AgaJeżyk 24.08.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Warzywnik z moimi wzlotami i upadkami ( taka ze mnie ogrodniczka jak dziewica orleańska po przemarszu wojska ... ale się staram ) Pojadłam w tym roku z tego ogródka aż mi zajady zniknęły ( się wyjałowiłam troszku z braku witamin ). Wszystko wypędzone ... na gnojówce z pokrzyw I kawałek kwiatowego kącika przed warzywnikiem ... ino z inszej strony : ... i dosyć ... bo teraz to mam faktycznie odsiedziny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.08.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Wiesz co, pięknie u Ciebie i te koty mrauuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.08.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Neeeee ... żubrówka jest ale tylko ze sokiem-jabcokiem poproszę chmmm... za rano trochę bo mi smaka narobiłaś Zwierzyniec bosssssssski... a te kociambry to takie jaśniutkie som??? moje też pręguska ale ciemniejsza.... i na takim lwim kolorze, nie srebrna:p a bruk faktycznie ja krew z nosa... rok temu (i trochę) się chwaliłaś, że brukujesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Jeżowa - PIĘKNIE masz!!! Piękny duży teren, o urodzie domu z bali to nawet mówić nie trzeba, a w ogrodzie widać spoooro włożonej pracy, fajne plecione igrodzenia, wiejski charakter, a kwiaty przy chodniczku wyglądają wspaniale - gratuluję!!! Zwierzyniec - Kama śliczna i tak słodko siada, po szczeniacku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.08.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Jeżyna bezkolcowa by Ci się przydała... i porzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.08.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Aga, pięknie a twoje kocice są w takim ślicznym kolorku, ze się napatrzeć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 25.08.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Jeżyna bezkolcowa by Ci się przydała... i porzeczki Bydziem Jeżynę depilować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Jejtek, znowu się opłułam przez Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.08.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Bydziem Jeżynę depilować? Powiedz kiedy, to chyba przyjadę popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.08.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 No poczekajta!!! Już Ona Wam da!!! Popalić Jetuś, popalić bez skojarzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.08.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Oj nie wiem, kto kogo by wydepilował jak się trafi taki dzik to pogłaskać się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.08.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 ..... teraz to mam faktycznie odsiedziny ... jakbyś chciała zamienić na odklęczyny to zapraszam do mnie na plewienie też bym chciał mieć taki porządek na grządkach a te pory to ze sklepu wsadziłaś przed zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.08.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 jakbyś chciała zamienić na odklęczyny to zapraszam do mnie na plewienie też bym chciał mieć taki porządek na grządkach a te pory to ze sklepu wsadziłaś przed zdjęciami Od końca polete ( zaś po kolei ) - POR JEST MÓJ ... porządek też Mam w tym roku inwazje chwastnicy więc się straśnie zawzięłam - mogłabym o niej książkę napisać. Stąd ten trawnik biegiem zakładamy ... a miało być na wiosnę po kolejnym przekopaniu z kompostem. Lesiu ... ziemia u mnie jak miejscami widać ... popiół ( leśna kurzawka ). Woda po niej spływa jak po mące ... masakra. Trzeba pracy i czasu żeby do używalności doprowadzić bo wymiana odpada. za dużo kasy i bałaganu ... wolę cierpliwie Arctica - jasne że z jabcokiem była Kociambry to mam w kolorze Whiskas ( jak ten z reklamy). Bruk mnie wykończył ... odpuściłam na chwilę i zajęłam się tą częścią, która jest DLA MNIE ... znaczy od tarasu. Dla ludzi ... od ulicy może poczekać ( na gramotniejsze kamienie na przykład ) Depsia - dziękuję ... Takie słowa ... od ciebie ... prawdziwy komplement ! Gosiek - jeżyna bezkolcowa jest ! Żyje ! Raz ją Jeż wyrwał i wywalił za ogrodzenie ( zapomniałam powiedzieć i za chwasta ja potraktował ). Potem ją dwa razy Kamila wyrwała i przewlokła po podwórku ... ale nie dała się. Wsadziałam trzeci raz i żyje ! Drzewka owocowe mamy za ogrodzeniem i tam będą porzeczki i agrest. Taki mini sad chcemy zrobić ... jak sarenki pozwolą Łosica z długostopym już knują jak mnie oskubać ! Nie będzie depilowania ! Futro na zimę zagęścić trza ! A pchły gdzie się podzieją ? Każdy prawdziwy Jeż zapchlony być musi. Na wydepilowanym pchły sobie zęby powybijają Do roboty się trza zabrać ... po gościach ogarnąć bo inwazję miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.08.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Aaaa . prośba.Pomysła szukam na natkę pietruszki.Taką mam piękną w tym roku ... co tu zrobić żeby ją uchomikować ?Zamrozić ? Myślałam porobić takie paczuszki : pietruszka, seler i lubczyk i ... zamrozić. Listki dużo wody nie maja to się kapieć nie powinien zrobić ... Na razie wcinam liście jak królik ( uwielbiam ) ... ale co dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.08.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 koperek mrożę, jest super, pietruszka już nie tak rewelacyjna, ale da się zjeść... wsadź pietruszki do skrzynki lub doniczki, a powinnaś mieć świeżą natkę całą zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.08.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Ja tam siekałam nać, jak koperek i zamrażałam w pudełeczkach po serkach mascarpone. Potem tylko skrobałam nożykiem albo łyżeczką ile było potrzeba i zapach rozchodził się cuuuudownyyyy po całym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.08.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 No trudno...chcieliśmy z Yetim pomóc ale jak chcesz być zapchlona to se byj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.08.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Nie chcę się wtryniać między wódkę a zakąskę ale......... NIE WIEM CO LEPSZE PCHŁY CZY BOLESNA DEPILACJA ??? W końcu pchły to można jakimś proszkiem potraktować albo cóś.............. a takie igły to nie wiadomo ile odrastają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.08.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Tylko proszę mnie nie straszyć depilacją bo ................... o bo ja szybciej od Osia biegam Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.08.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Wysusz te wszystkie zioła, skrusz do szklanego pojemnika, najlepiej ciemnego, najlepiej wszytkie razem i syp do zup - genialna przyprawa aromatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts