AgaJeżyk 26.08.2013 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Wysusz te wszystkie zioła, skrusz do szklanego pojemnika, najlepiej ciemnego, najlepiej wszytkie razem i syp do zup - genialna przyprawa aromatyczna. Te ... wróżka ... skąd wiedziałaś ? Właśnie się suszą na wietrze ( w worku do prania ) Robię eksperymenta wszelakie. Porobiłam paczuszki i zamroziłam. Wedle zaleceń Sipatki - posiekałam se w pudełeczko i też zamroziłam. Teraz suszę. Jak by nie było - cos się zawsze do jedzenia nadawać będzie nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.08.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 bo ja szybciej od Osia biegam Tak się Ciebie tylko wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.08.2013 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Tak się Ciebie tylko wydaje Oho ! Cosik mie się zdaje, że nasza Ośka nie raz już przez drapieżnika dooope ogryzioną miała ... Teraz galopuje jak ... gnu z nadwagą Ośka ... ale u nas to tylko wilki i ... Urząd Skarbowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.08.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Te ... wróżka ... skąd wiedziałaś ? Znam takie cholery różne, to wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.08.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Ośka ... ale u nas to tylko wilki i ... Urząd Skarbowy ... Wilków się nie boję... gorzej z US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.08.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Aaaa . prośba. Na razie wcinam liście jak królik ( uwielbiam ) ... ale co dalej ? zacznij jak gruzini ...... zagryzaj do czerwonego wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jasuniu, Jeżyca, zamurowało mnie na widok Twoich domowych osiągnięć!!!!! No szacun Kobieto, ogromny szacun!!!! A chodniczkiem to się chwalić możesz, nawet nie skończonym, do upojenia, jakbys miała wątpliwości co do swoich umiejętności i talentów to powiedz, podeślę Ci na priva mój przed tarasem od razu samoocena Ci wzrośnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2013 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Ino tylko, że ją znowu wcięło, więc nie wiadomo, czy i kiedy przeczyta nasze zachwyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.09.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 (edytowane) Już tam zaraz wcięło ! Hortensje i piwonie pozyskałam drogą podarunku ... to je szybciuchno wsadzić musieliśmy. Masakra jakie wykopaliska ( biedny Jeż ... szpadel po nocach będzie widział przez następny tydzień Za uznanie dziękuje pokornie - pomaga to przetrawić insze niedoróbki. Zawsze jakiś niedosyt mam i wiecznie z siebie nie do końca zadowolona ( taka ułomność widać ) Edytowane 9 Września 2013 przez AgaJeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Uuuu, kochana - perfekcjonizm jest baaardzo niewygodną cechą, pozbyj się go jak najszybciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.09.2013 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Uuuu, kochana - perfekcjonizm jest baaardzo niewygodną cechą, pozbyj się go jak najszybciej! Taaa ... ino, że ja chyba genetycznie obciążona jezdem Siostra ma to samo - w gorszym "wydaniu" ( sfagier ma przechlapane ) Takie łatwe to nie jest. Zanim sobie uświadomię, że się włączyło ... mam chandrę gotową. Zamiast popatrzeć tam gdzie ładnie i się cieszyć ... wzrok mi sam wędruje tam gdzie nie zrobione ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.09.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 wzrok mi sam wędruje tam gdzie nie zrobione ... Upierdliwiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Ja mam tyle miejsc nie zrobionych, że jakbym miała tak się stresować, to bym dawno chyba na melancholię zeszła. Zakładam okulary i staram się nie widzieć, mimo okularów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.09.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Upierdliwiec... No popatrz ... żaden okulista mi nie powiedział, że tak się nazywa taka choroba oczu Ja mam tyle miejsc nie zrobionych, że jakbym miała tak się stresować, to bym dawno chyba na melancholię zeszła. Zakładam okulary i staram się nie widzieć, mimo okularów... Melancholia ... siostra chandry ... ciotka depresji ... Znaaaamy całą rodzinkę A jak atakują to watahą - jak wilki Matko ! Za chwilę sama zapiszę się na Kurs Doskonalenia Osobowości ! Depsia - ty idź do okulisty bo ci się chaba okulary spsuły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Może to i prawda, bo co do portfela zaglądam, to nic nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.09.2013 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Może to i prawda, bo co do portfela zaglądam, to nic nie widzę... Aaaa to okulista ci nie pomoże. To jest jaskra portfelowa - tego się nie leczy Pilnuj się bo powikłania mogom być a tego Sołtys może nie zdzierżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 To ja te powikłania chyba już mam.Różne dziwne rzeczy robię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.09.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ta jaskra portfelowa to jakaś zaraźliwa gadzina jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.09.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ta jaskra ..... choroba cywilizacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.09.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Pytanie mam - poważne ( jak na mnie ) Posadziłam tulipany ... i nie wiem czy podlać ...czy nie ... W sumie padało i mokro to się troszkę boję co by nie zgniły zanim się ogarną z tymi korzonkami Głupie pytanie ...ale te tulipany to pierwszy raz sadze ( się nie śmiać proszę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts