:p

(...czasowe ofkors).

Bierz prowiant na drogę i w drogę!

http://s3.flog.pl/media/foto/3316640_amator-jablek-.jpg

I nie bzyczeć jak mucha ... godności trochę ... waćpanna cuś koło tony ważyć może ( no z 800 na pewno ) ... a bzyczy ...

Osiowi nie wypada :p

ZARAZ NIE WYPADA... A MOŻE JA JESTEM OŚ CO MYŚLI, ŻE JEST MUCHĄ...:rotfl:

TO JA CIERPLIWIE NA SŁUŻBOWE POCZEKAM ;)

.

Widzę, że i Osiowi się znów na rykowisko zebrało, ale samodzielnie ze swoich łosiokniei nadal wyleźć nie raczy :p

JAKOŚ TAK MNIE ZASTOPOWAŁO...:rolleyes:

ZARAZ NIE WYPADA... A MOŻE JA JESTEM OŚ CO MYŚLI, ŻE JEST MUCHĄ...:rotfl:

...:rolleyes:

Ośka ... ja cię błagam ... tylko nie muchą ...:o

Jak ja do ciebie zajadę a ty na gooownie będziesz siedziała to na zawał zejdę :bash:

Yeti

Za tą pląsawicę nieskoordynowaną i bab czepianie ... nogów w dooopie nie masz !

Depsia ci może wybaczy ( spolegliwa ... dosyć )

Braza puści niekulturalną wiąche i oleje ...

Ośka myśli że jest mucha to cię najwyżej opluje

Ale ja zrobię to co lubię a czego się Jeż boi najbardziej ( jako ostatni przedstawiciel samca jajecznego w tym domu ! )

Uspokój się natentychmiast !