jamles 23.08.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 A możesz jakieś szczegóły napisać, Jamlesik - jak Ty je tym pomidorom zapodajesz...? nie mój pomysł, więc zajrzyjcie tu żurek jest potrzebny do produkcji mleczanu wapnia (żurek + kreda malarska) mikstura chroni przed zarazą a ja zainteresowanym mogę zdradzić szczegóły na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.08.2013 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Lesiu ... zasiałeś ziarno niepokoju i ciekawości w moim ogródku. Pomodorki w ubiegłym roku rosły pięknie ... i wylądowały na kompoście w bardzo krótkim czasie. W bólach poszukiwań informacji w necie doszłam, że brakowało im wapnia ( u mnie ziemia kwaśna jak ten mój żurek ) W tym roku dostały pod nogi skorupki od jajek ... i jeszcze się trzymają ( odpukać - doskonale ) Za to na kompoście !!!! Mam gąszcz zeszłorocznych samosiejek. Rosną sobie dziarsko a mnie szkoda wysiedlić to towarzystwo. Oczywiście warunki mają lepsze bo dosypujemy tam przekompostowane ... kartongipsy ZDECYDOWANIE POPROSZĘ TAJEMNY PRZEPIS NA ŻURKOWĄ ODŻYWKĘ DLA POMODORKÓW A potem nauczysz mnie jeszcze raz wklejać fotki ... bo mi się znowu zapomniało Pokażę ci pomidory ... na kompostowniku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.08.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Zainteresowana jestem!!! bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.08.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 ZDECYDOWANIE POPROSZĘ TAJEMNY PRZEPIS NA ŻURKOWĄ ODŻYWKĘ DLA POMODORKÓW A potem nauczysz mnie jeszcze raz wklejać fotki ... bo mi się znowu zapomniało Pokażę ci pomidory ... na kompostowniku ... klikasz ikonkę dodaj zdjęcie ..... chyba drzewko w kwadracie w środkowym pasku odpowiedzi, za globusami otworzy się okienko dodaj zdjęcie i wybierasz czy z komputera czy z url i dodaj zdjęcie, potem jak dwa razy klikniesz na zdjęcie to otworzy się okienko z rozmiarami fotek i wybierasz jakie chcesz wkleić i zatwierdź odpowiedź żebym widział ten kompostownik. PS. też mam najfajniejsze pomidory na kompoście przepis wyślę ...... gołębiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.08.2013 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 No to jadziem ... Chyba będzie takie małe ( nie lubię ) - jak się robiło większe bo jak 2Xklikam to od razu się otwiera ... o nic nie pyta dziad W środku i za ... same pomodorki . Nie wiem kiedy dojrzeją bo w cieniu przeważnie ... ale i tak niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.08.2013 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 ...... "Ósemka" ... najpierw sobie muszę A/A włączyć ... potem wyłączyć żeby 2X klik w fotkę ... nie napis ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.08.2013 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Umiem ! Dzięki Lesiu Druga fotka to mój trawnik - dzisiaj zakończony. Wyrwałam tymi rencyma kilka taczek korzonków sosnowych ... ale warto było bo kawałek już zielony ... i cieszy Teraz będę zerkać czy mi te podgryzione sosny orła nie wywiną na działkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.08.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,30_8c_orig.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.08.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Dałaby osoba parę fotków wiency bo nie wim zaz której strony ten trawnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.08.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Dałaby osoba parę fotków wiency bo nie wim zaz której strony ten trawnik... od lasa albo od Karguli ....... żyją jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.08.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Dam dam Lesiu ... ino Jeż wrócił na łono rodziny to się chłopem zaopiekować muszę W delegacji pracuje ... rozumiesz Jak już umiem to jutro - obiecuję - wkleję to moje wsiowo-sielskie obejście. Wsiowe kwiatki ... i stwory wszystkie ... 6 sztuk Lesiu - info od gołębia mam. Jeżyk zachwycony babcinymi przepisami.Żur kisić potrafię - a my raczej nastawienie baaaardzo naturalistyczne mamy. W zgodzie z naturą żyjemy - co czasem i niespodzianki przynosi ... nie ukrywam Ale Randapami ziemi nie poimy ...( nie trzeba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.08.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Jak już umiem to jutro - obiecuję - wkleję to moje wsiowo-sielskie obejście. Wsiowe kwiatki ... i stwory wszystkie ... 6 sztuk To zajmuję miejsce w pierwszym rzędzie i czekam:popcorn: na stwory ofkors:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.08.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Już siedzę obok Arctiki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.08.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 i ja http://emotikona.pl/emotikony/pic/2okulary.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.08.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 odsiedzin dostaniecie ...... tylko jeżykówka pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.08.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 odsiedzin dostaniecie ...... tylko jeżykówka pomoże Neeeee ... żubrówka jest Wklejem cuś zatem. A żem staroświecka zaspokoję najsamprzód niewiasty ( Arctiki życzenie ofkors ... siur ) Od kociambrów zaczniem. Moje dziewczynki . Z lewej Tajga - z prawej Gwiazdka ( córcia ) ... jak na załączonym obrazku - kochają się Gwiazdka przyłapana dzisiaj na piciu wody z kuwety : cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.08.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Lecimy dalej. Tofik : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.08.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Psiury. Kama ( dla przyjaciół Kamila ) ... ładna nieeee ? Tu z Bobikem poniewierają żabę : Kluska (troszkę prześwietlone ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.08.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Teraz coś dookoła domu Widoki z tarasu. Przed ogródkiem warzywnym zrobiłam taki małyz wsiowymi kwiatkami : ...i na taras z końca działki ( znaczy ogrodzonej części - bo za ogrodzeniem mamy jeszcze jakieś 100 metrów i staw ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.08.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Przed domem układam chodnik z kamieni i ... idzie mi jak krew z nosa Fajne kamienie się skończyły i zostały takie bujające się pokraki ... to się zniechęciłam ... ... ale kwiatki się udały ... powiem nawet, że nad nimi nie panuję ( wylewają się na chodnik ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts