AgaJeżyk 29.09.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Lesiu ... nie szkodzi, że spóźnione ... ale jakie apetyczne Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.09.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Pomóżcie głosując na FurięNagroda idzie na fundacyjne bidy...Głosowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 O mamuniu Kolczasta, ja też życzę wszystkiego cudownego!!!! Odgluciłaś się już???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.10.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 O mamuniu Kolczasta, ja też życzę wszystkiego cudownego!!!! Odgluciłaś się już???? No już niemalże ... ino kasłam jeszcze ( na cały las ... aż grzyby uciekają ... na jednej nodze ) ( i nie krzycz tak o tym moim peselu ... bo obciach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.10.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Aga, Ty coś o podróżach gadałaś... I CO...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.10.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Aga, Ty coś o podróżach gadałaś... I CO...???? Nooo gadałam ...Wygluce się, ogarnę ogród bo mię właśnie mróz wszystko pościnał i trza by to posprzątać. Jeż przygotowany - kilometry obmierzył. Myślim poważnie ... to się strzeż ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.10.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Osia, ja to bym się jednak tak nie cieszyła ..... wiem co mówię!!!! Jaki pesel, odczep się, nic nie wiem .... nie pamiętam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.10.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Osia, ja to bym się jednak tak nie cieszyła ..... wiem co mówię!!!! Myślisz...? hmmm... ja jednakże mam nadzieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.10.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 dziobku kolczasty wyglucilas się już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.10.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 dziobku kolczasty wyglucilas się już??? Ta jest ! Melduję ! Latam po obejściu i sprzątam po "wizycie" przymrozków Kwiatki szlag trafił ... a mogłoby być tak ładnie ... do końca października co najmniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.10.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 A wy tam ... parzystokopytne - nie spekulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.10.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Kolcoku, myśl... listopadowe łykendy mam wolne... NA RAZIE ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ja jestem nieparzystokopytna .... chyba ..... A spekulacje to nie są ino sama prawda, wiem co piszę.... Yetek też potwierdzi .... Moje dalie wszystkie wymarzły w ub, tygodniu, psia krew. Już wykopałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Jeżyca, Ty się znowu qurna uczysz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 A kudy tam. Siedzi i myśli, Osia jej kazała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Matko, tak długo??? Osia, daj Jeżycy jakąś podpowiedź!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.10.2013 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 (edytowane) Myślę ... wcale nie cały czas ... ale intensywnie. Rodzina nam się powiększyła - za sprawą wyklucia siostrzenicy Jeża. Cudna jest ... ino zaraz jak ją do domu wypuścili ... nazad w szpitalu wylądowała Trochę mamy zamieszanie w rodzinie. A że my obiedwie dosyć blisko siebie ... to i zaangażowana jestem mocno. Teraz ją pod lampy wsadzili coby żółtaczkę przepędzić ... tylko szlag mnie trafia, że ją do domu wygnali skoro bilirubina wzrosła na sam wypis ze szpitala. Teraz jest sama na noworodkach a tak byłaby przy cycu z mamą ... ( debile ) Edytowane 21 Października 2013 przez AgaJeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.10.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Ogarniaj i myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 I jak maleństwo?? Pozdrowionka zostawiam .... Osica, nie znęcaj się nad Jeżycą bo Animalse się odezwą!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts