Gosiek33 19.08.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 u mnie enter działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.08.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 umnieteż działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Na autyzm towarzyski to najlepiej do Depsiowa przyjechać, na tyle spokojnie, żeby nie zwariować, a na tyle dużo ludzi, żeby się z autyzmu rzeczonego wyleczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.08.2013 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Dlaczego jak wciskam enter to mnie nie chce od nowego wiersza robić ? Ja to już posta spłodzić nie potrafię bez męczarni ... Ja tez tak mam:eek: może wiersze są limitowane i teraz trzeba oszczędzać??? Jeeeżu czy ja wszystko muszę oszczędzać ?!? Na każdym kroku bida do dooopy zagląda ... i jeszcze wiersze oszczędzać trza ( Czeeee ... ... jak Jeżowa marudzi - znaczy żyje ) Na autyzm towarzyski to najlepiej do Depsiowa przyjechać, na tyle spokojnie, żeby nie zwariować, a na tyle dużo ludzi, żeby się z autyzmu rzeczonego wyleczyć! Ajajaj ... nie mów głośno bo jak nic Sipatka mnie do auta załaduje i pod granicę wywiezie ! Jej się właśnie włączyły te ...noooo ... szwendacze ! I zablokowały się jak nic ! Małom u Brazy nie wylądowali ... ino zatrzymać mi się udało w Jeżogrodzie towarzystwo ( bo tys piknie tu mom ) ENTER NIE DZIAŁA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.08.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 ..... ENTER NIE DZIAŁA !!! jak nie jak działa bez oszczędzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.08.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 jak nie jak działa bez oszczędzania jak działa jak nie działa:no: może to kwestia windows8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.08.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Windows 8 ... moja pokuta za grzech chciejstwa nowego kompa ...Zanim go ogarnęłam - poczułam się jak aborygen ( bez urazy). Pół godziny szukałam sposobu ... żeby gada wyłączyć ! I niby mocno głupia nie jestem ( wiem, że Krym nie leży ...na ciostku ...) ale mnie upodlił . Musicie mi chyba wybaczyć, że posty ciurkiem płodzić będę ( jak nastolatka esesmany ) ale pewnie znowu potrzebuję trochę czasu coby sposób na enter znaleźć. Cześć Lesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.08.2013 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Amoże by tak kopiuj-wklej z worda cooo? Powalczymy… Jaaaa…chyba działa ! W koszmarach sennych widziałam już moją polonistkę z podstawówki … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 A ja chciałam sobie ósemkę zainstalować .... no ni hu hu,m nie ma dziada, ani myślę!!!!!! Braza pokłon oddaje Jeżycy Wielkiej!!!!!! A Sipatki maja przechlapane za to, że się bardziej nie uparły!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Sipatka, powiadasz...? Szwendacze...? Lecę szukać, zara jej podpowiem i namówię!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.08.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Nooo dobrze nie jest - po kościach to się romantyzm rozchodzi. Jak ciurk nawalił - prostata do remontu ! A tak poważniej ... chyba bym se studnię wydzióbała ... tak co by się spuszczać bezstresowo ( panowie nie czytają bo świntuszyć zaczną ! ) A my z Jeżem właśnie po akcji MYSZOR. Jak się ma trzy koty w domu to sobie trzeba samemu myszy łapać. Dobrowolnie do domu nie wlazły oczywiście. Kocicia przyniosła w celach rekreacyjnych. Śliczna była (myszka znaczy ) i darła pysk niemiłosiernie. Jeżyk ją za kitkę złapał - ja do wiaderka i ... wyniosłam do lasu... ( wiem ... wiem ... konsultowałam za specjalistą - tego się nie leczy ... ) Wykrakałaś!!! Tak mnie noga napierdziela, że nic więcej tylko romantyzm mnie dopadł... chociaż chłop na to starość mówi:mad: Szpik mnie boli, ałłłłłłłłłłłłłłaaaaaa... Studni se nie wydzióbiem bo woda poniżej 40 metrów. Niedaleko głębinowe ujęcie wody zrobili i wszystkie studnie we wsi wyschły:rolleyes: Myszory u nas nie mają szans... jak koty nie zaciutają na amen to psice im zabiorą i dokończą dzieła. Wiadomość z ostatniej chwili, Kluska ma łocy, a Gomora nauczyła się łapać myszy:lol: I je zjada... błeeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.08.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Kolczate stworzenie mię dżaźni... Bez wymówek takich, że nie umi z kompa korzystać, proszę... Z enterem czy bzzz... do mnie ma przybyć, cobym wychowanka poznała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.08.2013 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Braza - pokłon przepiękny ! A jak ty te dooopkę wypinasz. No noooo . Sipatka uparta jak mało kto ( osioł przy niej to ...sarenka ) Depsia ... nie wrzeszcz na całego foruma bo złe jakie usłyszy Aaaaaaa ! Enter działa !!! Trzeba ten guziołek nacisnąć pierwszy od lewej u góry ( ciekawe co to cholera ) Dziwne znaczki som jakieś ale co tam ! Arctica - to nie romantyzm i nie starość ... to leń. On też człowieka poskręca A chłopu powiedz, że masaż na to potrzebny. A jak też ma lenia ... to se masażystę zorganizuj. Założymy się, że następny masaż masz w domu za darmo ? Moje koty też dużo jedzą ... ale to w saszetkach jest ( i bynajmniej nie sałatka z myszy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.08.2013 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Kolczate stworzenie mię dżaźni... Bez wymówek takich, że nie umi z kompa korzystać, proszę... Z enterem czy bzzz... do mnie ma przybyć, cobym wychowanka poznała Co nie umi ? Cooo ? Widzi jak se radze ? No ! I nie bzyczeć jak mucha ... godności trochę ... waćpanna cuś koło tony ważyć może ( no z 800 na pewno ) ... a bzyczy ... Osiowi nie wypada Wieeesz, że się wybieram ... ale jak nie czasu to luksusu ( czyt. złotych polskich) brakuje. Ale Jeż mój użytkuje auto służbowe i zamiaruję to niecnie wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.08.2013 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Znowu mam myszora ... Właśnie zwiedza salon. Przed chwilą obżarła się w Kluskowej misce ( Kluska to u mnie pies - nie kot ) i podskakuje jak piłeczka po płytkach. Się jutro wykończę zanim ją złapię ... chyba ma ADHD ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2013 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Elektroniczny odstraszacz pozostaje, coby nie zeżarły Was z kretesem. Izaaaaaaa!!!!!! Prezyjedźcie do naaaaaaaaaaaas!!!!!!!!!!!!! Z Jeżamiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! I innymi stworami, Yetkami i Osiamiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! Nooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.08.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Dzięki AgaJeżyk, ENTER DZIAŁA:yes: i już windows8 nie straszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.08.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 (...)A Sipatki maja przechlapane za to, że się bardziej nie uparły!!!!!!! Znaczy jednak nie dojechali Yes, yes, yes!!! - od razu mi lepiej ...a, że przechlapane mają, to fakt - przecież beze mnie do Jeżogrodu pociekli Depsia, Ty się spod tej swojej sosny tak nie wydzieraj, tylko sama wreszcie rusz zadek - u nas się zainstalujesz i objedziesz sobie stwory osobiście (a przy okazji z kibelka skorzystasz ) Widzę, że i Osiowi się znów na rykowisko zebrało, ale samodzielnie ze swoich łosiokniei nadal wyleźć nie raczy ...Braza, Ciebie też to tyczy, kurzatwarz!, tak samo ruchliwa mać jak i nać! ... co, Kolczata? Pewno już myślałaś, że Ci się upiecze? Tobie największy wpier..l się należy, bo najbliżej siedzisz i luzy masz:p (...czasowe ofkors). Bierz prowiant na drogę i w drogę! http://s3.flog.pl/media/foto/3316640_amator-jablek-.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.08.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 I nie bzyczeć jak mucha ... godności trochę ... waćpanna cuś koło tony ważyć może ( no z 800 na pewno ) ... a bzyczy ... Osiowi nie wypada ZARAZ NIE WYPADA... A MOŻE JA JESTEM OŚ CO MYŚLI, ŻE JEST MUCHĄ... TO JA CIERPLIWIE NA SŁUŻBOWE POCZEKAM . Widzę, że i Osiowi się znów na rykowisko zebrało, ale samodzielnie ze swoich łosiokniei nadal wyleźć nie raczy JAKOŚ TAK MNIE ZASTOPOWAŁO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.08.2013 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 ZARAZ NIE WYPADA... A MOŻE JA JESTEM OŚ CO MYŚLI, ŻE JEST MUCHĄ... ... Ośka ... ja cię błagam ... tylko nie muchą ... Jak ja do ciebie zajadę a ty na gooownie będziesz siedziała to na zawał zejdę Yeti Za tą pląsawicę nieskoordynowaną i bab czepianie ... nogów w dooopie nie masz ! Depsia ci może wybaczy ( spolegliwa ... dosyć ) Braza puści niekulturalną wiąche i oleje ... Ośka myśli że jest mucha to cię najwyżej opluje Ale ja zrobię to co lubię a czego się Jeż boi najbardziej ( jako ostatni przedstawiciel samca jajecznego w tym domu ! ) Uspokój się natentychmiast ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts