Moose 20.08.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Ośka ... ja cię błagam ... tylko nie muchą ... Jak ja do ciebie zajadę a ty na gooownie będziesz siedziała to na zawał zejdę Myślałam, że ze śmiechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Ośka ... ja cię błagam ... tylko nie muchą ... Jak ja do ciebie zajadę a ty na gooownie będziesz siedziała to na zawał zejdę Jeżata!!! Ja pier...le!!! Monitor mi czyścisz, aaaa!!!!!!!! :rotfl: A czy taki Oś na goownie to usiedzi...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.08.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 A czy taki Oś na goownie to usiedzi...? na słoniowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.08.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 na słoniowym Nie na ino w ( za mientkie ) Depsia - ja straśnie lubię jak ... plujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 21.08.2013 01:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 (...)Yeti Za tą pląsawicę nieskoordynowaną i bab czepianie ... nogów w dooopie nie masz ! (...)zrobię to co lubię a czego się Jeż boi najbardziej ( jako ostatni przedstawiciel samca jajecznego w tym domu ! ) Uspokój się natentychmiast ! Wiem, że do różnych niecnych czynów jesteś zdolna, ale jakoś nie wierzę w to, że jajca i nogi z doopy na odległość (albo internetowo) wyrywasz :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2013 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Jejtuś - ja bym Jeżowej nie drażniła, kochany, nie prowokuj, bo możesz się zdziwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.08.2013 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Właśnie - nie prowokuj ... Z domu się nie ruszyłam a z Łosia muchę zrobiłam Skopałam kawał sosnowego lasu - trawę posiałam i ... rośnie ! Mam moc - uważaj ( zakwasy też ... ale to już insza inszość ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.08.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 ( zakwasy też ... ale to już insza inszość ) ja je do ................. pomidorów używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.08.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Jeżata!!! Ja pier...le!!! Monitor mi czyścisz, aaaa!!!!!!!! :rotfl: A czy taki Oś na goownie to usiedzi...? na słoniowym OPLUŁAM SOBIE SŁUŻBOWY MONITOR. Po co gdziekolwiek jeździć jak tu przed kompem czytawszy można ze śmiechu kolki dostać Depsia ja to bym do Ciebie i całym towarzystwem chętnie pojechała, ale sobie wyobraź taką zgraję w jednym terminie zgrać no i czy Ty trupem byś nie padła jakby tak my, Yetusiowe, Jeżowe, AGPki i jeszcze Łosica u bram stanęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.08.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 A ja chciałam sobie ósemkę zainstalować .... no ni hu hu,m nie ma dziada, ani myślę!!!!!! Braza pokłon oddaje Jeżycy Wielkiej!!!!!! A Sipatki maja przechlapane za to, że się bardziej nie uparły!!!!!!! Pokłon dosięgnął (prawie) mojej wyobraźni rozbujanej (ino dywanika zbrakło hihihi) A co się tyczy przyjazdu to: spokojna głowa. Co się odwlecze to nie uciecze. Jeszcze się zdziwisz, albo ........................... bramę na siedem kłódek zamkniesz Znaczy jednak nie dojechali Yes, yes, yes!!! [ATTACH=CONFIG]207494[/ATTACH] - od razu mi lepiej ...a, że przechlapane mają, to fakt - przecież beze mnie do Jeżogrodu pociekli Yetek, ja co do ciebie to już dawno miałam pewne podejrzenia ale teraz to się wsypałeś kosmicznie Ty Ty Ty .................... zazdrosny ..............ORANGUTANIE JEDEN A NIE YETI Było nad morze nie jechać a nie teraz jakieś pretensje wyciągać na forum publicznym bądź co bądź !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 OPLUŁAM SOBIE SŁUŻBOWY MONITOR. Po co gdziekolwiek jeździć jak tu przed kompem czytawszy można ze śmiechu kolki dostać Depsia ja to bym do Ciebie i całym towarzystwem chętnie pojechała, ale sobie wyobraź taką zgraję w jednym terminie zgrać no i czy Ty trupem byś nie padła jakby tak my, Yetusiowe, Jeżowe, AGPki i jeszcze Łosica u bram stanęli Padłabym - ze szczęścia i zdumienia radosnego!!! A co mi tam, pokazałabym gdzie co leży i sami byście się rządzili, ja bym tylko siedziała i gadała, gadała, gadała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.08.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 ja je do ................. pomidorów używam ... hmmmm do pomidorów powiadasz ...? Mój kolega, onegdaj namiętny kulturysta, mówił, że jak jego jaje pomidory zaczęły przypominać to zaprzestał i sportu i niezbędnych suplementów używać ... Ponoć w następnym etapie to mogą wybuchnąć To może nie używaj lepiej Sipatka sygnalizuje delikatnie apokalipsę w Depsinej stodole ... a ta szczęśliwaaaaa, że strach. Nic bidulka złego nie przeczuwa Depsia - jak my tam wszyscy na cie napadniem ...to ty ani na czym usiąść ani słowa wyartykułować nie zdołasz ( Sipatka cię zagłuszy - ja poprawie ) Chwilkie mie nie było - a tu sudomia i gomoria Panie ! Siostrowych dziecków pilnowałam - sama przyjemność prawdziwa ( a że ja walnięta ciotka jestem to i przyjemność podwójna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.08.2013 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Oś na goownie nie siada... chyba... alibo nie zauważył, iż w niestosownej miejscówce spoczął... Nie mniej jednak Kolczasta, Ty nie ściemniaj ino przybyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2013 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Ja się nie boję braci rojek! Ino żeby tylko chcielista przyjechać... A tak to się cieszę jak głupi do gwizdka tymi obietnicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.08.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 ... hmmmm do pomidorów powiadasz ...? .... zakwas do pomidorów używam a nie jaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.08.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Ja się nie boję braci rojek! Ino żeby tylko chcielista przyjechać... A tak to się cieszę jak głupi do gwizdka tymi obietnicami. Lepiej się cieszyć z nadziei na przyjemność niż przewidywać armagedon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.08.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Spokojnie. Na tę chwilę Tomasz prundem usidlony ( czyt. wolnego brak)- ja ZUSem ( czyt. w namiętnym oczekiwaniu na należne jak psu buda - świadczenie ). W związku z powyższym ... czekamy.... aż Sipatek wolne wygospodarzy a mnie embargo finansowe zniesą Idę kopać las i trawę siać coby na utrzymanie mężowe zasłużyć ( bo mnie z domu wyrzuci po pretekstem darmozjada ) Lesiu - u nas zakwas to tylko do chlebka. Ale ty chyba nie tym te pomidory popijasz co ? Bo to w smaku to podłe być musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.08.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Lesiu - u nas zakwas to tylko do chlebka. Ale ty chyba nie tym te pomidory popijasz co ? nie chlebkowy tylko żurkowy i nie ja piję tylko krzoki pomidorów pomidory smakują pomidorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 A możesz jakieś szczegóły napisać, Jamlesik - jak Ty je tym pomidorom zapodajesz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.08.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Nooo zapodaj jak zapodajesz. Ja to sobie sama żurek zakwaszam. Z mąki żytniej razowej ... z czosneczkiem Kwaśny, że strach ( taki lubię ) Jak ja moje pomidory tym napoję to one naprawdę wybuchną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts